Canım sıkkın

Rahatsizliginiz nedir acaba ozel degilse? Yani sizin icin en mantiklisi esinizin ailesinin oldugu yere gitmek gibi duruyor tabi tedavinizi orda da yaptirabiliyorsaniz. Uzun surecek bi tedavi mi? Bitince gidersiniz belki..
Başınız sag olsun Allah rahmet eylesin esinize. Allah sabir versin sizede. Cok sukur esinizin ailesinden yana yuzunuz gulmus..

Rahatsizliginiz nedir acaba ozel degilse? Yani sizin icin en mantiklisi esinizin ailesinin oldugu yere gitmek gibi duruyor tabi tedavinizi orda da yaptirabiliyorsaniz. Uzun surecek bi tedavi mi? Bitince gidersiniz belki..
Başınız sag olsun Allah rahmet eylesin esinize. Allah sabir versin sizede. Cok sukur esinizin ailesinden yana yuzunuz gulmus.. konuyla ilgisi yok acinizida tazelemek istemem ama esiniz neden vefat etti?
Elim bir kaza çok detay vermeyim

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim ama işte insan anne istiyor çocuğum anane eşimin ailesi başka ilde kimsem yok iki laf etmek istiyorum hep bir acelesi var dediğiniz doğru öyle kabullenmek lazım belki ben çok inceyim eşimin ailesi çocuğumun özel okulunu ev ktedimi ödüyor kızımı el üstünde tutarlar bizi tatil için arabayla almaya geldiler beraber gittik heryere götürdüler kızımıdoğumgünüm0zde altın verirler bana ve kızıma bayramda harçlıklar sağolsun lar ben rahatsızım sağlık sorunum var kamu işi için görüşmem var moralimi bozdu
Ben sizin yerinizde olsam eşimin ailesine yakın otururdum.

Neden içine atıyorsun
Herkese İyi akşamlar
Canım çok sıkkın eşi vefat etmiş bir kızı olan kendi evinde kızıyla yaşayan birisiyim
Derdim annem benim yanımda olmuyor ablamı asla bırakmıyor hep onunla nöbetten geldi onu bırakmayım dedi ama zaten hep onla bir yaşıyor yarın alışverişe gidecektik rica ettim beraber gidelim diye gelmeyeceğini söyledi çocukluğumdada tek kalırdım yıllarca ablamın yanında kaldı hasta diye babam sürekli döverdi hayattaki en büyük şansım eşim ve ailesi oldu çok şükür burda herkes eş ailesinden dertli ben kendi ailemden ben evlat değilmiyim bir insan adaletli olmalı namaz kılıyorsa o dinin hakkını vermeli tek evlada yapıp namaz kılınca kendini Müslüman sanmamalı hakkım hak değil
Çok şükür eşim kimselere koymadı maddi manevi ailesi mükemmel insanlar hala destekler ama insan kaç yaşında olursa olsun destek bekliyor kendi ailesinden sadece kızıma bakacağını söylüyor kızım zaten sakin kendi kendine oynayan bir çocuk herkes bakar ına
Annene açıkça söyle madem haksızlık yapıyor sende mesafe köy gitme aramasa sen arama bak bakalım ne oluyor ve unutma bu dünyada insan tek daima karşıdan bişey bekleme anne bile olsa.bende çok yaptım aileme ama boş Muş

Çocukluktan beri böyleyse annenizin tavrı kabullenmekten başka birşey kalmıyor size malesef. Yoksa desteğe ihtiyacınız çok açık.

Eşinizin ailesi için yazdıklarınızı gıpta ile okudum, Allah razı olsun hepsinden. Sayıları artsın böyle ailelerin.

Kızınızla güzel bir ömrünüz olsun, sağlık sorununuz şifa bulsun inşallah.

Başınız sağolsun.Allah kolaylık versin tepki gösterin.anne böyle ayrım yapmanın sebebi nedir diyin.bu konuyu ablanızlada annenizlede karşılıklı konuşun.böyle içe atarak olmaz.iyi günler.

Belliki çok güçlü karakteriniz var ve belkide anneniz bunun mu farkında?
Kaldı ki ıstedıgı kadar farkında olsun ablanız yada siz aynı candan kandansınız. Ayrım yapılmamalı.
Farzedekımki koşullar gerekti bunu yınede size hıssettırmemeli.
Şurada en çok duyupta üzüldüğüm konulardan en hayretıme gideni en garipsedıgım bu mevzu.
Anne kız yada kardeş.
Anlam veremiyorum.
Anneme kardesıme çok düşkünüm keza onlarda bana.
Evet herkes sorun yasıyor ama bu derece ileri boyutta olanlara şaşıyorum.
Allah rahmet eylesin bu arada.Eşinizin ailesiyle olan ırtıbatınızı bozmamaya dıkkat edin derim o zaman.
Annenızi de alıp bı konuşun isterseniz guzelce kırıcı oldugunu dıle getirin durumu izah edin derim.
Umarim anlaşılırsınız karşılıklı.

allah sabır versin , sizi anlıyorum yaş kaç olursa olsun insan herzaman annesine ihtiyaç duyyor , ama malesef olmuyor işte , ben olsam sizin yerinizde anneme içimdeki o kırgınlığımı , hissettiklerimi anlatırım , zaten yoklar yanınızda hiç diyilse içinizde kalmasın , ondan sonrada kızımla birlikte eşimin ailesini aile bilip hayatıma devam ederim . anne , baba malesef ötesinde yapacak birşey yok inşallah hatalarını anlarlar

Back
X