- 2 Aralık 2012
- 452
- 284
- 123
- Konu Sahibi dr_patoloji
-
Bilsem bende bilmşyorum işteEe abisinin eşiyle konuşmuyorsunuz ne diye gelecekler size?
Aslında konuşmama olayı şöyle geçiyor daha hamileliğin başında benden kızımı istediler o abinin çocuğu olmuyor ve onlarda da birbirine çpcuk vermek çok doğal neyse. Ben bundan ötürü çok samimi olmaya çalışıyorum onlarla. Bayram da seyran da ilk o yenge aransın isteniyor. Bir iki kere de ben bayramın ikinci günü bayramlaşmak için aradım. Yenge de çok söylendi ben de kocama Rahatsız olduğumu söyledim ve o da siz en iyisi aradaki diyaloğu kesin dedi bende ona uydum. Doğumda da yenge bana bilendi sezaryen sonrası aradığı zaman neden hemen açmadım diye hoş bende hemen geri dönmedim belki haklıyım belki haksızım konuşmama durumu bu
Aslında konuşmama olayı şöyle geçiyor daha hamileliğin başında benden kızımı istediler o abinin çocuğu olmuyor ve onlarda da birbirine çpcuk vermek çok doğal neyse. Ben bundan ötürü çok samimi olmaya çalışıyorum onlarla. Bayram da seyran da ilk o yenge aransın isteniyor. Bir iki kere de ben bayramın ikinci günü bayramlaşmak için aradım. Yenge de çok söylendi ben de kocama Rahatsız olduğumu söyledim ve o da siz en iyisi aradaki diyaloğu kesin dedi bende ona uydum. Doğumda da yenge bana bilendi sezaryen sonrası aradığı zaman neden hemen açmadım diye hoş bende hemen geri dönmedim belki haklıyım belki haksızım konuşmama durumu bu
Birine çocuk vermek doğal mı? Ay Allah aşkına yüzlerine bakma. Kal annenin evinde mis gibi. Bırak boşver. Kocan zaten istersen gelme demiş gitme.Aslında konuşmama olayı şöyle geçiyor daha hamileliğin başında benden kızımı istediler o abinin çocuğu olmuyor ve onlarda da birbirine çpcuk vermek çok doğal neyse. Ben bundan ötürü çok samimi olmaya çalışıyorum onlarla. Bayram da seyran da ilk o yenge aransın isteniyor. Bir iki kere de ben bayramın ikinci günü bayramlaşmak için aradım. Yenge de çok söylendi ben de kocama Rahatsız olduğumu söyledim ve o da siz en iyisi aradaki diyaloğu kesin dedi bende ona uydum. Doğumda da yenge bana bilendi sezaryen sonrası aradığı zaman neden hemen açmadım diye hoş bende hemen geri dönmedim belki haklıyım belki haksızım konuşmama durumu bu
Dinleme. Erkek yöntemini kullan. Kalk başka odaya git. İletişim kurma. Kendi kendine konuşup dursun.İçimi rahatlattınız ne bileyim kavga falan olunca başıma kakacak dinlemek dahi istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?