Sen duygu adam para peşinde...Hayaller hayatlar.(Sezon 1 Bölüm 1,vizyonda çok kalp kiracak bir film)
Anladım canım. Tek tavsiyem sakin ol uzak dur.Bakın ben zaten o anda zor durumda görsem önce ben veririm sorun bu değil ki 2 aylık iken bu borç lafları açılması itici geldi sadece yoksa ben bütün fedakarlık yapardım inanın
Anladım canım. Tek tavsiyem sakin ol uzak dur.
Çok duygusal olmamak lazım.Bence erkek arkadaşınin duygudan çok hesap kitabını yapıyor ilişkinizin .Bir erkek para senin istediğin gibi harcayabilirsin demeli,zaten sen de evlenince kendine harcayacak değilsin ya hepsini.Ancak bence sizin paranıza müdahale etmemeli.Dinen de erkek eve bakmak zorunda,kadın isterse kendi parasını kendisi harcayabilir.Bir kadına güvenerek yola çıkmamalı bir erkek kendi kazanmalı öncelikle bir yuvaya bakacaksa. Sen de duygusallığı bırak mantığıni kullan biraz aşk herşey değil,evlenince o tutku bitince ne yapacaksin ki bitecek.Bu adamla bir ömür geçireceksin.Bunu sonraları her lafından gördüm ilk tanıdığım adam asla böyle olacağını sanmazdım sonradan bir şeyler oldu ortaya çıktı... Kart para hep bunları duydum sonradan
Kızıyorum artık sana söylemesi kolay diyeceksin belki ama kaç yıllık evliler bile boşanıyor çoluk çocuk olduktan sonra. Sağlam durmak zorundayız burası Türkiye ne haberler alıyoruz. En beklenmedik adamlar en beklenmedik şeyleri yapıyolar. Birinde bi yanliş gordugun zaman uzaklasacaksin bunun baska formulu yok.Çok küçük ilçedeyiz en az 3 yıl buradayız karşılaşmak ve yanında bir gün birini görmek saçma ama içimi burkuyor çünkü ben bir sürü hayal kurdum ailemle tanıştı
Canim bak ne güzel kendini ortaya koymuş o adam. Üzerinde baskı kuracak. Derdi maddiyat küçük bir yerdesin sana dost olmuş arkadaş olmuş sen de bağlanmisin. Boş ver bu adamı bence sen yol ver. Az biraz dişini şık görev yerin değişince karşına ne insanlar çıkar.Selamlar umarım hepiniz iyisinizdir. Ben doğuda bir kamu kurumunda memurum aynı zamanda lisans devam ediyor 26 yaşındayım. 6 aydır konuştuğum görüştüğüm biri var oda burada memur ve birbirimizi görüp beğenip başladık duygusal ilişkimize. Neyse ilk 3 ay her şey perfect ilerledi ben bulut üzerinde uçuyorum falan filan derken aramızda bir tartışma çıktı :3 ay önce işte benim maaşım evlenince onun maaşı olacağı kartımın onda olacağı ben de dedim harçlık ver istersen bana.,vericem tabi dedi, sonra ben bu konuşmanın beni soğutacağını hoşuma gitmediğini dile getirdim ki ben zaten eşime maddi manevi yardım ederim elimden geleni yaparım fedakarım.. orada birkaç gün koptu ayrılık kararı VS aldık. Sonra aynı minik ilçedeyiz birbirimize duygularımız bitmemiş olacak ki tekrar başladık biz konuşmaya işte vakit geçiyoruz sinema çay kahve.. Birkaç gün önce beni kırdı yine biraz sert ve argo konuşur ben ağladım o an bitecek dedim oda ağlayınca tekrar kıyamadım.. Ben ne yapıcam bilmiyorum ilk sevdiğim bu adam diyorum ,burada ona alıştım diyorum .bir yandan da evlenince mutsuz olursun bak belli değil mi diyorum bana yardım edin bu arada hepsini anlatmadım daha çok sey var bu en çok rahatsız edenler..
