canım sıkıldı

Ben 84luyum kuzum gaz var hem de nasil, birbirimize anca alistik malum benim yas fazla oldugu icin anca alistim bebis naapsin
Bende çok zorlandım
Allah'ım diyordum bi daha eskisi gibi olamaz mıyım gezemez miyim ne olacak böyle hep ağlayan ve hep bana muhtaç bir canlı
Ama zamanla o bu dünyaya, sen ona alışıyosun
Her dönem ayrı zorluğu var tabi mesela bizde de diş çıkarıyo diye huzursuzluk arttı yine, gece çok bölünüyo uykumuz

Konu yu acan mi yiyor cezayi
Konuyu açan değil, kavga yada polemik çıkaran veya, o polemiği çıkaran kişiyle polemiğe devam etmek.. Ama bazıları varki, yaptıklarının yada söylediklerinin farkında olmuyorlar.. Sen cevap vermesende sataşmaya devam ediyorlar.. Geçen akşam 4 harfli yöneticinin ismini yazınca geldi, gerekeni yaptı, ben 24 saat öbür vatandaşın akıbetini bilmiyorum.. Böyle işte..

Tek kavgada değil ki örnek veriyosan ya da şişt senin kayınvalideyle o iş ne oldu deyip sohbet açarsan da konu dışı yazıdn diye ban yiyorsun

Ah yavrum kiyamam ona bebek cekirge o
Insallah kolay alisirim canim ya napayim bir de alismisim calismaya uni bittiginden beridir ilk kez evde oturuyorum o garip geliyor

Ah yavrum kiyamam ona bebek cekirge o
Insallah kolay alisirim canim ya napayim bir de alismisim calismaya uni bittiginden beridir ilk kez evde oturuyorum o garip geliyor
Bende öyle
İlk kez 6 ay evde kaldım o da doğum izni
Evdeyken daha beterdim biliyor musun, tek odağın o ve birde buna rağmen ağlayınca üzülüp geriliyo insan
İşe başladım özlüyorum ama daha iyi geldi sanırım böylesi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…