Kesinlikle depresyon geçiriyorsun, mutlaka yardım almalısın en kısa zamanda. Öncelikle ilaçlar seni toparlar, daha mantıklı bakmaya başlarsın.
Zannediyor musun bu hayatta bunları sadece sen yaşıyorsun, zannediyor musun senin düştüğün bu boşluğa kimse düşmedi. Ben düştüm, benzer şeyler var hikayelerde, çoğu kişide yaşıyor. Eskiden intihar düşüncesi hiç aklımdan geçmedi desem yalan olur. Ama hiç bir zaman inancımı kaybetmedim.Ve hala o kadar inanıyorum ki insan dualarınında , yaptıklarınında istisnasız karşılığını alır.Ben neden almadım sorusunu soracaksın. Almışsındır mutlaka ama farkında değilsin yada alacaksın.
Yada çok erken bırakmışsın dualarını, sabretmemişsin, açılan elleri erken geri çekmişsin, yada bütün bunlar değilse bile son nefese kadar imtihan devam ediyor. Bu zamana kadar böyle yaşadım bundan sonra mutlu yaşamak zorundayım diye hesap soramayız ki. Son nefese kadar mutsuzluk bizim imtihanımız kimbilir.
Ben hayatımda bütün yaşadıklarıma rağmen o kadar ilginç şeyler yaşadım ki, öyle yerlerde Rabbim tutup çekti ki, öyle anlam veremediğim müdaheleler yaşadım ki, Rabbim öyle büyük kü, çok şükür.
Senin şurda şansızlığın var sadece. Yaralarını sarabilecek bir eş çıkmamış karşına,senin sıkıntılarını anlamaya çalışacak,saçını okşayabilecek. Sevgi eksikliği çok zordur. Sevmeyi bilmemek senin suçun değil. İnsan kendi ailesinde bütün gün dayak görürse , annesi bütün gün dayak yerse sevgiyi kimden öğrenecek. Ben sevmeyi eşimden öğrendim derim hep kendisine de. İnsan sadece saçının okşanmasına muhtaç olur mu , oluyor işte.
Bu hayat kimse için yaşanmıyor inan. Birileri gün gelip bırakıp gidiyor, hayat bitti sanıyorsun ama sonra anlıyorsun onsuzda hayat devam ediyormuş. Hatta çok daha iyi devam ediyormuş.Hayırlısı hakkında.
Psikolijını topladığında daha başka bakıcaksın eminim. Tekrardan Allah yardımcın olsun, önce yardım edeceğine inan tabi.