CANİM YANİYOR..EVLAT...

Gulgonca86

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014
1.824
1.251
83
39
BENİ BİLEN BİLİR YAKİN ZAMANDA EVLATLARİMİ KAYBETTİM DOGUMDA..
EVİN İLK COCUGUYUM BİRDE 26 YADİNDA ERKEK KARDESİM VAR ASKERDEN YENİ GELDİ İSSİZ SUAN..

BABAM TORUN DİYE DELİREN BİR ADAM BİZİM 5 YİL SONRA TÜP BEBEKLE OLMUSTU AMA ONLARİDA KAYBETTİM,SİMDİ BABAM KARDESİMİ BİRAN ONCE EVLENDİRMEK İSTİYOR DAHA COCUGUN İSİ YOK GUCU YOK,O İSTEMİYİR AMA BASKİ YAPİYOR BABAM,BUGUNDE ONLARDAYDİK HER HAFTA GİDERİZ,BABAM DEDİKİ SU KARDESİNİ İKNA ET EVLENSİN Bİ AKRABİMİZİN KİZİYLA EVLENMESİNİ İSTİYOR..
KARDESİM İSTEMİYOR KİZİ BENDE İSRAR ETTİM ONDAN İYİSİNİMİ BULUCAZ VS DEDİM,ANNEMDE BANA KİZDİ BABANİ NİYE GAZLİYOSUN DİYE,ANNEMLE ARAMUZ COK İYİDİR NORMALDE,BENDE NAPİYİM ARADA KALDİM BABAM DİYORKİ HADİ DİYE,ANNEM Bİ YANDAN KİZİYO BENDE ONA KİZDİM,İS YOK KİZ YOK,O KİZİ ALALİM DEDİM ,(BU ARADA KİZİ KARDESİME VERMEK İSTİYOR KİZ TARAFİDA..)
ODA DEDİKİ KARDESİNİ NİYE ASALİYORSUN ,İSİDE OLUCAK KİZDA BULUCAK DİYE,KARDESİM İCİNE KAPANİKTİR,ASOSYALDİR KİZ KONUSUNDA UNV.MEZUNU DAİRESİ VAR,VE BABAMİN KENDİ İS YERİ VAR MADDİ SİKİNTİ YOK BU ARADA SADECE İS BULAMADİ HENUZ,İSİN OZETİ ANNEMLE TARTİSTİK VE KALKTİK GELDİM EVİME AGLİYORUM GELDİGİMDEN BERİ,BABAM KARDESİMİ BİRAN ONCE EVLENDİRMESİNİN SEBEBİ TORUN OLSUN SEVSİN DİYE BU ARADA BUNUDA BİLDİGİM İCİN İYİCE YANİYOR İCİM,GOZYASLARİM SEL OLDU DURDURAMİYORUM KENDİMİ ACİM BANA YETER BİDE AİLEMİN BU DUSUNCESİ BENİ BİTİRİYOR..

SİZCE NE YAPMALİYİM..

Canım Allah sabırlar versin yapacak birseyin yok ki kısmetse kardesin evlenir sen ne yapabilirsin insanlardan biraz anlayis isteyebilirsin yeni buyuk bir kayip yasamissin seni uzdugunu fark etmiyor mu ailen

Karismayin
Kardesiniz istemiyormus
Bir torun sevdası uğruna mutsuz mu olsun
Elbet bir gün sizin çocuğunuz olacak
Ya da sevdigiyle evlendogibde onun çocuğu olacak
Anneniz haklı
Babanıza da Allah akıl fikir versin
Ayrica Siz kendiniz için psikoloğa gidiyor musunuz gitmiyorsaniz gidin ihtiyacınız var yaşadığınız kolay değil

Yapacak bir şeyin yok.

Baban sırf torun için işsiz kardeşini istemediği bir kız ile evlendirmek için bütün bunları yapıyorsa ve annen istemiyorsa sen hiç karışma bu olaya.

Ayrıca basın sağ olsun Allah sabır versin.hayirli ve sağlıklı evlatlar nasip etsin sana da.

EVİN İLK COCUGUYUM BİRDE 26 YADİNDA ERKEK KARDESİM VAR ASKERDEN YENİ GELDİ İSSİZ SUAN..

