- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi rose noire
-
Emin misinTeşekkür ederimİsterseniz gelir sizin bebişe de bakarım size de bakarım Çok severim çocuk bakmayı, çok da iyi bakarım
Aminn.. Çok teşekkür ederimBende kimyasal gebelik yaşadım
O zaman da takıldığım geyik topiğindeydim paylaşmıştım
Nasip ne zamansa o zaman oluyo işte
Doktor bana demişti ki tutunamıyosa sağlıksızdır düşmesi daha iyi
Seninde en hayırlı zamanda nasip olsun inşallah
Hmm reklamini gordum de firsatim olmadiGelin evi diye bi yarışma çıkmış duydunuz mu muhaha bugün izin günüm ilk kez denk geldim
Kadın diğer yarışmacıları yemeğe alıyo düğün videosuna kadar izletiyoonlarda her yarışmadaki gibi saçma sapan eleştiriyolar ay düğünün salonda mı oldu çoluk çocuk ne kadar çok vs. didiler
Ne guzel fırsat buluyorsunuz ben kosusturmadan yemeği zor yetistiriyorumHmm reklamini gordum de firsatim olmadi
Ben klasik bir ev hanimi olarak yemek programlarini izleyip kapatiyorum tvyi:)
Aynen canim burasi guzel oldu hepimiz bir aradayizAnaaa toplandiniz mi yine hatunlar
Annem yanimda su an sanirim onun etkisiNe guzel fırsat buluyorsunuz ben kosusturmadan yemeği zor yetistiriyorumKizimdan sonra bende ev hanımı oldum aslında ama yinede yetisemiyorum
Evet arada bakiniyorum bendeAynen canim burasi guzel oldu hepimiz bir aradayiz
SupermisAnnem yanimda su an sanirim onun etkisisagolsun ev islerinin ucundan tutuyor yoksa bebisle nerdeeee tv izlemek
6 yaşından beri bebek bakarım çocuk bakarımEmin misinbenim kızımı bi tanısan muhah
Teşekkür ederim, ne zaman istersenizay cok guzel olurdu valla bakmak icin degil de hic arkadasim yok ayni sehirde olup gorusmek istedigim birkac arkadastan birisiniz
İki ay bir haftalik daha ablasiSupermisSizin minik kac aylik
O nerden cikti yahu ne alaka?Ben çok iticiymişim öyle diyor birileri ahahahah
Konu sahiplerine hak vermeyince öyle diyolar bende çok karşılaştımBen çok iticiymişim öyle diyor birileri ahahahah
Bebekle ilk düğün zordur çok yakın olunca ama mecbur gidiliyoBugunu de bitirdik sukurzamanimin hepsi bebisle gecti bir de internetten gorumcem icin kina hediyelikleri arastirdim, artik kara ekmegi izleyebilirim yuppiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?