canım yanıyor:(

canim belkide dedigin gibi okul stresinden dolayi biraz kafa dinlemek senden ayri kalmak istemistir...ama sunuda düsünmüyor degilim seni telefonda terketmis yüzüne karsi söyleyemezdim demis...belki baska biri var diye düsünmüstüm bu satirini okudugumda...sen buna ihtimal vermiyorsun seviyor diyorsun..ama sunu bilki bizim düsündügümüz gibi sandigimiz gibi hic birsey olmuyor...bazen cok fazla hic ummadigimiz anda yanilabiliyoruz...ben bile beni birakmaz dedigim adam tarafindan terk edildim üstelim 3 sene gecemi gündüzümü beraber gecirmeye calistigim adam...
senin kadar bende sevdiginden emindim bizim üstümüze ordu gelse bizi kmse yikamaz diyordum...
ama hayat iyi ve kötü süprizlerle dolu...
insallah senin icin iyi bir süpriz olur ilerleyen günlerde yüz yüze konusursaniz...
hersey gönlünce olsun...
fazla bisey diyemicem...
seni aydinlattigimida düsünmüyorum...
kusura bakma eger seni üzdüysem...

canım bence geri gelmeyecek sana hazır olduğunda gelip yüzüne söyleyecek sen yüzüne söylemesini istediğine hazırmısın o kendini hazırlamış ve ayrılmış ayrıldıysa muhakkak kafasında bazı şeyleri bitirmiş umarım döner dünmesini çok isterim sevenler ayrılmasın mutlu olsun

cok tesekkür ederim fikirleriniz icin :/
bence de dönmez zaten nasıl diyim bu kararı öyle bi anda verecek biri de değildir düsünmüstür..tek sansım cok yufka yürekli beni mutsuz görmeye dayanamaz.(hala da öyle oldugunu umut ediyorum)
ona yanlıs yaptıgını anlatmam lazım:(

onlar bi karar verdilerse bi müddet bu karardan dönmezler

canımsın yaa... seni o kadar iyi anlıyorum ki içimden birşeyler koptu sanki...
kendi geleceği ve senin geleceğin için bu ilişkiyi bitirmiş sevdiğin kişi. ona göre doğru, mantıklı olan bu. seni sevdiği seni görünce ayrılalım diyemeyeceği için telefonda söylemiş sana.
aynısını ben yapmıştım eski arkadaşıma. mecburdum yüzüne söyleyemezdim, telefonda söylemiştim çok gururlu biriydi ve hiçbir şey demeden hayatımdan çıkmıştı. sonuç ayrılıp senin durumuna gelmiştim. şimdi mailler atıyorsun, telefon ettiği zaman bayılıyorsun ve buluştuğunuz zaman dayanamayıp tamam diyecek diye bekliyorsun. ama mantığı seçmiş bir kişi duruyor karşında bu kadar çabaya rağmen tamam diyememiş. yüzüne söyleyeceğim demiş. aynı sahneyi yaşamıştık ağlaya ağlaya sevmiyorum demiştim o da bende yıkılmıştık.
bazen bizim için kötü gözüken birşey ileride çok güzel sonuçların. her şerde bir hayır vardır. şuan benim o eski halim gitti ama üstünden baya zaman geçti.
herşeyin ilacı zaman inş. istediklerin olur canım, onu ikna etmelisin çok güçlü çık karşısına bitik bir şekilde çıkma. çok güzel konuş, söyle birbirinizin hayatında olmanız size engel olmaz, böyle daha çok yıpranırsınız... inş. erkek arkadaşın duygularından yana olur canım hakkınızda hayırlısı...

Son düzenleme:
:teselli:ekmegın aşın suyun oluo.... hayatının tek anlamı tek gayesı o oluo...ve bı anda gıdıoo..insan kendını büyük bi boşlukta hissedeıo.hayatının bı anlamı kalmıo.... ama o yok dıe dünya durmuooo.o nasıl bı yerlerde senısız yaşamayı sürdürüyorsa sen de basarmalısn bunu.. bılıyorum cok zor cok. ama ayrılık bahanesi bence öyle çoooookk büyük bi sorun halıne gelebılecek bırsey degılmşkı:oklava:..aslında boşuna olmşş.çok gereksız bı ayrılık canım ya. inş buluştugunuzda senı görünce dankkkkkk eder kafasına:Saruboceq:

:teselli:ekmegın aşın suyun oluo.... hayatının tek anlamı tek gayesı o oluo...ve bı anda gıdıoo..insan kendını büyük bi boşlukta hissedeıo.hayatının bı anlamı kalmıo.... ama o yok dıe dünya durmuooo.o nasıl bı yerlerde senısız yaşamayı sürdürüyorsa sen de basarmalısn bunu.. bılıyorum cok zor cok. ama ayrılık bahanesi bence öyle çoooookk büyük bi sorun halıne gelebılecek bırsey degılmşkı:oklava:..aslında boşuna olmşş.çok gereksız bı ayrılık canım ya. inş buluştugunuzda senı görünce dankkkkkk eder kafasına:Saruboceq:

tek istediğim o ya yemin ediyorum..innsssallahhh...

hayırlısını iste canım...
inan unutuluyor hatta imkansız gibi gelsede başkası seviliyor.
o hep kalıyor derinliklerde canını bazen yakıyor ama geçiyor.
zaman geçtikçe iyice derinlere gömülüyor ve artık eski denebiliyor...

senin bu olayın beni hep geçmişe götürdü canım yaa... çok merak ediyorum sonucunu bizi mutlaka bilgilendir. :teselli:

sen mukemmmel bır kssın hala onun ıcın aglıyo donse kabul ederım dıyosun bu adam senı sevse okul felan takmazdı kı gercek sevgıde budur bosver demekkı evlensenız ılerde borcunuz felan olsa sıkıldım dıyıp kacacak bosver kendını ıyılestırmene bak

Back
X