- 2 Kasım 2015
- 274
- 135
- 33
- 32
- Konu Sahibi rose noire
-
Kızlar yemekleriniz hazırmıııı
Kimyasal gebelik kanda yada idrar testinde gözüken, ama kendiliğinden biten bir gebelik türü.. 2-3 testte benim pozitif çıktı, kanda değerler düşük çıktı, bir kaç gün sonra adet oldum, yani beklenen adeti 3 gün geçince test yapmıştım, ama 8. gün adet oldum. Yani bi çeşit erken gebelik.. Yani bebek tutunamadan kendiliğinden düşüyor..Herkesin sınavı ayrı tabi rabbim mutluluğunuzu daim etsin bizimde evliliğimiz yeni şuan çocuk için plan yapmak erken kimyasal gebelik Nasıl oluyor acaba bu ay kan tahlili yaptırdım şüphelendim 0,64 çıktı ilk testimdi
Benim koca da benle dolasirkene dediydi ki ben evlenmeyi dusunmuyorumBende böyleydim
Asla evlenmem derdim
24 te gittimbüyük konuşma benden demesi
BDV de kınama başına gelirciler gibi yazdım ama tecrübeyle sabit
Aaaa super olurHep yorumlarda denk geldiğim bikaç kişi var etiketleyeyim sohbet etmek isterlerse onlarda katılsın bari :)
N nscckts @Jessey @themis1990
Ayyy favorilerimden biri geldinolmus nolmus
bu aralar en guzel yaptıgım sey konusmak
Ben evde oturuyorum mal gibiNeler yapıyorsunuz
Yettim gariiiiğ
Ay canim ne tatlisin sen yaaaaYettim gariiiiğ
Ben de hasta bakıcılık yapıyorumYakın arkadaşım enfeksiyon kaptı, evini temizliyorum yemeğini yapıyorum onla ilgileniyorum
He ya o nerelerde bayadir gormuyorumEn güzel nick yarışmasında oyumuMissCherryBlossom a verdiydim, ne olduki sonuç
Seçmen olarak kendisinden açıklama bekliyoruz
Canim cok gecmis olsun, grip cok zor hamileyken
Kazandıysa bir balkon konuşması bekliyoruz ondanHe ya o nerelerde bayadir gormuyorum
Eveetttkonuşmak isteyen varmı kızlar
Olsun canim ne zaman musait olursançağırmışsın da telefonum yok
bilgisayardan da ancak böyle akşam girebildim
Humm daha salatalık aşamasına gelemedik henüz.. Şimdi yumurtaya yulaf ve prinç muhallebisine pekmeze elma suyuna ve püresine ve yoğurda alıştırmaya çalışıyorum. Şu an gördüğünde ağzını açtığı tek şey gece yatmadan önce muhallebi. Birde suyu kaşık kaşık içer ona ağzını ardına kadar açar. Dünya kadar şey var bu yavaşlılıkta onlara nasıl sıra gelicek bilmiorumSelam
Bende İstanbul'dan 28 yıllık Çekirgeyim
11 aylık kızım var çok cadolozdur kendisi
Bebek çorbası vs araştırdım yaptım yemedi, bizimkinden verdim yedi. Odur budur ne yesem veriyorum aman doktor öneri yapıyo da çocuk yemiyosa aç mı kalsın
Cam renden varsa meyve rendele ver, hatta ben salatalık bile rendeliyordum sevdi kereta
Oyy ne tatlidir o simdi olsa da sevsek cingozu cekirgeninkiyle beraberHumm daha salatalık aşamasına gelemedik henüz.. Şimdi yumurtaya yulaf ve prinç muhallebisine pekmeze elma suyuna ve püresine ve yoğurda alıştırmaya çalışıyorum. Şu an gördüğünde ağzını açtığı tek şey gece yatmadan önce muhallebi. Birde suyu kaşık kaşık içer ona ağzını ardına kadar açar. Dünya kadar şey var bu yavaşlılıkta onlara nasıl sıra gelicek bilmiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?