canım sıkıldı

Allah bagislasin kuzum aslinda sigdirirsin bir bebis daha 30una kadar ama senin istegine bagli
Benim bebis 40i cikana kadar iyiydi sonradan dellendi herkes bisi olmaz derkene
Benim kocacigim da cok erken cikti karsima ama arkadastik onceden evlenene kadar yillar gecti

Bende eşimi liseden tanıyodum da inadım ben biraz asla dedim ya cıks olmaz diye sürdürdüm ama nasip işte
Evet her bebek bir değil, sağdan soldan verilen süreler işe yaramıyo o yüzden
Aha 11 ayına girdik hala uykusu düzensiz
Okumadığım şey kalmadı
Yok ninni, yok 9 dedin mi yatak, yok beşik, yok ayakta salla olmuyo çocukta nasıl bi enerji varsa dünyaya sadece oyun oynamaya gelmiş sanki uyku aklına glemiyo çökkürge gibi zıplıyo

Aynen canim her cocuk bir olmuyormus demek ki bizim maymun ortaligi ayaga kaldiriyor doktor kontrolune gittigimizde pusetlerinde uyuyan birsuru bebis goruyorum biz ne halt yicegimizi sasiriyoruz kucaga al olmuyor yatir olmuyor uyutmaya kalkiyorsun zaten uyumuyor

İçim parçalandı :)
Yaz yaz bişey olmaz bu sefer bilmeden açtın diye yeri değişir ama ceza almazsın
Ben de derim ki alakasiz konu acmak yasak sohbete dahil olmak serbest diye biliyordum derim artik yoksa kim inanir benim kurallari bilmedigime iki yildir burdayim

Annemler ilk zamanlar bebeğin ağlaması bile duyulmaz vızıltı gibi olur diyordu
İlk gün hastaneyi inletti bizimki ben daha o zaman anlamıştım aslında nasıl bişeyle cebelleşeceğimi
Burda bile yetişin bebeğim gece hiç uyanmıyor diyenlere şaşıyorum , Allah daha çok uyku huzur versin de yok yani ben görmedim kendi kızımda

Yok anam ne viziltisi o eski zamandaymis bence
Bizim sitede iki blokta toplam 5 tane bebis var cumle alem gece sabaha kadar oturuyoz valla hepsi yeni dogan oldugu icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…