ayenn canımTeşekkür ederim canım. Evet ben çok yüz verdim. Aslında onda ego sıfırdı. Sürekli sen beni sevmezsin istemezsin diyen biriydi. Benim istediğim artık beni garanti, cepte görmekten vazgeçsin.
Merhabalar. Bana lütfen yardım eder misiniz. Çok canım yanıyor. Benim sevgilimle aramız iyiydi hiçbir sorun yoktu. Fakat son zamanlarda çok egoist biri olmaya başlamıştı. Tartışma olunca alttan alan hep bendim, ortamı yumuşatmaya çalışan bendim. O ise bazen aradığımda açmıyordu, bana nereye gittiği hakkında bilgi vermiyordu, bazen mesajlarıma karşılık yazmıyordu. Bu durum beni üzdü ama yine mücadele ettim.
En son yine tartıştık bütün gün aramalara ve mesajlara cevap vermediği için. İki hafta oldu ne aradı ne sordu. Ben de aramadım. Çünkü ben aradığımda ' senin bana döneceğini' biliyordum diyor.
Ve hatalı da o. O yüzden aramadım.
Onun bu davranışları değişmez mi?
Düzelmez mi acaba?
kendini boşuna yıpratma diyeceğim tek şey buMerhabalar. Bana lütfen yardım eder misiniz. Çok canım yanıyor. Benim sevgilimle aramız iyiydi hiçbir sorun yoktu. Fakat son zamanlarda çok egoist biri olmaya başlamıştı. Tartışma olunca alttan alan hep bendim, ortamı yumuşatmaya çalışan bendim. O ise bazen aradığımda açmıyordu, bana nereye gittiği hakkında bilgi vermiyordu, bazen mesajlarıma karşılık yazmıyordu. Bu durum beni üzdü ama yine mücadele ettim.
En son yine tartıştık bütün gün aramalara ve mesajlara cevap vermediği için. İki hafta oldu ne aradı ne sordu. Ben de aramadım. Çünkü ben aradığımda ' senin bana döneceğini' biliyordum diyor.
Düzelmez mi acaba?
Tamam kusura bakmayın. Bir daha da konu açmam. Hesabımı da kapatırım. Çok canım yanıyor diye konuşmak istemiştim sadece, özür dilerim herkesten.defalarca aynı eksen etrafında dönen konular açmışsınız; sorayım o zaman, değişti mi? hatasını anladı mı? kavga edince araya uzuuun süre sokmadan sizi aradı mı?
hepsinin cevabı hayır, öyle değil mi? bu adam sizi sevmiyor, istemiyor. Bunun A sı B si C si yok.
varlığınız ya da yokluğunuzun arasında bir fark yok onun için.
İnanamıyorum. Bu kadar aynı olur. Benim sevgilim de en başta "bir kadın beni nasıl bulur, beğenir mi bilmiyorum tabi" diyordu, özgüveni yoktu, ben onu beğenecek miyim beğenmeyecek miyim diye dertlenen adamdan günlerce aramayan beni umursamayan bir adama geldik. Egoları tavan bunların. Ama bu sefer indirmeden pes etmiycem.Ama bu insanda ego sıfırdı." Sen beni sevmezsin istemezsin " diyen biriydi sürekli.Sonradan değişti. Hiç umut yok mu değişmesi adına. Hani bazen kaçan kovalanır derler ne biliyim bişeyler derler yok mu benim yapabileceğim hiçbir şey bana diyeceğiniz
Ben de bu yoldayım. Ama benimki pek çetin ceviz. Yine de her şeye rağmen o özgüveni bir daha yükseğe çıkarmayacağım. Sizde şuan durum neİnanamıyorum. Bu kadar aynı olur. Benim sevgilim de en başta "bir kadın beni nasıl bulur, beğenir mi bilmiyorum tabi" diyordu, özgüveni yoktu, ben onu beğenecek miyim beğenmeyecek miyim diye dertlenen adamdan günlerce aramayan beni umursamayan bir adama geldik. Egoları tavan bunların. Ama bu sefer indirmeden pes etmiycem.
