eee verdin mi peki?Eşinin parasına göz diken adamdan hayır gelmezz. Esimde evlenince sukadar katki saglarsin gerisi senin olur diyordu. Borc bitince sen biriktirirsinde demisti. Evlendik ne mi oldu. Senin hesap kartin bende olmasi lazim. Isyerinde bayanlarin esinde duruyomus. Nereye harcıyosun bilmiyorum diyor. Evkirasi internet faturasi su mutfak masraflarını karsiladigim halde adama yetmiyor.
Bu sana gumbur gumbur geliyor kendi ağzıyla. Evlenince herseyin 1 tık fazlasi oluyor canim ve genelde kötüye evriliyor kişilikleri
brnde merak ettim verdinizmi insalah vermediniz birde yardim ediyorsunuz masrafaeee verdin mi peki?
Selamlar umarım hepiniz iyisinizdir. Ben doğuda bir kamu kurumunda memurum aynı zamanda lisans devam ediyor 26 yaşındayım. 6 aydır konuştuğum görüştüğüm biri var oda burada memur ve birbirimizi görüp beğenip başladık duygusal ilişkimize. Neyse ilk 3 ay her şey perfect ilerledi ben bulut üzerinde uçuyorum falan filan derken aramızda bir tartışma çıktı :3 ay önce işte benim maaşım evlenince onun maaşı olacağı kartımın onda olacağı ben de dedim harçlık ver istersen bana.,vericem tabi dedi, sonra ben bu konuşmanın beni soğutacağını hoşuma gitmediğini dile getirdim ki ben zaten eşime maddi manevi yardım ederim elimden geleni yaparım fedakarım.. orada birkaç gün koptu ayrılık kararı VS aldık. Sonra aynı minik ilçedeyiz birbirimize duygularımız bitmemiş olacak ki tekrar başladık biz konuşmaya işte vakit geçiyoruz sinema çay kahve.. Birkaç gün önce beni kırdı yine biraz sert ve argo konuşur ben ağladım o an bitecek dedim oda ağlayınca tekrar kıyamadım.. Ben ne yapıcam bilmiyorum ilk sevdiğim bu adam diyorum ,burada ona alıştım diyorum .bir yandan da evlenince mutsuz olursun bak belli değil mi diyorum bana yardım edin bu arada hepsini anlatmadım daha çok sey var bu en çok rahatsız edenler..
Evlenmeden önce her şey rüya gibi vs.. Ama sonrasında isler değişiyor gerçekten. Ve sizinki kendini şimdiden belli etmiş. Binevi maddi ozgurlugunuzu elinizden alacak. Hakkında hayırlısı olsun. Gençsin. Meslek sahibisin. Yol yakınken yazık etme geleceğineSelamlar umarım hepiniz iyisinizdir. Ben doğuda bir kamu kurumunda memurum aynı zamanda lisans devam ediyor 26 yaşındayım. 6 aydır konuştuğum görüştüğüm biri var oda burada memur ve birbirimizi görüp beğenip başladık duygusal ilişkimize. Neyse ilk 3 ay her şey perfect ilerledi ben bulut üzerinde uçuyorum falan filan derken aramızda bir tartışma çıktı :3 ay önce işte benim maaşım evlenince onun maaşı olacağı kartımın onda olacağı ben de dedim harçlık ver istersen bana.,vericem tabi dedi, sonra ben bu konuşmanın beni soğutacağını hoşuma gitmediğini dile getirdim ki ben zaten eşime maddi manevi yardım ederim elimden geleni yaparım fedakarım.. orada birkaç gün koptu ayrılık kararı VS aldık. Sonra aynı minik ilçedeyiz birbirimize duygularımız bitmemiş olacak ki tekrar başladık biz konuşmaya işte vakit geçiyoruz sinema çay kahve.. Birkaç gün önce beni kırdı yine biraz sert ve argo konuşur ben ağladım o an bitecek dedim oda ağlayınca tekrar kıyamadım.. Ben ne yapıcam bilmiyorum ilk sevdiğim bu adam diyorum ,burada ona alıştım diyorum .bir yandan da evlenince mutsuz olursun bak belli değil mi diyorum bana yardım edin bu arada hepsini anlatmadım daha çok sey var bu en çok rahatsız edenler..
Evlenmeden önce her şey rüya gibi vs.. Ama sonrasında isler değişiyor gerçekten. Ve sizinki kendini şimdiden belli etmiş. Binevi maddi ozgurlugunuzu elinizden alacak. Hakkında hayırlısı olsun. Gençsin. Meslek sahibisin. Yol yakınken yazık etme geleceğine
Pardon da kendi kazandığın para ne için onda bulunuyormuş? Ne münasebet ya.benim maaşım evlenince onun maaşı olacağı kartımın onda olacağı
Pardon da kendi kazandığın para ne için onda bulunuyormuş? Ne münasebet ya.
O kadar çalış kazan bir kaç aylık adam gelsin el koymaya çalışsın birde utanmadan senin paranla sana harçlık versin.
