Kimseden sana merhem olmasını belemeyip kendi kendine iyi gelmeye çalışmalısın. Ben spor yapardım mesela koşardım, tüm hırsımı,hıncımı çıkarırdım. Müzik dinle bide koşarken. En güzel terapi.
Düzensiz mi besleniyorsun? Yurtta kalıyormuşsun. Üç öğün yemek veriliyordur sanırım.Geçen ay yapıyordum bunu yürüyüp spora ağırlık vermiştim ama felaket zayifladim 41e kadar düştüm. Şimdi korkuyorum daha çok veririm diye
Okulunun bitmesine ne kadar kaldi?
Bir sey kalmamis. Bolumun hemen is bulabilmeni saglayacak bir bolum mu?Haziran başı gibi bitecek inşallah dersim kalmazsa
Düzensiz mi besleniyorsun? Yurtta kalıyormuşsun. Üç öğün yemek veriliyordur sanırım.
Bir sey kalmamis. Bolumun hemen is bulabilmeni saglayacak bir bolum mu?
Kimseden sana merhem olmasını belemeyip kendi kendine iyi gelmeye çalışmalısın. Ben spor yapardım mesela koşardım, tüm hırsımı,hıncımı çıkarırdım. Müzik dinle bide koşarken. En güzel terapi.
Izin vermeyecekleri kesin zaten. Turk babalar kizlarini mallari gibi gorurler, kendi hayatlarini kurmasina izin vermezler genel olarak. Eger o evde gercekten mutsuzsan gitmek zorundasin ama. Sinir hastasi babayla yasamak nasildir bilirim, benim babam da boyleydi. Simdilerde kontrol altina almayi ogrendi de rahat nefes aliyoruz. Yoksa o ol, yasama vb. laflari ben de yedim durup dururken. Kendi durumunu kabullenip tedaviye yanasmazsa siz bir sey yapamazsiniz. Bu arada babaniz annesiz mi buyumus acaba?Geniş bir bölüm ama buna da babamın zoruyla gittiğim için bı yandan çalışıp bı yandan kursa gitmem gerekecek. İş bulunca evden ayrılacağım ama eminim onda da annem de babam da izin vermeyip zorlastiracaklar isimi
Allah kolaylik versin başta... Boyle zor hayati olan insanlarin hayatini iyice zorlastiran sevgiliyede ayrica gicik olurum . Ne diyeyim tez zamanda bir is bulup ayaklarin uzerinde durman dilegiyle.
Seni mutsuz ediyorsa onu cekmek zorunda degilsin. Babamizi secemiyoruz ama partnerimizi secebilirizŞu mesaja dahi aglayasim geliyor ciddi ciddi.
Onun da zor bir hayatı var ama sanki iple dolamislar gibi her yanımı felaket bunaldim.
İnşallah bulurum çok çok teşekkürler
Izin vermeyecekleri kesin zaten. Turk babalar kizlarini mallari gibi gorurler, kendi hayatlarini kurmasina izin vermezler genel olarak. Eger o evde gercekten mutsuzsan gitmek zorundasin ama. Sinir hastasi babayla yasamak nasildir bilirim, benim babam da boyleydi. Simdilerde kontrol altina almayi ogrendi de rahat nefes aliyoruz. Yoksa o ol, yasama vb. laflari ben de yedim durup dururken. Kendi durumunu kabullenip tedaviye yanasmazsa siz bir sey yapamazsiniz. Bu arada babaniz annesiz mi buyumus acaba?
Okudugum gibi aklima bu geldi cunku benim babam kendi annesini kundaktayken kaybetmis. Uvey anneyle buyumus. Babam kucuklugunde uvey babaannemin ona karsi bir davranisini anlatmisti; ben de cok uzulmustum, anliyorum seni. Babalara yapacak bir sey yok, benimki kabullendi ve tedaviye ikna da oldu o yuzden simdilik her sey iyi. Ama onun tedaviye ikna olmasi lazim once. Tabi bu senin elinde olmadigindan baska alternatiflere bakacaksin.Hayır ama dedem de babaannem de çok ilgisizler babama evlat ayrımı yaptılar senelerce. Hala yapıyorlar. Babamın bu sınırı de ondan kaynaklı sanırım. Böyle düşününce çok üzülüyorum babama küçüklüğündeki hallerine sarılasim geliyor. Keşke anne babalar kendi psikolojilerini duzeltmeden çocuk sahibi olmasa ne güzel olurdu
Bak okulun bitiyormuş hayatını şimdiden düzene sokabilirsin. İnsanlar zayıflarken nasıl motive ediyorlar mesela kendilerini. Aynı şekilde seninde sağlıklı beslenme anlamında kendini motive etmen gerekli. Vücudunun ve beyninin buna ihtiyacı var. Hem üzüntü hem de düzensiz beslenme seni iyice yıpratır, güçsüz kalırsın. Degiş, önce hayatını ufak tefek değiştir. Sonra kendini sev,herşeyden çok sev. Aynanın karşısına geçip güzel kelimeler söyle gözlerinin içine bak seviyorum kız seni de mutlu et kendini. Aileni atamazsın da satamazsın da. Kabullen onlar böyleler de. İlerde yepyeni bir hayatın olduğunda istersen hayatında olurlar, istersen olmazlar. Ama bugün sadece kendini sev ciddiyim çok mu yanlız hissettim sarıl kendi kendine öyle uyu.
Seni mutsuz ediyorsa onu cekmek zorunda degilsin. Babamizi secemiyoruz ama partnerimizi secebiliriz
Okudugum gibi aklima bu geldi cunku benim babam kendi annesini kundaktayken kaybetmis. Uvey anneyle buyumus. Babam kucuklugunde uvey babaannemin ona karsi bir davranisini anlatmisti; ben de cok uzulmustum, anliyorum seni. Babalara yapacak bir sey yok, benimki kabullendi ve tedaviye ikna da oldu o yuzden simdilik her sey iyi. Ama onun tedaviye ikna olmasi lazim once. Tabi bu senin elinde olmadigindan baska alternatiflere bakacaksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?