• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım tehlikede mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dengesiz, egosuyla evlensin gitsin...
İyi ki barışmamışsınız. Şuan ki düşüncelerinizi sabitleyin, o aradan zaman geçtikten sonra gelenler hep yanıltıcı.. Bunu hissederseniz bu durumdan sonra da(sanmam ama) bunu söyleyin kendinize, doğruyu netleştirin ve üstünde düşünmeyin.
Bir şey yapmaz gibi geliyor sinirini çıkarıyor gibi ama dikkat edin tabi yine de anlık bir durum olur vs., Allah korusun.

evet zaman geçince konuşunca normalmiş gibi gelmeye başlamıştı
şimdi tekrar o yüzünü gördüm ve neler hissettiğimi yaşadığımı tekrar hatırladım
neden ayrıldığımı
ayrılırken nasıl hisler içerisinde olduğumu

Konularınızı ziyaretçi olarak okumuştum zaman zaman. O yüzden yaşadıklarınızdan az çok haberim var. Mahkemenize çok az bir süre kalmış ve bence son kozlarını oynuyor eşiniz. Şu an yalnız olduğunuz ve zor bir süreç yaşadığınız için korkmakta haklısınız ama ona bunu asla belli etmeyin. Sizi korkak ve aciz hissederse bir şey yapamayacak olsa bile daha çok üstünüze gelir, o kadar stresin üzerine daha çok üzülüp gerilirsiniz.
Bu arada aynı şehirdeymişiz. Yapabileceğim, yardımcı olabileceğim bir şey varsa seve seve yanınızda olurum. Allah yardımcınız olsun

sanırım dimi yani ciddi olmadığı burdan belli bişey yapamaz
sadece az zaman kaldı ondan panikledi herhalde
kendince yıpratmaya çalışıyor beni

Boşanma sürecine daha önce şahit olmuştum, aynı şekilde şiddet yüzündendi boşanma ve boşanana kadar yapmadığını bırakmamıştı adam. Psikolojik yıpratma yetmedi maddi olarak da talepde bulunup süründürmüştü davayı. Vuracaksın böylelerini, temiz.

bu düşmanca duyguları hissetmesinin nedeni sence nedir ?
reddedilmiş olmanın verdiği duygumu..

çünkü vazgeçeceğimi düşünüyordu
ama son konuşmamızda ben istemediğimi sevmediğimi söylemiştim
o da tamam ben de senin mutlu olmanı istiyorum diye sakince cevap vermişti
burda yazmıştım hatta o gün mutlulukla
çünkü güzel biticekti

Ben de seni gorursem bicagimi girtlagina saplicam o...u cocugu nerdeysen gel hadi, yaz gonder derim.

Polise ve savciliga da git derim sekerim. Bu adami sen daha iyi taniyorsun. boyle bir halta kalkisir mi ? Eger boyle bir halt yiyebilri diyorsan bir sureligine ozel guvenlik sirketinden koruma istesen?

çünkü vazgeçeceğimi düşünüyordu
ama son konuşmamızda ben istemediğimi sevmediğimi söylemiştim
o da tamam ben de senin mutlu olmanı istiyorum diye sakince cevap vermişti
burda yazmıştım hatta o gün mutlulukla
çünkü güzel biticekti
kaybetmeyi yediremiyor ve itikam duygusuna kapılmış.hatta sana şiddet uygulaamasına rağmen eminim halen kendini haklı buluyordur.
o gün konuştuklaırnızda rolmüş..
medeni olmayan erkeğin,medeni gibi davranması...
Ne yapmalısın diye düşündümde sana zarar vermeden ulaşabileceği her yolu kesmen,mahkeme günü asla yalnız gitmemen,ve sükunetini koruman...
onu en iyi tanıyacak olan sensin...söyledikleri blöf değilse polise durumu bildirebilirsin.

Boşanmama 11 gün kaldı arkadaşlar
eşim mesajlar atıyor bisürü

"senin hayatını ...kicem, seni elime geçiriyim dayaktan fazlasını yapıcam, bıçağım olsa saplarım." gibi

ya ben korkuyorum napıcam :KK43:
yalnız yaşıyorum üstelik
elim ayağım titriyor
gazetelerde öldürülen bisürü kadın var :KK43:
sanırım aynı şehirde değilsiniz,peki o sizin hangi şehirde olduğunuzu ve adresinizi biliyormu?eğer biliyorsa birşey yapmaz deyip geçmeyin,sabah bile adliyeye giderken dikkatli olun,hatta polise haber verin onunla gidin ne bileyim.ben böyle insanlardan korkarım,mahkemeye verin ama buda çözüm olmaz,en güzeli ailenize ve onun ailesine de bu durumu haber verin,onların eşliğinde yüzyüze konuşun.

evet zaman geçince konuşunca normalmiş gibi gelmeye başlamıştı
şimdi tekrar o yüzünü gördüm ve neler hissettiğimi yaşadığımı tekrar hatırladım
neden ayrıldığımı
ayrılırken nasıl hisler içerisinde olduğumu

