CANİM YANİYOR..EVLAT...

Akraba kızıyla evlenip torun yaptıktan sonra boşansa o torun ortada kalsa babanız daha mı mutlu olucak yani abiniz sevmiyormus bile bile lades demek gibi bisey bu bence ikna etmek icin ugrasmayin..inşaallah Allahim size de güzel bebekler verir ..

ASOSYALDİR KİZ KONUSUNDA UNV.MEZUNU DAİRESİ VAR,VE BABAMİN KENDİ İS YERİ VAR MADDİ SİKİNTİ YOK BU ARADA SADECE İS BULAMADİ HENUZ

Burasii

Diger yazdiklariniza uzulmedim degil. Ama yorum yapma hakkim var. O yuzden Allah yardimciniz olsun dicem demekki benim yardimci olabilecegim bisey yok.

BENİ BİLEN BİLİR YAKİN ZAMANDA EVLATLARİMİ KAYBETTİM DOGUMDA..
EVİN İLK COCUGUYUM BİRDE 26 YADİNDA ERKEK KARDESİM VAR ASKERDEN YENİ GELDİ İSSİZ SUAN..

BABAM TORUN DİYE DELİREN BİR ADAM BİZİM 5 YİL SONRA TÜP BEBEKLE OLMUSTU AMA ONLARİDA KAYBETTİM,SİMDİ BABAM KARDESİMİ BİRAN ONCE EVLENDİRMEK İSTİYOR DAHA COCUGUN İSİ YOK GUCU YOK,O İSTEMİYİR AMA BASKİ YAPİYOR BABAM,BUGUNDE ONLARDAYDİK HER HAFTA GİDERİZ,BABAM DEDİKİ SU KARDESİNİ İKNA ET EVLENSİN Bİ AKRABİMİZİN KİZİYLA EVLENMESİNİ İSTİYOR..
KARDESİM İSTEMİYOR KİZİ BENDE İSRAR ETTİM ONDAN İYİSİNİMİ BULUCAZ VS DEDİM,ANNEMDE BANA KİZDİ BABANİ NİYE GAZLİYOSUN DİYE,ANNEMLE ARAMUZ COK İYİDİR NORMALDE,BENDE NAPİYİM ARADA KALDİM BABAM DİYORKİ HADİ DİYE,ANNEM Bİ YANDAN KİZİYO BENDE ONA KİZDİM,İS YOK KİZ YOK,O KİZİ ALALİM DEDİM ,(BU ARADA KİZİ KARDESİME VERMEK İSTİYOR KİZ TARAFİDA..)
ODA DEDİKİ KARDESİNİ NİYE ASALİYORSUN ,İSİDE OLUCAK KİZDA BULUCAK DİYE,KARDESİM İCİNE KAPANİKTİR,ASOSYALDİR KİZ KONUSUNDA UNV.MEZUNU DAİRESİ VAR,VE BABAMİN KENDİ İS YERİ VAR MADDİ SİKİNTİ YOK BU ARADA SADECE İS BULAMADİ HENUZ,İSİN OZETİ ANNEMLE TARTİSTİK VE KALKTİK GELDİM EVİME AGLİYORUM GELDİGİMDEN BERİ,BABAM KARDESİMİ BİRAN ONCE EVLENDİRMESİNİN SEBEBİ TORUN OLSUN SEVSİN DİYE BU ARADA BUNUDA BİLDİGİM İCİN İYİCE YANİYOR İCİM,GOZYASLARİM SEL OLDU DURDURAMİYORUM KENDİMİ ACİM BANA YETER BİDE AİLEMİN BU DUSUNCESİ BENİ BİTİRİYOR..

SİZCE NE YAPMALİYİM..
Öncelikle başınız sağolsun.

Ama Kardeşini ne hakla zorluyor sunuz baban torun sevsin diye çocuk neden sevmediği biriyle evlensin. Kriterleri falan yazmışsınız bide çok çirkin. Annen izin de ellerinden öperim çok esaslı bir kadın mış helal olsun.

Rabbim hayırlı salih evlatlar nasip etsin ins canim hepimize sanada adını hafifletsin sanırım eşiniz azo benim esimde öyle zor bir sınav Rabbim geçmeyi nasip etsin dondurulmuş embiriyo varmi yada spemr eşiniz teseyi olacak spemr çıkışı azda olsa varmi merak ettim kendi durumundan dolayı lütfen morlainizi yüksek tutmaya çalışın yalnız değilsiniz bide varız ve cokk kişinin eşi bu durumda bizimde üç yıldır olmuyo

Bu zamanda bundan iyisinimi bulucan hikayesi varmı hala ya :110: adam bebek sevecek diye zorla evlendiricekler çocuğu çok ilginç

Ah be canim senin derdin üzüntün kendine yetiyor zaten evlat acisini cok iyi bilirim.. bence hic karisma kardesin kendini ifade edebilecek yasta istemiyorsa kendi söylesin ..

Allah inş en kısa zamanda senin ve isteyen herkesin kucağını evlatlarıyla doldursun inş

Ah be canim senin derdin üzüntün kendine yetiyor zaten evlat acisini cok iyi bilirim.. bence hic karisma kardesin kendini ifade edebilecek yasta istemiyorsa kendi söylesin ..