İnadını kırıp aradı, tam 1 hafta sonra:) ama diğer problemlerimiz devam ediyor. Yüzyüze oturup konuşalım dedik en son, bakalım, daha konuşamadık.Ben de bu yoldayım. Ama benimki pek çetin ceviz. Yine de her şeye rağmen o özgüveni bir daha yükseğe çıkarmayacağım. Sizde şuan durum ne
Düzelir inşallahİnadını kırıp aradı, tam 1 hafta sonra:) ama diğer problemlerimiz devam ediyor. Yüzyüze oturup konuşalım dedik en son, bakalım, daha konuşamadık.
Çocuk seni sevmiyor. Yoluna bak bence.Merhabalar. Bana lütfen yardım eder misiniz. Çok canım yanıyor. Benim sevgilimle aramız iyiydi hiçbir sorun yoktu. Fakat son zamanlarda çok egoist biri olmaya başlamıştı. Tartışma olunca alttan alan hep bendim, ortamı yumuşatmaya çalışan bendim. O ise bazen aradığımda açmıyordu, bana nereye gittiği hakkında bilgi vermiyordu, bazen mesajlarıma karşılık yazmıyordu. Bu durum beni üzdü ama yine mücadele ettim.
Düzelmez mi acaba?
Bir gün birini severse düzelebilir. O kişi şu an için en azından siz değilsiniz gibi duruyor.Merhabalar. Bana lütfen yardım eder misiniz. Çok canım yanıyor. Benim sevgilimle aramız iyiydi hiçbir sorun yoktu. Fakat son zamanlarda çok egoist biri olmaya başlamıştı. Tartışma olunca alttan alan hep bendim, ortamı yumuşatmaya çalışan bendim. O ise bazen aradığımda açmıyordu, bana nereye gittiği hakkında bilgi vermiyordu, bazen mesajlarıma karşılık yazmıyordu. Bu durum beni üzdü ama yine mücadele ettim.
Düzelmez mi acaba?
Evet kendisi yüz yüze oturup konuşalım diyen beyefendi 3 haftadır konuşmayı erteliyordu ve en son gelmesinin birşey değiştirmeyeceğini söyledi. Ben de bitirdim. Böyle adamlara en baştan postayı koymak gerekiyormuş, onu anladık yani. Sonu hüsran, emeğinize çabanıza yazık oluyor. Kİnadını kırıp aradı, tam 1 hafta sonra:) ama diğer problemlerimiz devam ediyor. Yüzyüze oturup konuşalım dedik en son, bakalım, daha konuşamadık.
Öyle gerçekten. Zararlı bakteriler bunlar resmenEvet kendisi yüz yüze oturup konuşalım diyen beyefendi 3 haftadır konuşmayı erteliyordu ve en son gelmesinin birşey değiştirmeyeceğini söyledi. Ben de bitirdim. Böyle adamlara en baştan postayı koymak gerekiyormuş, onu anladık yani. Sonu hüsran, emeğinize çabanıza yazık oluyor. K
Dünyada başka insan kalmadı mı?Merhabalar. Bana lütfen yardım eder misiniz. Çok canım yanıyor. Benim sevgilimle aramız iyiydi hiçbir sorun yoktu. Fakat son zamanlarda çok egoist biri olmaya başlamıştı. Tartışma olunca alttan alan hep bendim, ortamı yumuşatmaya çalışan bendim. O ise bazen aradığımda açmıyordu, bana nereye gittiği hakkında bilgi vermiyordu, bazen mesajlarıma karşılık yazmıyordu. Bu durum beni üzdü ama yine mücadele ettim.
Düzelmez mi acaba?
Dünyadaki her insanı sevecek olsak aşk neye yarar!Dünyada başka insan kalmadı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?