- 31 Ağustos 2012
- 4.145
- 6.666
- 448
Aynen, ne kadar cok sevsende belli etmeyeceksin icinde yasayacaksin.Bunlari bir b.k yapan da biziz.
Ama bu insanda ego sıfırdı." Sen beni sevmezsin istemezsin " diyen biriydi sürekli.Sonradan değişti. Hiç umut yok mu değişmesi adına. Hani bazen kaçan kovalanır derler ne biliyim bişeyler derler yok mu benim yapabileceğim hiçbir şey bana diyeceğiniz
+1Biz buna bir tarafları fazla kalkmış diyoruz kaba bir tabirle.
Ondan sana yar olmaz artık.Yoluna bak.
Teşekkür ederim.Kusura bakma da canım bu çocuk seni sevmiyo bence .
Arama sakin mesajda atma
Seviyorsa eşşek gibi düşer peşine
Bekle .
Ama bu sürede üzme kendini
Benim en büyük hatam sevgimi aşırı belli etmekAynen, ne kadar cok sevsende belli etmeyeceksin icinde yasayacaksin.
Olur mu gerçektenNe kadar tanıdık geldiii ayyyArama açma kız az sabret ,sürünsün sonra kuzu olacak
Ben hiç aramadım yazmadım bu defa. O yazdığında da artık bitti dersem kaybettiğini anlar değil mi?sizi böyle elinin altında hissederse asla hatasını anlamaz tabi ki..
o arayıncaya kadar gerçekten ARAMAYIN, ALTTAN ALMAYIN !
Teşekkür ederim canım. Evet ben çok yüz verdim. Aslında onda ego sıfırdı. Sürekli sen beni sevmezsin istemezsin diyen biriydi. Benim istediğim artık beni garanti, cepte görmekten vazgeçsin.egoist kendini beğnemiş sende fazla yüz vermişsin galiba.. üsteleme canım inceldiği yerden kopsun sen bırak peşini bak o zaman nasıl sönecek egosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?