CANIM SIKINTI SINIRI

Bu çok da iyi bir oneri değil bnce henüz dun sabah unv ögrencsi bi yakinim sabah koşusu sirasnda kulagindaki kulakliktan oturu otobusu fark edemedi ve suan yogin bakmda durumu kritik....
Dikkatli olmak da yarar var.
biki dikkatli olmalı. Artık özel koşu alanları var. Üzüldüm yakınınıza ama araba kullanırken ölen insanlar vs sen bahsedersek araba da kullanılmamalı. Anlıyorum ama sizi doğru bir konuya degindiniz.

Geçecek bu günler. Sakın pes etme. Mesleğine dört elle sarıl, seni en iyi kurtaracak şey o. Sonra sen de başkalarını kurtarırsın inşallah ..

Geçecek bu günler. Sakın pes etme. Mesleğine dört elle sarıl, seni en iyi kurtaracak şey o. Sonra sen de başkalarını kurtarırsın inşallah ..

Geçecek biliyorum ama şimdi kendimi hiç engelleyemiyorum değersiz kimsesiz hissediyorum kendimi. İyi olacak ama her şey biliyorum

Canım benim babam da para konusunda çok sıkıntı çıkarıp onu bir tehdit unsuru olarak kullanıyordu hep. Üniversitede ek iş yaptım ben. Özel ders verdim, ödev yaptım. Sonunda çok rahat bir hayatım oldu maddi olarak. Tavsiye ederim sana da. Tamamen ilişkini kesme ama maddi özgürlüğün olsun. Garsonluk falan bir şey ayarla hiçbir şey yapamıyorsan.

Şu an bitti bitecek okulum Allah'tan param da var kenarda muhtaç değilim :) teşekkür ederim tavsiye için zamanında yaptım çok garsonluk vs ama şimdi okul bitiyor zaten :)

Ben de teşekkür ederim inan kendimi yerine koyup düşünüyorum. İyi yada kötü, öyle birseyler söylüyorum. Banada iyi geliyor bazı konular hakkında düşünmek. İnşallah kendini motive edecek birşeyler bulursun ve inşallah çok iyi olursun.

İnşallah bunun için uğraşacağım kendimi köşeye atıp aglamanin hiçbir faydası yok :)

Konuyu ben açsam anca bu kadar olabilirdi herhalde. İçimden ağlamak geliyor iki gündür. Düzelse artık bazı şeyler.

en guzeli ne biliyormusun ,

okudugun şehirde kalmaya iş bulmaya çalışmaya devam et kendine bir düzen kur ,

dersim var kursum var artık ne bulursan onu söyle babana , ama okulunu bitir

en guzeli ne biliyormusun ,

okudugun şehirde kalmaya iş bulmaya çalışmaya devam et kendine bir düzen kur ,

dersim var kursum var artık ne bulursan onu söyle babana , ama okulunu bitir

Bulunduğum şehir sahiden çok küçük. İş bulma imkanım yok gibi neredeyse. İstanbul'a dönüp orda arayacağım işi de kursu da. Az para biriktirince düzgünce konuşurum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…