Galiba saglikli bir cözüme ulasabilmenin en iyi yolu kabullenmekle basliyior neverland.
Aslina bakarsan sen sorunlarinin nerde oldugnu gayet iyi biliyorsun, öz elestiri yapiyorsun ve gercektende yardim almak zorunda oldugnu cok iyi biliyorsun.
Alacaksinda insallah, daha güzel olacak hersey.a.s
Lakin birazcikda olsa insan bir nebze kendi doktorlugnu kendide yapacak.....evet ben bunlari bunlari yasadim, bu kötü olaylarin hepsi benim hayatimin bir parcasi, fakat bundan sonra artik o karanlik sayfalari kapatip kendime yeni beyaz sayfalar aciyorum, ne olursa olsun bu hayat benim hayatim diyecek....
Herkez sana inanmak zorunda degil, herkez seninle iyi olmak zorunda degil, herkezde seni sevmek zorunda degil.....öncelikle bunu kafana yerlestirmen gerek.
Ama ben kendimi seviyorum, eksilerimle ve artilarima ben benim...bu bana yeter deyip olumlu yorumlara acik oldugun kadar olumsuz yorumlarada acik olman lazim bana göre
Gerek isyerimizde gerek cevremizde gerek ailemizde, bizi mutlu eden insanlar oldugu gibi mutsuz eden insanlarda var, yüzümüzü güldürenler oldugu gibi aglantanlarda var.....her kötü söze, her olumsuz yorumda aninda depresyona girersek isimiz zor vallaha....
Yani diyecegim su ki, ilk olarak sen kendini sevmen lazim cünkü ancak kendini seven bir insan degerini baska insanlarin sözleri ile bicmeyecegini bilir
Hersey gönlünce olur insallah.