Canım sıkkın yardım eder misiniz

Sanslisin belli etmis,agziyla soylemis olacaklari.Gizleyedebilirdi.6 ayda cok da duygusal ani biriktirdigini, biriktirsen bile ayriliginda seni cok cok etkileyecegini dusunmuyorum.Farkli acidan bakabilecek kisilerden fikir alman yararina...Seni uzebilecegini dusundugun bir insanla daha fazla vakit kaybetme bence.Emin ol sen sans verdikce,daha iyileri cikacaktir karsina

eee verdin mi peki?

Hayir tabiki vermiyorum. bunun lafini etsede. Ne açıp hesabimi gosteriririm ne de kartimi veririm. Eve ne kadar katkida bulunsam da kartımi vermek cok farkli boyut yapamam

Niye ondan duracakmış sende dursun madem..

Evlenmeden önce her şey rüya gibi vs.. Ama sonrasında isler değişiyor gerçekten. Ve sizinki kendini şimdiden belli etmiş. Binevi maddi ozgurlugunuzu elinizden alacak. Hakkında hayırlısı olsun. Gençsin. Meslek sahibisin. Yol yakınken yazık etme geleceğine

Bir de unutabilsem sürekli karşılaşıyoruz, :/

benim maaşım evlenince onun maaşı olacağı kartımın onda olacağı
Pardon da kendi kazandığın para ne için onda bulunuyormuş? Ne münasebet ya.
O kadar çalış kazan bir kaç aylık adam gelsin el koymaya çalışsın birde utanmadan senin paranla sana harçlık versin.

Pardon da kendi kazandığın para ne için onda bulunuyormuş? Ne münasebet ya.
O kadar çalış kazan bir kaç aylık adam gelsin el koymaya çalışsın birde utanmadan senin paranla sana harçlık versin.

Bir gün atm den para çekecektim ne yaptın parayı neden bu kadar kaldı dur evlenelim o kart benim olacak demiştim bende kendim kazanıyorum harcadım işte bir şeyler için demiştim

Şöyle adamlar benım karşıma çıkmaz ki bi ağzının payını verip göndereyim

Bir gün atm den para çekecektim ne yaptın parayı neden bu kadar kaldı dur evlenelim o kart benim olacak demiştim bende kendim kazanıyorum harcadım işte bir şeyler için demiştim
Uzak dur bu adamdan benım burada sinirlerim bozuldu sen nasıl sakin kalabildin ya?
Evlenincede kendi kazandığın paradan harçlık olarak bi 100-200 verir bunla geçin der.

Maalesef kadınların yaşadigi iğrenç seyler böyle basliyo. Yapmayin. Yasiniz da kucuk degil ekonomik ozgurlugunuz de var egitim hayatiniza da devam ediyorsunuz. Uzak durun. Duygulariniz su an bitmemistir ama yarin biter yani kacinilmaz son bu. Kimsenin de kimseyle argo vs konusma gibi bir luksu de olamaz kesinlikle. Ustelik daha 6 aylik bi iliski bu ne cürret yani. Lutfen mantikli olun.

Konu sahibide haksız ben olsam sen hangi hakla benım çalışıp kazandığım emek vererek kazandığım paraya el koymaya çalışıyorsun derdim. 6 ay değil isterse 6 senelik ilişkim olsun hiç fark etmiyor

Perfect e takildim kusura bakma ya
Türkce konusup araya ingilizce karistirmak ta moda oldu .
Ben ingilizce konusup araya turkce dili de ilistiren kimseye sahit olmadim

Elbette de 6 ay 6 yil farketmez. Yani bu konusulacak bir konu bile degil. Çok üzülüyorum kadınlarımıza hala takıldığımız nokta bu diye...

Elbette de 6 ay 6 yil farketmez. Yani bu konusulacak bir konu bile degil. Çok üzülüyorum kadınlarımıza hala takıldığımız nokta bu diye...

İlk başta çok ince ruhlu benim için ağlayan adam idi sonra bir muhabbet oldu dedi ki senden sıkışınca borç isterim dedi sadığım borcuma ben dedi öderim geri dedi, bende dedim ki bu konuşmalar beni soğutuyor ben güçlü erkek görmek istiyorum deyince bu gururum kırıldı dedi 180 derece değişti bana karşı o laftan sonra öyle öyle 6 ay devam ettirdik

Ya b
Ya borç alirsin veririsin bunu herhangi bir arkadasin taniginla da yaprsin gucle de bi ilgisi yok ayrica. Biriyle konusurken soguyorum senden de denmez sogursan iletisimi kesersin biter gider. Isteyen de istedigi kadar aglasin zirlasin hassaslikla ilgisi yok bunun. Siz olmayacak bir seyi oldurmaya calismissiniz yalnizca. Soylediklerim can sikici gelebilir ama gordugum yanlislari soylemeye calisiyorum buradaki ortamin samimiyetine guvenerek.

Bakın ben zaten o anda zor durumda görsem önce ben veririm sorun bu değil ki 2 aylık iken bu borç lafları açılması itici geldi sadece yoksa ben bütün fedakarlık yapardım inanın

Sen duygu adam para peşinde...Hayaller hayatlar.(Sezon 1 Bölüm 1,vizyonda çok kalp kiracak bir film)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…