- 25 Nisan 2014
- 1.799
- 4.784
- 208
Korkunç yani kelime bulamadım yazacak sevgililik dönemi en heyecanlı en romantik en en enlerin dönemidir ama o araba hayali kuruyor bak canım bilmem kaçıncı mesaj bu bir tane olumlu yorum yok Sen bence çok şanslı bir insansın Allahın sevdiği kuluymuşsun ki bu adam işin en başında rengini belli etmiş Senin maaşınla şimdiden araba hayali kuran adam 2 gün sonra kardeşimede araba alcam da der beni anam babam okuttu onlara her ay düzenli para yolluyacam da der şimdi bunlar sana çok absürd gibi gelebilir ama sana garanti ediyorum ki bunları yaşarsın diğer arkadaşların yazdıkları olasılıkları da yaşarsın net yani bazı şeyleri görmek için yaşamaya gerek yoktur çünkü bazı konularda model tektir bu konuda öyle bir konu bi arkadaş yazmış bak üstte bi fondoten bile alamazsın ve en sonunda da üzerinde büyük bir kredi borcuyla eteğindede 2 çocukla mahkemenin yolunu tutarsın hiç değmezÇok haklısınız bana diyor aramızda sen ben olmaz senin paran benim olacak araba alıcam onla diyor
Çok haklısınız bana diyor aramızda sen ben olmaz senin paran benim olacak araba alıcam onla diyor
Oo size kredi çektirip araba ev alıp boşayacak.Çok haklısınız bana diyor aramızda sen ben olmaz senin paran benim olacak araba alıcam onla diyor
Tamam sen al o zaman onun maas kartini. Madem ayri gayri yok. Araba alabiliyorsa kendi parasiyla alsin. Evlilik degil kâr ortakligi yapiyor buÇok haklısınız bana diyor aramızda sen ben olmaz senin paran benim olacak araba alıcam onla diyor
adam dengesizin teki yapsin yapsin sonra aglasin. sakami yapiyorsunuz kuzum ? ayrica o kim ki size harclik verecekmis , maasinizi elin adamina vermek icin mi calisip yorulup meslek sahibi oldunuz. evde otursaydiniz babanizda harclik verirdi !Beni üzünce ağlıyor oturup o an kıyamıyorum elim kolum bağlanıyor beni seviyor diyorum
Sizde size şu cümleyi kuran adama beni seviyor diyorsunuz yani, adam sizi değil sizin maaş kartınızı seviyor kusura bakmayın. Erkekmiş para onda duracakmış, erkeklik karısının emeğine göz dikmekle mi oluyor. Şu zihniyet kadın çalışmaz zihniyetinden bile daha aşağıda bana göre; tamam hayat müşterek karı koca arasında sen ben olmaz ama çocuk gibi harçlık vermek ne ya; oda ev işlerini ikiye bölecekmiymiş. Ben sizin gibi kzıları bir türlü anlamıyorum ailenizin yanında yaşasanız aynı lafı sizi okutup bu günlere getiren o işe girmenize vesile olan babanız söylese babam parama göz dikti diye kıyameti kopartırsınız, elin adamına gelince ama seviyorum , kıyamıyorum. Madem kocanızdan harçlık almaya o kadar meraklısınız çalışmayın. En azından fiziki olarak yorulmaz, çocuğunuzu kendiniz yetiştirirsiniz. Ama emin olun o zaman ağlamasına kıyamadığınız güya size aşık adam, anında size tekmeyi basıp, kendine araba alacak başka bir çalışan kızın peşine düşer emin olun.Çok haklısınız bana diyor aramızda sen ben olmaz senin paran benim olacak araba alıcam onla diyor
"Babam araba alacakmis, kredi cektim en az 5 yil odeyecegim" deyin adam ertesi gun terk eder sizi
Kızım deli misin arkana bakmadan kaçÇok haklısınız bana diyor aramızda sen ben olmaz senin paran benim olacak araba alıcam onla diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?