BABAM TORUN DİYE DELİREN BİR ADAM BİZİM 5 YİL SONRA TÜP BEBEKLE OLMUSTU AMA ONLARİDA KAYBETTİM,SİMDİ BABAM KARDESİMİ BİRAN ONCE EVLENDİRMEK İSTİYOR DAHA COCUGUN İSİ YOK GUCU YOK,O İSTEMİYİR AMA BASKİ YAPİYOR BABAM,BUGUNDE ONLARDAYDİK HER HAFTA GİDERİZ,BABAM DEDİKİ SU KARDESİNİ İKNA ET EVLENSİN Bİ AKRABİMİZİN KİZİYLA EVLENMESİNİ İSTİYOR..
KARDESİM İSTEMİYOR KİZİ BENDE İSRAR ETTİM ONDAN İYİSİNİMİ BULUCAZ VS DEDİM,ANNEMDE BANA KİZDİ BABANİ NİYE GAZLİYOSUN DİYE,ANNEMLE ARAMUZ COK İYİDİR NORMALDE,BENDE NAPİYİM ARADA KALDİM BABAM DİYORKİ HADİ DİYE,ANNEM Bİ YANDAN KİZİYO BENDE ONA KİZDİM,İS YOK KİZ YOK,O KİZİ ALALİM DEDİM ,(BU ARADA KİZİ KARDESİME VERMEK İSTİYOR KİZ TARAFİDA..)
ODA DEDİKİ KARDESİNİ NİYE ASALİYORSUN ,İSİDE OLUCAK KİZDA BULUCAK DİYE,KARDESİM İCİNE KAPANİKTİR,ASOSYALDİR KİZ KONUSUNDA UNV.MEZUNU DAİRESİ VAR,VE BABAMİN KENDİ İS YERİ VAR MADDİ SİKİNTİ YOK BU ARADA SADECE İS BULAMADİ HENUZ,İSİN OZETİ ANNEMLE TARTİSTİK VE KALKTİK GELDİM EVİME AGLİYORUM GELDİGİMDEN BERİ,BABAM KARDESİMİ BİRAN ONCE EVLENDİRMESİNİN SEBEBİ TORUN OLSUN SEVSİN DİYE BU ARADA BUNUDA BİLDİGİM İCİN İYİCE YANİYOR İCİM,GOZYASLARİM SEL OLDU DURDURAMİYORUM KENDİMİ ACİM BANA YETER BİDE AİLEMİN BU DUSUNCESİ BENİ BİTİRİYOR..

SİZCE NE YAPMALİYİM..
Rahat bırakın çocuğu ya zorla yapılan evlilikten hayır mı gelir hangi çağdayız

Baban bencillik yapıyor sırf torun sevgisi tatsın diye oğlunu istemediği biriyle evlendirecek

hem ne malum bir sorun çıkmadan çocuk sahibi olabilecekleri

Sanirim babanizin torun istemesi size kaybettiğimiz bebeklerinizi hatirlatmis bu yüzden uzuluyorsunuz.
Dogrumu?

İşte herşeye rağmen hayat devam ediyor.
Herkes kendi hayatında ve mesguliyetinde.
Uzulmeyin Rabbim bidaha nasip eser bebek inşallah.
Kardesiniz konusuna gelince
Evlenecek olan kardesiniz.
Babaniz dahil bununla evlen diye dayatmaya hakkı yok.
Çünkü evlenecek olan kardesiniz.
Sizde karismayin.
Hayırlısı olsun hepiniz icin

SİZCE NE YAPMALİYİM..

Başınız sağolsun.

Bence ne yapmalısınız.
Sırf babanız torun sevecek diye 26 yaşında bir genci istemediği bir evliliğe zorlayarak o'nun hayatını karartmamalısınız.
Kimse böyle bir fedakarlık yapmak zorunda değil.

boyle bir aciyi yasarken ailenizin bu tavri cok uzucu. Allah yar ve yardimciniz olsun.

kardesinizin mevzusuna karismayin derim ben. neticede yetiskin, egitimli, akli selim bir cocuktur kendisi. bu gorusu ailenize de ifade edip karismanin size dusmedigini soyleyin.

zor.

Ama sen istemedigin halde biri seni evlendirmeye calissa hos olur muydu?

Baban da cocuk sevmek istiyorsa kendi yapsin karisiyla.

Nedir insanlari bu kadar sikbogaz etmek...

Sagolun arkadaslar,
Evet cok hassasim kaybimdan dolayi,hayir severek evlendim,babam istememisti hatta vermedi esime ama ikna ettim evlendim cok mutluyuz biz ama esimin problemi var isde cok zor oluyo bebek tup bebekle bile cok zor oluyo 5 yil sonunda olmustu ikiz kaybettim 4 ay oldu.kardesim hic istemiyo babam cok zorluyo benide one suruyo annemde bana patladi,ciktim geldim opmedimde cikarken,icim rahat degil benim sucum yokken oda bana bagirdi.

Bence istemeyen insana cok baski kurmak dogru degil... Iyi olur Allahtan kôtû olur senden bilinir.. Kendi sevse bulsa daha kiymetli olur .. Babanizada bu sekikde anlatin.. Ísini bulsun kardesin8z hazirbhissedince kendi soyler zaten.. Size Allah sabirlar versin... Ins. En kisa zaman da bebisiniz olur

Hem kardeşim istemiyor, işi yok diyorsunuz, hem de ısrar ediyorsunuz.
Torun istiyorlar diye adam mı evlendirilir Allah aşkına?
Allah size sabır versin. İnşallah yakında tekrar hamile kalırsınız. Ama kardeşiniz bile olsa böyle özel durumlara karışmayın. Evlilik çocuk oyuncağı değil.

Allah sabır versin.
Ben kardeşin olsam kızardım sana, kızı istemiyormuş işte, ne diye siz de karışıyorsunuz? Babanızı ikna etmeye çalışsanız ve kardeşinizin yanında olsanız daha iyi olurdu. Anneniz kızmakta haklı.

Allah sabır versin.
Ben kardeşin olsam kızardım sana, kızı istemiyormuş işte, ne diye siz de karışıyorsunuz? Babanızı ikna etmeye çalışsanız ve kardeşinizin yanında olsanız daha iyi olurdu. Anneniz kızmakta haklı.

Oylemi diyosunuz:(
Bende karismiyorum aslinda babam kardedime baski yapmami istiyor bu yuzden arada ben kaliyorum anneme kiziyor surekli baski yapmadigi icin,evlendirdik evlendirdik yoksa bu cocuk kimseyle evlenemez diyor.

Back
X