Canım yanıyor ,hemde ilk kez

burası iyice geyiğe dönmeden editler sinirlenmeden ben kaçayım kızlar :27:
ctesi sınavım var dua bekliyorum :34:
herkese mutluluklar ve siyanürlü böreksiz evlilikler diliyorummm :46:

ne kazası canım ya geçmiş olsun :26:

sabah eşimle tekrar konuşmak için tel açtım.bana telde bitti dedi..tabi moral sıfır.çünki daha önceki akşamda okadar umutluydumki.herbirinizin sölediği umutlandırmıştı.ama olmayacağını daha ii anlamıştım.o dalgınlıkla dışarı çıktım ve kaza oldu araba arkadan çarptı.gerçi allaha şükürler olsun hafif bi kazaydı..
ama ben kararımı verdim 2 hafta sonra boşanma dilekçesini yazıp vericem adliyeye.bugunde emanetimi getir yani yüzüğü getir teslim et dedim bana :(
yani bitti

canım madem sen iki defa aramana rağmen hiç fırsat vermeden bitti diyo,
o zaman kendisi bilir..
bu ikinizin evliliği, sen kurtarmaya uğraşırken o böyle yapıyosa,
hiç uğraşma o zaman..
demek ki değmezmiş..

canım madem sen iki defa aramana rağmen hiç fırsat vermeden bitti diyo,
o zaman kendisi bilir..
bu ikinizin evliliği, sen kurtarmaya uğraşırken o böyle yapıyosa,
hiç uğraşma o zaman..
demek ki değmezmiş..

tubicim bişi sorucam..hani gecen akşam akrep burcunu çok güzel anlatmıştınız.ogün anladımki gercektende yazdıklarınız gibiydi eşim.sence bi akrep burcu erkeği olarak bu saatten sonra pişman olupta hatasını anlarmı..beni geri kazanamka istemi yada bişiler yaparmı..yani bunu yapmak genlerinde varmı??

eğer seni gerçekten seviyosa, evet pişman olacaktır.
yani sadece anlaşamıyoruz, çok kavga ediyoruz vs diye bi evliliği bitirmek istemesinin iki nedeni olabilir bence;
ya başka bi sebep var yani ne bileyim aslında başka sorunlar var bu evlilikle iligli kafasında,
çünkü bu kadar saçma bişeyden bitti demesi anlamsız,
yada çok çok sinirlendi bu olanlara, çünkü akrep burcu sinirlendiğinde gözü hiçbir şeyi görmez;
o inadına yenik düşüp sonradan çok pişman olabileceği şeyleri yapabilir..

yüzüğü geri istediğimde onunda sesi soğuktu yani soğuk davranıodu.ama ısrarla getir dedim o yüzüğü..içim acıdı ama istedimde..
ve seninde dediğin gibi saçma sebeplerden dolayı hep.
inş bu 2 hafta çabuk geçerde adliye yolunu çabuk yol alırım..artık çevre falan umrumda diil yaa.gerçi çok tepki alıcam ama :((

alacağın tepkiyi düşünme.
ayrıca benden sana tavsiye, aile avukatı olan arkadaşlar daha iyi bilir ama sen eşinle birlikte flnda olmadığını mahkemeye kanıtlarsan, hiç evlenmemiş gibi evliliği iptal edebiliyolar sanırım, bunlarıda araştır..
ama umarım bu iki haftada hatasını anlarda senin gönlünü alır..

alacağın tepkiyi düşünme.
ayrıca benden sana tavsiye, aile avukatı olan arkadaşlar daha iyi bilir ama sen eşinle birlikte flnda olmadığını mahkemeye kanıtlarsan, hiç evlenmemiş gibi evliliği iptal edebiliyolar sanırım, bunlarıda araştır..
ama umarım bu iki haftada hatasını anlarda senin gönlünü alır..

hiç umudum yok ama inş dediğin gibi olur :( ayrıca saol güzel yüreğin için tubii..

Allah yardımcınız olsun canım..
dua et bu süreçte artık yapabileceğin şey bu bence..
mutluluğu tekrar yakalarsınız inşallah...

Son düzenleme:
sadece kendini dusun neyi yapmak istiyorsun onu bil ve yeter:D allah yardimcin olsun

Allah yardımcınız olsun canım..
dua et bu süreçte artık yapabileceğin şey bu bence..
mutluluğu tekrar yakalarsınız inşallah...

inş canım..ama ailesiylede bugun cesaretimi topladım ve konuştum..artık boşanmak istediğimi yüzüğü atığımı söledim

Back
X