canım yandı benim..

Böyle bir adamdan bir cacık olmaz kusura bakma

aklından bile geçirme sakın arama

adam seni yedekte tutsa farkedemezsin ki adam değer vermiyor
değer veren insan kendi için değerli olan kişiyi bu kadar aşağılamaz

seni sevmiyor... sevse böyle yapmazdı yol ver gitsin.

kendini boşuna yıpratma diyeceğim tek şey bu

Tamam kusura bakmayın. Bir daha da konu açmam. Hesabımı da kapatırım. Çok canım yanıyor diye konuşmak istemiştim sadece, özür dilerim herkesten.

İnanamıyorum. Bu kadar aynı olur. Benim sevgilim de en başta "bir kadın beni nasıl bulur, beğenir mi bilmiyorum tabi" diyordu, özgüveni yoktu, ben onu beğenecek miyim beğenmeyecek miyim diye dertlenen adamdan günlerce aramayan beni umursamayan bir adama geldik. Egoları tavan bunların. Ama bu sefer indirmeden pes etmiycem.

Ben de bu yoldayım. Ama benimki pek çetin ceviz. Yine de her şeye rağmen o özgüveni bir daha yükseğe çıkarmayacağım. Sizde şuan durum ne

Ben de bu yoldayım. Ama benimki pek çetin ceviz. Yine de her şeye rağmen o özgüveni bir daha yükseğe çıkarmayacağım. Sizde şuan durum ne
İnadını kırıp aradı, tam 1 hafta sonra:) ama diğer problemlerimiz devam ediyor. Yüzyüze oturup konuşalım dedik en son, bakalım, daha konuşamadık.

Youtube' de eski sevgilileri konu eden birisi var. Onu dinlemeni tavsiye ederim ismi Sinan H. Altıntaş.

Youtube' de eski sevgilileri konu eden birisi var. Onu dinlemeni tavsiye ederim ismi Sinan H. Altıntaş.

Çocuk seni sevmiyor. Yoluna bak bence.

Bir gün birini severse düzelebilir. O kişi şu an için en azından siz değilsiniz gibi duruyor.

İnadını kırıp aradı, tam 1 hafta sonra:) ama diğer problemlerimiz devam ediyor. Yüzyüze oturup konuşalım dedik en son, bakalım, daha konuşamadık.
Evet kendisi yüz yüze oturup konuşalım diyen beyefendi 3 haftadır konuşmayı erteliyordu ve en son gelmesinin birşey değiştirmeyeceğini söyledi. Ben de bitirdim. Böyle adamlara en baştan postayı koymak gerekiyormuş, onu anladık yani. Sonu hüsran, emeğinize çabanıza yazık oluyor. K

Öyle gerçekten. Zararlı bakteriler bunlar resmen

Dünyada başka insan kalmadı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…