- 29 Mayıs 2015
- 1.690
- 1.540
- 133
- 35
- Konu Sahibi rose noire
-
Evet en tatliş zamanında şu an :) daha dün gibi hastane koridorunda kucağımda on günlük muayene sıramızı bekliyorduk yanımda duran 3 aylık 5 aylık bebelere içim gidiyordu ne zaman büyüyecekte böle kucağımda gezdircem diodum üzülüyordum bir de sarılıktı o zamanlar . Allah bağışlasın senin minnoşuda bal gibiler canına can katıyorlar resmen ama pilinide bitiriyorlarOyy ne tatlidir o simdi olsa da sevsek cingozu cekirgeninkiyle beraber
Benimki daha coook minik sevemiyorum elimde kalir diyeannesinin memesinden baska hic birseyi istemiyor ne mama ne emzik
Sagol canim benimEvet en tatliş zamanında şu an :) daha dün gibi hastane koridorunda kucağımda on günlük muayene sıramızı bekliyorduk yanımda duran 3 aylık 5 aylık bebelere içim gidiyordu ne zaman büyüyecekte böle kucağımda gezdircem diodum üzülüyordum bir de sarılıktı o zamanlar . Allah bağışlasın senin minnoşuda bal gibiler canına can katıyorlar resmen ama pilinide bitiriyorlar
Mis kokuluyu öpüyorum o zaman pamuş saçlarındanSagol canim benim
İnsallah biz de saglikli mutlu buyuruz de yine yazariz burada ablasi :)
hamilelıgımın ılk ayıda agır grıple gectı yaz gunuCanim cok gecmis olsun, grip cok zor hamileyken
Bebis de rahatsiz olmustur, meyve falan yiyebiliyor musun bari? Ben kendimi limona ve sicak iceceklere verdiydim ilac kullanamayinca
Tez zamanda ayaklanirsin insallah
Ah kiyamam sana yaaa cok zor cokhamilelıgımın ılk ayıda agır grıple gectı yaz gunu
son ayıda
nasıl basladıysam oyle bıtırıyorum
gunde 2 kılo mandalına portakal yıyorum
hıc banamısın demıyor
evetAh kiyamam sana yaaa cok zor cok
İlk bebis mi?
Benim de ilk bebisimevet
ve zannedıyorum son olacak
4 cocugum olsun dıyordum hamılelıgın bu kadar zor olacagını bılseydım :)
ayy allahım esırgesın masallah ne guzel saglıklı sıhhatlı kucagındaBenim de ilk bebisimhamileligim cok kolay gecti ama dogduktan sonrasinda cok zorlandim ben, gelen giden cok oldu daha hastaneden bile cikmadan bunalttilar nefret ettim lohusaliktan, emzirirken zorlandim uykusuzluktan zaten bittim yeni alisiyorum daha insallah senin surecin benimkine benzemez
Benim esim de 4 cocuk istiyordu simdi 4 kari alirsan anca olur diyorum
Teşekkür ederimAy canim ne tatlisin sen yaaaa
Benim bir bakanim bilem yok olmadi senin gibi arkadasimiz
:) allah razi olsun canim darisi basina saglikla kucagina alirsin insallah da butun dertlerin biterayy allahım esırgesın masallah ne guzel saglıklı sıhhatlı kucagında
ye onu ye
Allah bagislasin kuzumBi cadıda bende var dokuz aylık
Teşekkür ederimİsterseniz gelir sizin bebişe de bakarım size de bakarım Çok severim çocuk bakmayı, çok da iyi bakarım
Ahahaha yaaani insan olanin biterdiKonuyu açan arkadaşın can sıkıntısı bitmiştir kesin
Sağol Amin canımAllah bagislasin kuzum
Bol bebisli sohbet topigi olmusuz valla da haberimiz yok :)
Sizi çağırıp kaçtı gibi olmasın bugün izin günümnolmus nolmus
bu aralar en guzel yaptıgım sey konusmak
Bende kimyasal gebelik yaşadımKimyasal gebelik kanda yada idrar testinde gözüken, ama kendiliğinden biten bir gebelik türü.. 2-3 testte benim pozitif çıktı, kanda değerler düşük çıktı, bir kaç gün sonra adet oldum, yani beklenen adeti 3 gün geçince test yapmıştım, ama 8. gün adet oldum. Yani bi çeşit erken gebelik.. Yani bebek tutunamadan kendiliğinden düşüyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?