Bakın evlilik çok farklı ilişkide çay kahve buluşma vs çekici geliyo insana vakit geçiriyorsunuz herşeyin en heycanlı olduğu zamanlar..Ama evlilik öyle değil sizin maaşınızı daha 3.ayda alıcağını size harçlık vereceğini söyleyen,argo konuşan adam evlenince neler yapmaz...Yol yakınken dönün...Bütün evliler size aynı şeyi söyleyecektirSelamlar umarım hepiniz iyisinizdir. Ben doğuda bir kamu kurumunda memurum aynı zamanda lisans devam ediyor 26 yaşındayım. 6 aydır konuştuğum görüştüğüm biri var oda burada memur ve birbirimizi görüp beğenip başladık duygusal ilişkimize. Neyse ilk 3 ay her şey perfect ilerledi ben bulut üzerinde uçuyorum falan filan derken aramızda bir tartışma çıktı :3 ay önce işte benim maaşım evlenince onun maaşı olacağı kartımın onda olacağı ben de dedim harçlık ver istersen bana.,vericem tabi dedi, sonra ben bu konuşmanın beni soğutacağını hoşuma gitmediğini dile getirdim ki ben zaten eşime maddi manevi yardım ederim elimden geleni yaparım fedakarım.. orada birkaç gün koptu ayrılık kararı VS aldık. Sonra aynı minik ilçedeyiz birbirimize duygularımız bitmemiş olacak ki tekrar başladık biz konuşmaya işte vakit geçiyoruz sinema çay kahve.. Birkaç gün önce beni kırdı yine biraz sert ve argo konuşur ben ağladım o an bitecek dedim oda ağlayınca tekrar kıyamadım.. Ben ne yapıcam bilmiyorum ilk sevdiğim bu adam diyorum ,burada ona alıştım diyorum .bir yandan da evlenince mutsuz olursun bak belli değil mi diyorum bana yardım edin bu arada hepsini anlatmadım daha çok sey var bu en çok rahatsız edenler..
Bakın evlilik çok farklı ilişkide çay kahve buluşma vs çekici geliyo insana vakit geçiriyorsunuz herşeyin en heycanlı olduğu zamanlar..Ama evlilik öyle değil sizin maaşınızı daha 3.ayda alıcağını size harçlık vereceğini söyleyen,argo konuşan adam evlenince neler yapmaz...Yol yakınken dönün...Bütün evliler size aynı şeyi söyleyecektir
Tüylerden kurtulmaya onun kıllarını ağdalayarak başlasaymışsınızBiz ilk ay konuşurken bana demişti ki ben tüy bile görmeye tahammül edemem ki çene altımda çıkıyordu bir iki, lazer yaptır evlenince görmek istemiyorum soğutur beni dedi ben gidip lazere başladım gözüm kör idi
Adama bak ya..tahammül edemezmiş...Hiç düşünmeyin bile...Bile bile lades demeyinBiz ilk ay konuşurken bana demişti ki ben tüy bile görmeye tahammül edemem ki çene altımda çıkıyordu bir iki, lazer yaptır evlenince görmek istemiyorum soğutur beni dedi ben gidip lazere başladım gözüm kör idi
Benim buna gururum kırılmadı ama 2 ay sonra işte brn sıkışınca senden borç alırım dedi bende soğutucu bu konuşma dedim diye gururu kırıldı 180 derece değiştiAdama bak ya..tahammül edemezmiş...Hiç düşünmeyin bile...Bile bile lades demeyin
Şu an görüşüyor musunuz ayrıldınız mı?75
Benim buna gururum kırılmadı ama 2 ay sonra işte brn sıkışınca senden borç alırım dedi bende soğutucu bu konuşma dedim diye gururu kırıldı 180 derece değişti
Evlenip kahrolacagina şimdi biraz hüzünlen. Valla geçer hiç takılma hayatını yaşa.Ayrıyız şu an ama onu görünce kötü hissediyorum hüzünleniyrum
Sen oyle dedin diye degismedi canım. İnsanlarin baştaki tutumu mesafeli ve saygılı olur. Adam kısa süre de özüne dönmüş işte. Kim kimin huyunu 2 kelimeyle180 derece degistirebiliyor ki. Olaylara mantiginla yaklaş çünkü o oyle yapıyor.75
Benim buna gururum kırılmadı ama 2 ay sonra işte brn sıkışınca senden borç alırım dedi bende soğutucu bu konuşma dedim diye gururu kırıldı 180 derece değişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?