canım sıkıldı

Aminn.. Çok teşekkür ederim Rabbim evlat sahiplerine ve evlatlarına hayırlı sağlıklı ömür versin.. İsteyen herkesede nasip etsin..

Hmm reklamini gordum de firsatim olmadi
Ben klasik bir ev hanimi olarak yemek programlarini izleyip kapatiyorum tvyi:)

Ne guzel fırsat buluyorsunuz ben kosusturmadan yemeği zor yetistiriyorumKizimdan sonra bende ev hanımı oldum aslında ama yinede yetisemiyorum
Annem yanimda su an sanirim onun etkisi sagolsun ev islerinin ucundan tutuyor yoksa bebisle nerdeeee tv izlemek

Bugunu de bitirdik sukur zamanimin hepsi bebisle gecti bir de internetten gorumcem icin kina hediyelikleri arastirdim, artik kara ekmegi izleyebilirim yuppiiiii

Bugunu de bitirdik sukur zamanimin hepsi bebisle gecti bir de internetten gorumcem icin kina hediyelikleri arastirdim, artik kara ekmegi izleyebilirim yuppiiiii
Bebekle ilk düğün zordur çok yakın olunca ama mecbur gidiliyo
Ben bebek oturmaya başlayınca ( 6 aylık filan ) mama sandalyesi almıştım, en büyük oh be dediğim olay odur
Hem kendin rahat yiyosun hem arada ona bişeyler veriyosun, şunu icat edene ne dualar ettim bi bilseler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…