Merhabalar. Bana lütfen yardım eder misiniz. Çok canım yanıyor. Benim sevgilimle aramız iyiydi hiçbir sorun yoktu. Fakat son zamanlarda çok egoist biri olmaya başlamıştı. Tartışma olunca alttan alan hep bendim, ortamı yumuşatmaya çalışan bendim. O ise bazen aradığımda açmıyordu, bana nereye gittiği hakkında bilgi vermiyordu, bazen mesajlarıma karşılık yazmıyordu. Bu durum beni üzdü ama yine mücadele ettim.
En son yine tartıştık bütün gün aramalara ve mesajlara cevap vermediği için. İki hafta oldu ne aradı ne sordu. Ben de aramadım. Çünkü ben aradığımda ' senin bana döneceğini' biliyordum diyor.
Ve hatalı da o. O yüzden aramadım.
Onun bu davranışları değişmez mi?
Düzelmez mi acaba?
Bu sözü tekrar duymak istemiyorsan arama..msj da atma.. cvp da vermeyin..Çünkü ben aradığımda ' senin bana döneceğini' biliyordum diyor.
Bu duymamak için ne pahasına olursa olsun yazmamBu sözü tekrar duymak istemiyorsan arama..msj da atma.. cvp da vermeyin..
O zaman bu durum değişir mi acaba?egoya bak senin arayacagini biliyormusmus .ne ara ne sor
Bitmiş üzgünüm hepsi aynı b.k bunların.
valla kendi gorusumu soyleyim bir insan yedisinde neyse 70 indede odur. Yol ver gitsin.O zaman bu durum değişir mi acaba?
Evet onu böyle ben yaptığım için değişir mi diye düşünüyorum da. Çünkü önceden sıfır egoyduBunlari bir b.k yapan da biziz.
Evet onu böyle ben yaptığım için değişir mi diye düşünüyorum da. Çünkü önceden sıfır egoydu
Ona çok emek verdiğim için canım yandı çünküDegisirse ne ala, degismezse de cani cehenneme. Niye takinti haline getirdiniz ki bu adami?
Merhabalar. Bana lütfen yardım eder misiniz. Çok canım yanıyor. Benim sevgilimle aramız iyiydi hiçbir sorun yoktu. Fakat son zamanlarda çok egoist biri olmaya başlamıştı. Tartışma olunca alttan alan hep bendim, ortamı yumuşatmaya çalışan bendim. O ise bazen aradığımda açmıyordu, bana nereye gittiği hakkında bilgi vermiyordu, bazen mesajlarıma karşılık yazmıyordu. Bu durum beni üzdü ama yine mücadele ettim.
En son yine tartıştık bütün gün aramalara ve mesajlara cevap vermediği için. İki hafta oldu ne aradı ne sordu. Ben de aramadım. Çünkü ben aradığımda ' senin bana döneceğini' biliyordum diyor.
Ve hatalı da o. O yüzden aramadım.
Onun bu davranışları değişmez mi?
Düzelmez mi acaba?
E zaten b.klar. sandıkları şey doğru yani.Bunlari bir b.k yapan da biziz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?