canım yandı benim..

Ama bu insanda ego sıfırdı." Sen beni sevmezsin istemezsin " diyen biriydi sürekli.Sonradan değişti. Hiç umut yok mu değişmesi adına. Hani bazen kaçan kovalanır derler ne biliyim bişeyler derler yok mu benim yapabileceğim hiçbir şey bana diyeceğiniz

Bitmiş gitmiş bir adam çünkü vazgecmese onbeş gün sensiz yapamazdi.

Bu kaçıncı konun Ahsen , bu adam sevmiyor ,takmıyor,umursamıyor, aramazsan aramaz bitmiş bir ilşkiyi sürükleye sürükleye nereye kadar götüreceksin ki ortada ilşki namına bişey kalmamış..artık radikal bi karar ver yol ayrımındasın yani bunu görmezden gelmen sonucu değiştirmez..
Hatam Yok ,hatalı sensin diyen erkekler sevince gözleri dönünce , istedikleri hatuna Ne özürler aflar diliyorlar..bu laflara da kanmayın

Onu degistiren sen olmussun..
Ilginle, sevginle..
Eski haline donmesi icin, yuz verme..
Mucadelene eden sen olma..

Kusura bakma da canım bu çocuk seni sevmiyo bence .
Arama sakin mesajda atma
Seviyorsa eşşek gibi düşer peşine
Bekle .
Ama bu sürede üzme kendini

defalarca aynı eksen etrafında dönen konular açmışsınız; sorayım o zaman, değişti mi? hatasını anladı mı? kavga edince araya uzuuun süre sokmadan sizi aradı mı?
hepsinin cevabı hayır, öyle değil mi? bu adam sizi sevmiyor, istemiyor. Bunun A sı B si C si yok.
varlığınız ya da yokluğunuzun arasında bir fark yok onun için.

Sevgili ne ya? Insan yeri gelince kocasini umursamiyo.. sevgili kimin iti oluyoki :)

sizi böyle elinin altında hissederse asla hatasını anlamaz tabi ki..

o arayıncaya kadar gerçekten ARAMAYIN, ALTTAN ALMAYIN !

egoist kendini beğnemiş sende fazla yüz vermişsin galiba.. üsteleme canım inceldiği yerden kopsun sen bırak peşini bak o zaman nasıl sönecek egosu

egoist kendini beğnemiş sende fazla yüz vermişsin galiba.. üsteleme canım inceldiği yerden kopsun sen bırak peşini bak o zaman nasıl sönecek egosu
Teşekkür ederim canım. Evet ben çok yüz verdim. Aslında onda ego sıfırdı. Sürekli sen beni sevmezsin istemezsin diyen biriydi. Benim istediğim artık beni garanti, cepte görmekten vazgeçsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…