- 28 Mart 2015
- 75
- 16
- 18
- 32
- Konu Sahibi rose noire
-
Ben yüze konusabilenlerdenimNe oldu konu sahibi yüzün düştü
Sende gir bi yerden sohbete
Adi anilmamasi gereken kisi oİsmini yazmaya korktuğum bir 4 harfli yönetici varOnu yazınca patadanak geliyor
AnladimYok sen bilmeden yanlış başlığa konu açmışsın diye seninki taşınır sadece başka başlığa
Ceza almazsın
Ben çenemden dolayı alıyorum cezayı yeni de değilim kuralları bilmem lazım gibisinden hani
Bende çok zorlandımBen 84luyum kuzumgaz var hem de nasil, birbirimize anca alistik malum benim yas fazla oldugu icin anca alistim bebis naapsin
Konuyu açan değil, kavga yada polemik çıkaran veya, o polemiği çıkaran kişiyle polemiğe devam etmek.. Ama bazıları varki, yaptıklarının yada söylediklerinin farkında olmuyorlar.. Sen cevap vermesende sataşmaya devam ediyorlar.. Geçen akşam 4 harfli yöneticinin ismini yazınca geldi, gerekeni yaptı, ben 24 saat öbür vatandaşın akıbetini bilmiyorum.. Böyle işte..Konu yu acan mi yiyor cezayi
Hadi yaBen yüze konusabilenlerdenim
Kamera mı açmamızı istiyosunBen yüze konusabilenlerdenim
Tek kavgada değil ki örnek veriyosan ya da şişt senin kayınvalideyle o iş ne oldu deyip sohbet açarsan da konu dışı yazıdn diye ban yiyorsunKonuyu açan değil, kavga yada polemik çıkaran veya, o polemiği çıkaran kişiyle polemiğe devam etmek.. Ama bazıları varki, yaptıklarının yada söylediklerinin farkında olmuyorlar.. Sen cevap vermesende sataşmaya devam ediyorlar.. Geçen akşam 4 harfli yöneticinin ismini yazınca geldi, gerekeni yaptı, ben 24 saat öbür vatandaşın akıbetini bilmiyorum.. Böyle işte..
Hayir hayir :) cok mesajlasan biri degilim o yuzdenCekirgepost: 44008113 .!.:Kamera mı açmamızı istiyosun
Ah yavrum kiyamam ona bebek cekirge oBende çok zorlandım
Allah'ım diyordum bi daha eskisi gibi olamaz mıyım gezemez miyim ne olacak böyle hep ağlayan ve hep bana muhtaç bir canlı
Ama zamanla o bu dünyaya, sen ona alışıyosun
Her dönem ayrı zorluğu var tabi mesela bizde de diş çıkarıyo diye huzursuzluk arttı yine, gece çok bölünüyo uykumuz
Tek kavgada değil ki örnek veriyosan ya da şişt senin kayınvalideyle o iş ne oldu deyip sohbet açarsan da konu dışı yazıdn diye ban yiyorsun
Bende öyleAh yavrum kiyamam ona bebek cekirge o
Insallah kolay alisirim canim ya napayim bir de alismisim calismaya uni bittiginden beridir ilk kez evde oturuyorum o garip geliyor
Besmele çekiyoz mu 4 harfli gelince euzuuİsmini yazmaya korktuğum bir 4 harfli yönetici varOnu yazınca patadanak geliyor
Analar ve Kızlarını seyredıyorum ben hoşuma gidiyor.
Alışırsın o zamanHayir hayir :) cok mesajlasan biri degilim o yuzden
Gerek yok adını yaz başına @ işareti koyarak,Besmele çekiyoz mu 4 harfli gelince euzuu
ff snn b slk mrb cnm nbr ok kib bye sonuçta ne var yaneeeslm cnm tnşlm mı? nslsın üfffss nyse snn işn vr galba bn gdyrm hçşk by kib
Bombanın pimini çekercesine yaniGerek yok adını yaz başına @ işareti koyarak,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?