Uzak dur bu adamdan benım burada sinirlerim bozuldu sen nasıl sakin kalabildin ya?Bir gün atm den para çekecektim ne yaptın parayı neden bu kadar kaldı dur evlenelim o kart benim olacak demiştim bende kendim kazanıyorum harcadım işte bir şeyler için demiştim
Maalesef kadınların yaşadigi iğrenç seyler böyle basliyo. Yapmayin. Yasiniz da kucuk degil ekonomik ozgurlugunuz de var egitim hayatiniza da devam ediyorsunuz. Uzak durun. Duygulariniz su an bitmemistir ama yarin biter yani kacinilmaz son bu. Kimsenin de kimseyle argo vs konusma gibi bir luksu de olamaz kesinlikle. Ustelik daha 6 aylik bi iliski bu ne cürret yani. Lutfen mantikli olun.Selamlar umarım hepiniz iyisinizdir. Ben doğuda bir kamu kurumunda memurum aynı zamanda lisans devam ediyor 26 yaşındayım. 6 aydır konuştuğum görüştüğüm biri var oda burada memur ve birbirimizi görüp beğenip başladık duygusal ilişkimize. Neyse ilk 3 ay her şey perfect ilerledi ben bulut üzerinde uçuyorum falan filan derken aramızda bir tartışma çıktı :3 ay önce işte benim maaşım evlenince onun maaşı olacağı kartımın onda olacağı ben de dedim harçlık ver istersen bana.,vericem tabi dedi, sonra ben bu konuşmanın beni soğutacağını hoşuma gitmediğini dile getirdim ki ben zaten eşime maddi manevi yardım ederim elimden geleni yaparım fedakarım.. orada birkaç gün koptu ayrılık kararı VS aldık. Sonra aynı minik ilçedeyiz birbirimize duygularımız bitmemiş olacak ki tekrar başladık biz konuşmaya işte vakit geçiyoruz sinema çay kahve.. Birkaç gün önce beni kırdı yine biraz sert ve argo konuşur ben ağladım o an bitecek dedim oda ağlayınca tekrar kıyamadım.. Ben ne yapıcam bilmiyorum ilk sevdiğim bu adam diyorum ,burada ona alıştım diyorum .bir yandan da evlenince mutsuz olursun bak belli değil mi diyorum bana yardım edin bu arada hepsini anlatmadım daha çok sey var bu en çok rahatsız edenler..
Konu sahibide haksız ben olsam sen hangi hakla benım çalışıp kazandığım emek vererek kazandığım paraya el koymaya çalışıyorsun derdim. 6 ay değil isterse 6 senelik ilişkim olsun hiç fark etmiyorMaalesef kadınların yaşadigi iğrenç seyler böyle basliyo. Yapmayin. Yasiniz da kucuk degil ekonomik ozgurlugunuz de var egitim hayatiniza da devam ediyorsunuz. Uzak durun. Duygulariniz su an bitmemistir ama yarin biter yani kacinilmaz son bu. Kimsenin de kimseyle argo vs konusma gibi bir luksu de olamaz kesinlikle. Ustelik daha 6 aylik bi iliski bu ne cürret yani. Lutfen mantikli olun.
Elbette de 6 ay 6 yil farketmez. Yani bu konusulacak bir konu bile degil. Çok üzülüyorum kadınlarımıza hala takıldığımız nokta bu diye...Konu sahibide haksız ben olsam sen hangi hakla benım çalışıp kazandığım emek vererek kazandığım paraya el koymaya çalışıyorsun derdim. 6 ay değil isterse 6 senelik ilişkim olsun hiç fark etmiyor
Elbette de 6 ay 6 yil farketmez. Yani bu konusulacak bir konu bile degil. Çok üzülüyorum kadınlarımıza hala takıldığımız nokta bu diye...
Perfect e takildim kusura bakma ya
Türkce konusup araya ingilizce karistirmak ta moda oldu .
Ben ingilizce konusup araya turkce dili de ilistiren kimseye sahit olmadim
Ya borç alirsin veririsin bunu herhangi bir arkadasin taniginla da yaprsin gucle de bi ilgisi yok ayrica. Biriyle konusurken soguyorum senden de denmez sogursan iletisimi kesersin biter gider. Isteyen de istedigi kadar aglasin zirlasin hassaslikla ilgisi yok bunun. Siz olmayacak bir seyi oldurmaya calismissiniz yalnizca. Soylediklerim can sikici gelebilir ama gordugum yanlislari soylemeye calisiyorum buradaki ortamin samimiyetine guvenerek.İlk başta çok ince ruhlu benim için ağlayan adam idi sonra bir muhabbet oldu dedi ki senden sıkışınca borç isterim dedi sadığım borcuma ben dedi öderim geri dedi, bende dedim ki bu konuşmalar beni soğutuyor ben güçlü erkek görmek istiyorum deyince bu gururum kırıldı dedi 180 derece değişti bana karşı o laftan sonra öyle öyle 6 ay devam ettirdik
Ya b
Ya borç alirsin veririsin bunu herhangi bir arkadasin taniginla da yaprsin gucle de bi ilgisi yok ayrica. Biriyle konusurken soguyorum senden de denmez sogursan iletisimi kesersin biter gider. Isteyen de istedigi kadar aglasin zirlasin hassaslikla ilgisi yok bunun. Siz olmayacak bir seyi oldurmaya calismissiniz yalnizca. Soylediklerim can sikici gelebilir ama gordugum yanlislari soylemeye calisiyorum buradaki ortamin samimiyetine guvenerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?