Aynen cnm benim derdim bana yetiyor,cok zor,yavrularini opup koklamadan topraga vermek,sendemi kaybettin?

Rabbim hayırlı salih evlatlar nasip etsin ins canim hepimize sanada adını hafifletsin sanırım eşiniz azo benim esimde öyle zor bir sınav Rabbim geçmeyi nasip etsin dondurulmuş embiriyo varmi yada spemr eşiniz teseyi olacak spemr çıkışı azda olsa varmi merak ettim kendi durumundan dolayı lütfen morlainizi yüksek tutmaya çalışın yalnız değilsiniz bide varız ve cokk kişinin eşi bu durumda bizimde üç yıldır olmuyo

Evt cnm azo,3 dondurulmus embriyom daha var,bakalim subat gibi dusunuyorum gitmeyi kismet olursa:(

Öncelikle başınız sağolsun Dilerim Allah evlat nasip etsin isteyen herkese.
Fakat Akraba Evliliklerine karşıyım. Kusura bakmayın... Sağlıklı evlatlar dünyaya getirebilmek için akraba ile evlenilmez. Kaldı ki biz akrabamıza 7 Kuşaktan da olsa abi abla kardeş gibi bakarız.

Aynen cnm benim derdim bana yetiyor,cok zor,yavrularini opup koklamadan topraga vermek,sendemi kaybettin?

Evet canim 19 gün oldu melegim 5 aylikken karnimda öldü, dogurmak zorunda kaldim öpüp koklayamadan topraga vericem. Nasil ayakta kalmayi basarabiliyorum bilmiyorum bile.. o yuzden diyorum baska birseyi dert olarak göremiyorum bile evlat acisi kadar bir aci yok bu dünyada ne kadar gereksiz seyler icin üzülmusüm megerse..

Evet canim 19 gün oldu melegim 5 aylikken karnimda öldü, dogurmak zorunda kaldim öpüp koklayamadan topraga vericem. Nasil ayakta kalmayi basarabiliyorum bilmiyorum bile.. o yuzden diyorum baska birseyi dert olarak göremiyorum bile evlat acisi kadar bir aci yok bu dünyada ne kadar gereksiz seyler icin üzülmusüm megerse..

Aynen benimde canim 5 ayim bitmisti 6 ya girmistim,bi gun evvel ayakta dolastim bayaga ertesi sabah uyandigimda suyum gelmisti hafif doktora gittigimde 1 vm aciklik var dedi k.dogum devlete gonderdi 4 gun yattim hic kalkmadan geceden sancilarim basladi sabahindada normal dogumla ikiz kiz bebeklerimi kaybettim...
Dogduklarinda yasiyorlardi ama kucuk olduklari icin dayanamiyip olduler.bende oldum... 5 yillik ozlemle bekledigim meleklerimdi onlar benim..

Aynen benimde canim 5 ayim bitmisti 6 ya girmistim,bi gun evvel ayakta dolastim bayaga ertesi sabah uyandigimda suyum gelmisti hafif doktora gittigimde 1 vm aciklik var dedi k.dogum devlete gonderdi 4 gun yattim hic kalkmadan geceden sancilarim basladi sabahindada normal dogumla ikiz kiz bebeklerimi kaybettim...
Dogduklarinda yasiyorlardi ama kucuk olduklari icin dayanamiyip olduler.bende oldum... 5 yillik ozlemle bekledigim meleklerimdi onlar benim..

Öncelikle başınız sağolsun. Allah sabırlar versin.
Babanız çok haksız bu konuda. Sırf torun sevmek için 26 yaşında bir genci tanımadığı sevmediği biriyle evlendirmek çağ dışı bir yaklasım. Yani tamam torun sevgisi güzeldir her anne baba ister ama sizin babanız biraz abartmış.Anneniz haklı. Onu destekleyeceğinize bu konuda babanıza engel olmalısınız. İlerde kardeşiniz mutsuz olursa size hesap sormaz mı ? Sen de babama destek verdin diye... Kardeşinizin başını yakmayın. Yaşı daha evlenmek için küçük zaten işi gücü vs de yok. Biraz hayata atılmalı kendi başına birşeyler başarmalı, yoksa evlilikte de başarılı olamaz.

Öncelikle başınız sağolsun. Allah sabırlar versin.
Babanız çok haksız bu konuda. Sırf torun sevmek için 26 yaşında bir genci tanımadığı sevmediği biriyle evlendirmek çağ dışı bir yaklasım. Yani tamam torun sevgisi güzeldir her anne baba ister ama sizin babanız biraz abartmış.Anneniz haklı. Onu destekleyeceğinize bu konuda babanıza engel olmalısınız. İlerde kardeşiniz mutsuz olursa size hesap sormaz mı ? Sen de babama destek verdin diye... Kardeşinizin başını yakmayın. Yaşı daha evlenmek için küçük zaten işi gücü vs de yok. Biraz hayata atılmalı kendi başına birşeyler başarmalı, yoksa evlilikte de başarılı olamaz.

Haklisiniz bundan sonra sert bir dille uyaricam babami acma artik bu konuyu diycem.

Back
X