Bazen hemen soğuyamıyoruz, bir kaç kez daha tekrarlayana kadar yalancı umutla son raddeyi bekliyoruz...
Doğru ne, ne olmalıydı, ne olmamalıydı bunu netleştirip dümdüz uymak lazım, duygusuzca.
Ben bunu yaparsam yine aynı şeyler olacak, kendimi kandıracağım, yine üzüleceğim vs.
Telkinler...
İnsana anıları unutmak, alışmak için zaman gerekiyor, o da bir sabır sınavı gibi :KK51:

bir şey yapacagı yok. boş boş tehdit savurmuş. aile büyügüne anlat durumu, onlar konuşsun tehdit etmesin diye. ama buradaki tiplerin gazına gelip polismiş, savcıymış karıştıtırsan... yani adam bir de bu yüzden hapis yatarsa bi kaç ay çıkınca seni nabar bilmem. içinde hiç yoksa bile o saatten sonra yanına bırakmaz. bunu anlamak için süper zeka olmaya gerek yok.

ayrıca bana çok garip geliyor. iki dakika önce mıçmıç çok sevdigin adamı, keşke beni sahiplense falan diye anlattıgın adamı iki dakika sonra caniymiş gibi görmek, böyle deli gibi korkmak falan.. çok enteresan bu gibi şeyler. tek lafında hemen cani gibi görmek komik.

hiç de bir şey yapabilecegini zannetmem. hatta üşenir bile yanına gelmeye. anca telefondan mesajla dır dır eder. boşanınca da başka bir kadın bulur evlenir hemen. seninle ugraşacagını zannetmem. sen de kendi işine bakarsın.

Allah korusun inşallah sadece blöf yapıyordur... anladığım kadarıyla biraz asabi sinirlendiğinde hiçbir şeyi gözü görmeyen biri kül tabağını fırlatması olayları falan...
boşanma gününe kadar yanında birileri olsun her daim yalnız kalma :(
Allah korusun,lanet gelsin böyle erkeklere....

Kapıyı sıkı sıkı kilitle evde oldugun her an kitli olsun alttan üstten , yapacak olsa söylemez kendince korkutmak istiyor terbiyesiz, adam olsaymış mis gibi kızı sogutmasaymıs kendinden.

bir şey yapacagı yok. boş boş tehdit savurmuş. aile büyügüne anlat durumu, onlar konuşsun tehdit etmesin diye. ama buradaki tiplerin gazına gelip polismiş, savcıymış karıştıtırsan... yani adam bir de bu yüzden hapis yatarsa bi kaç ay çıkınca seni nabar bilmem. içinde hiç yoksa bile o saatten sonra yanına bırakmaz. bunu anlamak için süper zeka olmaya gerek yok.

ayrıca bana çok garip geliyor. iki dakika önce mıçmıç çok sevdigin adamı, keşke beni sahiplense falan diye anlattıgın adamı iki dakika sonra caniymiş gibi görmek, böyle deli gibi korkmak falan.. çok enteresan bu gibi şeyler. tek lafında hemen cani gibi görmek komik.

hiç de bir şey yapabilecegini zannetmem. hatta üşenir bile yanına gelmeye. anca telefondan mesajla dır dır eder. boşanınca da başka bir kadın bulur evlenir hemen. seninle ugraşacagını zannetmem. sen de kendi işine bakarsın.
Tez konusu olacak kadinsiniz.hayret ediyorum size

Ailenle konuş ve mesajları silmeden koruma talep et. Belki bir şey yapacağı yoktur ama yaparsa, şaşarsın. En azından tehdit aldığın bilirinir. Sabırlar dilerim.

sabah hemen savcılığa gidin, boşanma davanızın devam ettiğini söyleyin ve koruma isteyin..

Allah belalarını versin bu adamların..
Koruma talebi için savcılığa deil karakola başvuruyorsun, durduğun kabahat ara 155 i hemen ben korkuyorum de. Hemen ekip bekletiyorlar kapında. Ben yaptım ordan biliyorum:KK53:

Cok üzüldüm nasil böyle seyler yazmayi birak akillarindan gecirebiliyorlar bir zamanlar opup koklayan adamlar aklim almiyor. Cok buyuk talihsizlik. Sakin yalnız kalmayin bu surecte. Hatta mumkunse ailenizle kalin davaya da birileriyle gidersiniz yine. Allah korusun yani bos tehdit de olsa onlem almak lazim. Bir an once kurtulursunuz umarim bu kisiliksiz adamdan ve iyi kotu her hatirasindan.

Allah Allah herife bak..
Kadını evlilikten bezdiriyor elini taşın altına koyduğu yok
boşanmaya sıra gelince seni bilmemne yapıcam.. yok yaa..
Çok mu seviyormuşta boşanmak istemiyormuş nedir yani şer...siz...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X