canıma kıymak istiyorum , hiçbir istedgm olmuyor:(

o bile tepkisiz kalır bence
doğru valla ben tanışma hikayesinide okudum şimdi kızın aklı beş karış havada sanki hayat sarılıp koklaşmaktan ibaret gerçeklerle yüzleştiğinde anlıcak ama iş işten geçmiş olacak yazık vallahide annesini babasının emeğine yazık
haydar dümen ne diycek kenelere dikkat edin çocuğum bi tarafınızın kanını emer mazallah fln derdi heralde....

ahahhaha güldürdün kız beni aklını başına topla kızım daha 17 di 17 di 17 sin derrr

Bence o konuyu direk es geçelim..
Saygısı olsa iş bu radde gelmezdi..

Yok yok, bu kesinlikle küçük bir çocuğun geniş hayal dünyasından kaynaklanan bir konudur. Yani umarım öyledir. Internette oyunda tanışıp yanına gelince bodruma yatak yapıp uyumak ne yaa

o kadar şeyin üstüne ben atlamışım bunu güzel tespit

Yok yok, bu kesinlikle küçük bir çocuğun geniş hayal dünyasından kaynaklanan bir konudur. Yani umarım öyledir. Internette oyunda tanışıp yanına gelince bodruma yatak yapıp uyumak ne yaa

banada inanadırıcı gelmedi artı hiçbi aile sanamamki nette oyunda tanıştığı birinin yanına taa samsundan 1 haftalığına sivasa yollasın yok yok imkansız bişi bu

şimdi açtıgın konulara baktımda bu ilişkinin elle tutulur hiç bi yanı yok ..
yapma canm yapma aklını başını topla
sana küfürler ediyo , ilgisiz bana kalırsa seni sevmiyoda , tam bir serseri kollara şişelerle yazı yazmalar ve en önemli nokta seni BASİT görüyo ..
bakire olmayan kıza dayanamıyoda seninle nasıl piknikte beraber olmak ister ya bu ne cürret gözünde o kadar deeğerlisin işte..

evlilik öncesi ilişkiye karşıyım
22 yaşındaym beyaz gelinligim kırmızı kuşagım tertemiz yatagımda kocamın ilki olmak isterim..
büyük knuşmuyorm asla yapmam diye insan şaşar ama piknikte falan çok çirkin şeyler bunlar gerçektn çok üzülüyorm sizin gbileri görünce

didemin dediklerine inanmak istiyorum.. umarım hayal ürünüdür ya..
neresinden tutsan elinden aklıyo mesele..
tnaışma hikayesinde oğlanı bodruma götürüp sabaha kdr beraber uyudukları felan yazıo..
bu kadar tecrübesiz biri bu kadar dolabı nasıl çevirir yaaa ??
aklım almıyo

Son düzenleme:
'' ah vah zavallı kız asker sevgilisinin yanına gidemedi '' deyip pışpışlamak isterdik ama burda konu izin alamadın,gidemedin değil...biz böyle konularda konu sahibinin iyiligi için konuşuyoruz..sonradan üzülmesin pişman olmasın zor durumda kalmasın diye ama her konuda konu sahibi yazılanları üzerine alıp olayı kişiselleştiriyor...umarım burda öyle olmaz.

ya canım smdi birde asker psk oluyor i,orada öpüsemedi vs ya iste seni hayal edip durmus ,sakın sakın yapmaa böye seyler ,ondan snra ya sen baskasıylada yattıysan benden sonra deyip bırakıverir seni ,sen okuyor musun ne okuyorsun

benim aklım başka bi konuya takıldı ..
ya şimdi bu kız adamı gece yarısı evin bodrumuna götürüyo..
neyine güveniyor ya ??
adam katil çıksa sapık çıksa?
ağzını bağlayıp her istediğni yapabilirdi bodrumda ..
kimsede duymazdı Allah bilirr..

hatayı açmış olduğu konuları okumadan dank diye yorum yapmakta buluyorum.dahada yazmam buraya.sizede tavsiye açtığı konuları okuyun yok böle biz tezatlık.geçmiş olsun topik saihib.

Harbiden çok gururlu çocuk ya.. Piknik fln güzel belli etmiş erkekliğini

Son düzenleme:

ay bunu da okuyunca şok oldum
17 yaşın çocukluğu masumluğu ürkekliği yok konu sahibinde hiç
çok gözü kara ama bu kadarı da iyi değil be çocuk
başına iş alacaksın sen bu kafayla

Son düzenleme:
herkes bi şok halinde her yorum yazan Aman Allahım tarzında giriş yapıyor valla
ya bu hayal ürünü ..
yada bu kız çok şanslı .. bu akılla başına henüz bişi gelmemiş..oysaki öyle fırsatlar var ki kötü şeyler olabilecek...

boşu boşuna zaman harcamışız bu kişinin hayal ürünleri üzerine

Son düzenleme:
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...ilimin-eski-sevgilisi-yardim-edin-lutfen.html
eski sevgilisiyle gayet yakınlaşmışki kız hamileyim dediği zaman koşa koşa yanına gidebiliyo.turarsızlık çok kesin fake!

Bu açtığı konuda Laalenin yorumu dikkatimi çekmişti benim.Sevgilisi eski kız arkadaşına dokunmaya kıyamıyor fakat kız hamileyim deyip çağrıyor yanına.Ne kadar garip değil mi?Bir de sevgilisi 20 yaşında,bu arkadaşımızdan önce dört yıllık bir ilişkisi olmuş ve evlenmeyi düşünmüş.Konu sahibi kusura bakmasında tencere kapak olmuşlar.Hiç yaşlarının insanı olma durumu olmamış hep 5-10 sene önceden gitmek istiyorlar.Zaten başta birlikte olmayı kabul edip,sonra bizler karşı çıkınca aslında düşüncesinin bizler gibi olduğunu söylüyor.Şimdi de kayıp.Hadi hayırlısı.

Sivasta mı ki acaba,dünden beri yok ya ,düşünmeden edemedim:26:.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…