Canım sıkılıyor

Dantel kazak falan orcen mutfakta da değişik şeyler yapcan tmm kvde tav.otomobili yeni ama borcu var ev içinde kpderin ölmesini beklicen
Benm.sanstan kp.olmezde o olse kaynan olmez kokunede kiran gelmezki:işsiz:
Tmm dikis nakista bilirim:KK14:
Kaynanaya corap.orerim basina:eğlence:
Kocamm kac yasonda :KK45:

Dantel kazak falan orcen mutfakta da değişik şeyler yapcan tmm kvde tav.otomobili yeni ama borcu var ev içinde kpderin ölmesini beklicen
Benm.sanstan kp.olmezde o olse kaynan olmez kokunede kiran gelmezki:işsiz:
Tmm dikis nakista bilirim:KK14:
Kaynanaya corap.orerim basina:eğlence:
Kocamm kac yasonda :KK45:s

Darisi basima olsun insallah
Bende nasipse kpss ye hazirlanicamda su kadinlar kulubunden kendimi kurtarabilirsem
hazırlan hazrlan. sonra devam edersin kk ya.. ben yıllar önce üye olduğumda 2-3 sene hiç girmemişliğim bile olmuştu sanırsam. :)

Kiz enisteyle akranmissin verdik gitti
Laa ne verion hemen az naza cekseneeew:deli:
Oglumuz ne ia yapar.
Kirli mazisini anlat kac kizin kanina girdi:bicak:
Ruh guEligi onemli ama ruhlar aleminde yasamiyoruz yakisiklimi:halay:ben catrin zeta consa benziyomda:KK45:
Ne ia yapar kibarmi davarmi:KK53:
Cagir gelsin eltimm:KK58:

Oglumuz ne ia yapar.
Ruh guEligi onemli ama ruhlar aleminde yasamiyoruz yakisiklimi:halay:ben catrin zeta consa benziyomda:KK45:
Ayyy iyuki yanlizim millet siyirdim zannedecek gulmekten

Kiz bu limoncunun kocasinin bi uat vwrsiyonuymus ağzına vur lokmasini al 3 ayda 3 bilezuk garanti

Oglumuz ne ia yapar.

Ki sen naza cek diyonda koca aslanin agzinda hazir bulmusken kacirmayak dedim fena mi ettim:KK14::KK14:

Oglumuz ne ia yapar.
Lan yaş 28 olmuş ne Nazi seni alsın diye para verme yaşına az kalmış.k irli mazisini bilmiyorum.yajisiklidir kendisi.sessi kibardır.evvel attı tuttu kafasına vur ekmeğini al ama 3 bileziği nah alırsın .

Kiz eltim.bzu digurgan bir suraleyiz ikiz ucuz allah ne verdiyse dogurma genlerim vardir herlade :eğlence:
Anamm evleniom dugun bayramdan sonra olsun:KK49:kiz nereli kaynin nerde yasicaz:halay:

Kiz eltim.bzu digurgan bir suraleyiz ikiz ucuz allah ne verdiyse dogurma genlerim vardir herlade :eğlence:
Anamm evleniom dugun bayramdan sonra olsun:KK49:kiz nereli kaynin nerde yasicaz:halay:
Ankaralı ankaradanim yasicekainiz tabiki.her hafta sonu kvdeye gidip evini temizleyip hizmetini yapacaksınız,

Lan yaş 28 olmuş ne Nazi seni alsın diye para verme yaşına az kalmış.k irli mazisini bilmiyorum.yajisiklidir kendisi.sessi kibardır.evvel attı tuttu kafasına vur ekmeğini al ama 3 bileziği nah alırsın .
Olum o bana baslik felan teklif etsin gorsen 18 dersin.katrin zeta consenin gu este kurutulmus haliyim
Ihh 3 bilezikmis olum.dirsege kadar burma istuom :işsiz:
Sonra sesimde cok kibar bu ara sigarayi birkatim.biraz uykulu cukio ama idare etsin errr im:halay:
Kiz sakin bunalri kaynina okutma valla rezil.olurim:KK45:

Back
X