canım sıkıldı

Kimyasal gebelik kanda yada idrar testinde gözüken, ama kendiliğinden biten bir gebelik türü.. 2-3 testte benim pozitif çıktı, kanda değerler düşük çıktı, bir kaç gün sonra adet oldum, yani beklenen adeti 3 gün geçince test yapmıştım, ama 8. gün adet oldum. Yani bi çeşit erken gebelik.. Yani bebek tutunamadan kendiliğinden düşüyor..

Bende böyleydim
Asla evlenmem derdim
24 te gittim büyük konuşma benden demesi
BDV de kınama başına gelirciler gibi yazdım ama tecrübeyle sabit
Benim koca da benle dolasirkene dediydi ki ben evlenmeyi dusunmuyorum
Nasil alindiydim o zaman, sanki ona gel evlenek demisim gibi kotu hissettiydim ama netice 2,5 sene sonra evlendik kismet bu isler

ben çook gribim
agzımdan nefes alıyorum suankı goruntum tam koala
konusmaya calısırken okadar iticiyim ki
yarın da doktor kontrolum var oglen 2 bucukta bebıs 2 gundur pek hareket etmıyor grıp onuda rahatsız ettı sanırım
darkmore Cekirgee

Canim cok gecmis olsun, grip cok zor hamileyken
Bebis de rahatsiz olmustur, meyve falan yiyebiliyor musun bari? Ben kendimi limona ve sicak iceceklere verdiydim ilac kullanamayinca
Tez zamanda ayaklanirsin insallah

Humm daha salatalık aşamasına gelemedik henüz.. Şimdi yumurtaya yulaf ve prinç muhallebisine pekmeze elma suyuna ve püresine ve yoğurda alıştırmaya çalışıyorum. Şu an gördüğünde ağzını açtığı tek şey gece yatmadan önce muhallebi. Birde suyu kaşık kaşık içer ona ağzını ardına kadar açar. Dünya kadar şey var bu yavaşlılıkta onlara nasıl sıra gelicek bilmiorum

Oyy ne tatlidir o simdi olsa da sevsek cingozu cekirgeninkiyle beraber
Benimki daha coook minik sevemiyorum elimde kalir diye annesinin memesinden baska hic birseyi istemiyor ne mama ne emzik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…