- 22 Ağustos 2014
- 1.845
- 1.132
- 163
her yolu denıyor işte son cırpınısları.sanırım dimi yani ciddi olmadığı burdan belli bişey yapamaz
sadece az zaman kaldı ondan panikledi herhalde
kendince yıpratmaya çalışıyor beni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
her yolu denıyor işte son cırpınısları.sanırım dimi yani ciddi olmadığı burdan belli bişey yapamaz
Dengesiz, egosuyla evlensin gitsin...
İyi ki barışmamışsınız. Şuan ki düşüncelerinizi sabitleyin, o aradan zaman geçtikten sonra gelenler hep yanıltıcı.. Bunu hissederseniz bu durumdan sonra da(sanmam ama) bunu söyleyin kendinize, doğruyu netleştirin ve üstünde düşünmeyin.
Bir şey yapmaz gibi geliyor sinirini çıkarıyor gibi ama dikkat edin tabi yine de anlık bir durum olur vs., Allah korusun.
sanırım dimi yani ciddi olmadığı burdan belli bişey yapamaz
bu düşmanca duyguları hissetmesinin nedeni sence nedir ?
reddedilmiş olmanın verdiği duygumu..
Kafasi guzeldir gene, aslan kesilmistir, cok umursama, cevap bile verme...sanırım dimi yani ciddi olmadığı burdan belli bişey yapamaz
kaybetmeyi yediremiyor ve itikam duygusuna kapılmış.hatta sana şiddet uygulaamasına rağmen eminim halen kendini haklı buluyordur.çünkü vazgeçeceğimi düşünüyordu
ama son konuşmamızda ben istemediğimi sevmediğimi söylemiştim
o da tamam ben de senin mutlu olmanı istiyorum diye sakince cevap vermişti
burda yazmıştım hatta o gün mutlulukla
çünkü güzel biticekti
sanırım aynı şehirde değilsiniz,peki o sizin hangi şehirde olduğunuzu ve adresinizi biliyormu?eğer biliyorsa birşey yapmaz deyip geçmeyin,sabah bile adliyeye giderken dikkatli olun,hatta polise haber verin onunla gidin ne bileyim.ben böyle insanlardan korkarım,mahkemeye verin ama buda çözüm olmaz,en güzeli ailenize ve onun ailesine de bu durumu haber verin,onların eşliğinde yüzyüze konuşun.Boşanmama 11 gün kaldı arkadaşlar
eşim mesajlar atıyor bisürü
"senin hayatını ...kicem, seni elime geçiriyim dayaktan fazlasını yapıcam, bıçağım olsa saplarım." gibi
ya ben korkuyorum napıcam
yalnız yaşıyorum üstelik
elim ayağım titriyor
gazetelerde öldürülen bisürü kadın var![]()
evet zaman geçince konuşunca normalmiş gibi gelmeye başlamıştı
şimdi tekrar o yüzünü gördüm ve neler hissettiğimi yaşadığımı tekrar hatırladım
neden ayrıldığımı
ayrılırken nasıl hisler içerisinde olduğumu
Tez konusu olacak kadinsiniz.hayret ediyorum sizebir şey yapacagı yok. boş boş tehdit savurmuş. aile büyügüne anlat durumu, onlar konuşsun tehdit etmesin diye. ama buradaki tiplerin gazına gelip polismiş, savcıymış karıştıtırsan... yani adam bir de bu yüzden hapis yatarsa bi kaç ay çıkınca seni nabar bilmem. içinde hiç yoksa bile o saatten sonra yanına bırakmaz. bunu anlamak için süper zeka olmaya gerek yok.
ayrıca bana çok garip geliyor. iki dakika önce mıçmıç çok sevdigin adamı, keşke beni sahiplense falan diye anlattıgın adamı iki dakika sonra caniymiş gibi görmek, böyle deli gibi korkmak falan.. çok enteresan bu gibi şeyler. tek lafında hemen cani gibi görmek komik.
hiç de bir şey yapabilecegini zannetmem. hatta üşenir bile yanına gelmeye. anca telefondan mesajla dır dır eder. boşanınca da başka bir kadın bulur evlenir hemen. seninle ugraşacagını zannetmem. sen de kendi işine bakarsın.
Koruma talebi için savcılığa deil karakola başvuruyorsun, durduğun kabahat ara 155 i hemen ben korkuyorum de. Hemen ekip bekletiyorlar kapında. Ben yaptım ordan biliyorumsabah hemen savcılığa gidin, boşanma davanızın devam ettiğini söyleyin ve koruma isteyin..
Allah belalarını versin bu adamların..