- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi rose noire
-
Banı yiyince kendiliğinden gelir o bakış alıştırmaya gerek yokErkek diye mi acaba ,anaammmm geldi bann dur ben sezercik bakışı alıştırması yapıyımCekirgee
Olabilir tabiBen olmuşum 34 hala düşünmüyom
Yok ya yani konuyu ben actim sonuctaO zaman hep berabeerrr
Konu açana değil şikayet edilene ban çekiyorlar. Sen rahat ol roseYok ya yani konuyu ben actim sonucta
Allah bagislasin kuzum aslinda sigdirirsin bir bebis daha 30una kadar ama senin istegine bagliÇok değil 3 yaş farkımız
Ben asla evlenmem didim büyük konuştum şıp 24 te evlendimde çocuk için bekledim erken diye
Pişman değilim he zor işmiş çocuk, kızım bi de doğdu doğalı zor bi bekti uykusu düzenli değil gazı 7 aydan sonra bitti herkes 40 ı çıksın geçer demesine rağmen
İkinci düşünesim gelmiyo korkudan eh zaten yaş olmuş 28 ben düşünene kadar da ohooo
Bende eşimi liseden tanıyodum da inadım ben biraz asla dedim ya cıks olmaz diye sürdürdüm ama nasip işteAllah bagislasin kuzum aslinda sigdirirsin bir bebis daha 30una kadar ama senin istegine bagli
Benim bebis 40i cikana kadar iyiydi sonradan dellendi herkes bisi olmaz derkene
Benim kocacigim da cok erken cikti karsima ama arkadastik onceden evlenene kadar yillar gecti
Tasirkene de bizi yerin dinine dibine sokustururlar herhalBan yok rahat olun
Konu taşınır
İçim parçalandı :)Size ban cekmesinler ben pek fazla girmiyorum zaten benim yüzünden heleki
O olabilir tabiTasirkene de bizi yerin dinine dibine sokustururlar herhal
Aynen canim her cocuk bir olmuyormus demek ki bizim maymun ortaligi ayaga kaldiriyor doktor kontrolune gittigimizde pusetlerinde uyuyan birsuru bebis goruyorum biz ne halt yicegimizi sasiriyoruz kucaga al olmuyor yatir olmuyor uyutmaya kalkiyorsun zaten uyumuyorBende eşimi liseden tanıyodum da inadım ben biraz asla dedim ya cıks olmaz diye sürdürdüm ama nasip işte
Evet her bebek bir değil, sağdan soldan verilen süreler işe yaramıyo o yüzden
Aha 11 ayına girdik hala uykusu düzensiz
Okumadığım şey kalmadı
Yok ninni, yok 9 dedin mi yatak, yok beşik, yok ayakta salla olmuyo çocukta nasıl bi enerji varsa dünyaya sadece oyun oynamaya gelmiş sanki uyku aklına glemiyoçökkürge gibi zıplıyo
Ben de derim ki alakasiz konu acmak yasak sohbete dahil olmak serbest diye biliyordum derim artik yoksa kim inanir benim kurallari bilmedigime iki yildir burdayimİçim parçalandı :)
Yaz yaz bişey olmaz bu sefer bilmeden açtın diye yeri değişir ama ceza almazsın
aa Ben de öyle biliyorummBen de derim ki alakasiz konu acmak yasak sohbete dahil olmak serbest diye biliyordum derim artik yoksa kim inanir benim kurallari bilmedigime iki yildir burdayim
Annemler ilk zamanlar bebeğin ağlaması bile duyulmaz vızıltı gibi olur diyorduAynen canim her cocuk bir olmuyormus demek ki bizim maymun ortaligi ayaga kaldiriyor doktor kontrolune gittigimizde pusetlerinde uyuyan birsuru bebis goruyorum biz ne halt yicegimizi sasiriyoruz kucaga al olmuyor yatir olmuyor uyutmaya kalkiyorsun zaten uyumuyor
Her türlü itina ile o yerin dibine girilecekTasirkene de bizi yerin dinine dibine sokustururlar herhal
Yok anam ne viziltisi o eski zamandaymis benceAnnemler ilk zamanlar bebeğin ağlaması bile duyulmaz vızıltı gibi olur diyordu
İlk gün hastaneyi inletti bizimkiben daha o zaman anlamıştım aslında nasıl bişeyle cebelleşeceğimi
Burda bile yetişin bebeğim gece hiç uyanmıyor diyenlere şaşıyorum , Allah daha çok uyku huzur versin de yok yani ben görmedim kendi kızımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?