- Konu Sahibi Eylemsaglam
-
o bile tepkisiz kalır bence
haydar dümen ne diycek kenelere dikkat edin çocuğum bi tarafınızın kanını emer mazallah fln derdi heralde....
herkes sevgilin sana değer verseydi bu teklifi yapmazdı vs. demiş..
ama herşeyi geçtim ama bir genç kızın kendisine hiç mi saygısı olmaz yaaaa..
bir ablam derdi sen kendine saygı duymazsan başkasındanda aynı saygıyı bekleyemezsin...
çok doğru söylemiş ya..bu kız kendinede mi değer vermiyor ya ??
erkek arkadaşı bira şişeşinin kırıklarıyla kollarına eski sevgilisinin ismini yazacak kadarda iyi bi yazar...ayrıca eski sevgili bakire olmamasına rağmen ve kız istemesine rağmen
onunla hiç birlikte olmamış ....bi garip geldi bana....
Yok yok, bu kesinlikle küçük bir çocuğun geniş hayal dünyasından kaynaklanan bir konudur. Yani umarım öyledir. Internette oyunda tanışıp yanına gelince bodruma yatak yapıp uyumak ne yaa
işte sevgilisiyle nasıl tanıştıkları: intenette bir oyunda tanışmışlar
http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...il-basladiniz-mesaj20084515.html#post20084515
Yok yok, bu kesinlikle küçük bir çocuğun geniş hayal dünyasından kaynaklanan bir konudur. Yani umarım öyledir. Internette oyunda tanışıp yanına gelince bodruma yatak yapıp uyumak ne yaa
O kızla görüşmüoki cnm aradan yılllar geçti onlar ayrılalı..
Hem ona dönmücek kadar gururlu dur beyfendi.
Adı bile geçmiyor aramızda..
Ona dokunmaya kıyamamasının nedeni kız olmamasıdır.
Bana nasıl kıyıyor blmyrm telefonda sorucam ..
Bu dedklernide.
Tarih 01.04.10 internette bir oyunda tanıstık onunla.(Evde oturmaktan canım sıkıldıgı için internette oyun oynardım genelde )
Ben samsunda oturuyordum oda sivasta.Fakat annesi samsunluydu( Ve yazları burdaydı, yada kuzenlerini görmek için ara sıra ailesinden izin alıp samsuna geliyordu )
Benden hep uzaktı , hiç yakın davranmıyordu. Sürekli oyunda kavga içersindeydik. Sebebi vardı tabi bunun..
Eski sevgiliside samsunluymuş . Ve benim samsunlu oldugumu duyunca
Benden kendini geri çekmişti kendini ama işte kader... Bir sekilde konustuk dertleştik ve ögrendimki 4 yıllık bir ilişkisi varmış fakat kız bunu aldatmış ve ayrılmışlar..
Yaralıydı , AŞK konusunda. bir daha kimseyi sevmicene yemin etmişti adeta .
Ama kendimi ona okadar yakın hissettimki. Onunla konusunca huzur buluyordum. Baska bir dünyadaydım sanki. Onunla konusmak için sürekli oyundayım.. Daha sonra kamera açtık ( çok yakısıklı deildi , hatta hiç değildi normal biri ne öyle bi tarzı vardı nede saçlarını dikiyordu ) ama ben onun kalbine aşık oldum. Saflığına , temizliğine..
Sonra telefon numaralarımızı aldık ve 27.04.10 da çıkmaya basladık...Onu gerçekten çok seviyordum. Benim ilk askımdı herseyi onda gördüm sevgiyide , saygıyıda huzuruda....
Benim için yaptıklarına gelince.. Say , say bitmez ama bir kaçını yazayım..
Ailesi samsuna gelmesine izin vermemesine ragmen bir gece babasının cebinden para alıp yanıma kaçmıştı. Gece saat 12 yanıma geldi ( bizimkiler evde uyumuştu , gizlice dışarı çıktım ) Yatıcak yerimiz yoktu eve sokamazdım onu yakalanırsak kötü olurdu .. E bende tek çare bodruma yatak , yorgan attım ( kıştı birde betonun üstünde donduk) o gece sabaha kdr birbirmize sarılarak yattık..Konustuk sohbet ettik hasret giderdik..
Ve bunun gibi niceleri beni özleyip özleyip yanıma kaçardı.. Bazen 1 ay görşmediğmz olurdu dayanamazdı beni görmeden hemen yanıma gelirdi ona öyle bir sarılırdımki
Yazın ailesini görme bahanesiyle yanıma geldiğinde , onu eve çağırdım aksama kadar hasret giderdk öpstk koklastık
Ve Birbirmizi heep büyük bi aşkla sevdk onu sevmekten hiç vazgeçmedim..
Sonra askere gitme yaşı geldii :2: muayenesini oldu ve 1 hafta müdded veriler.. o 1 hafta müddeddte hep yanımdaydı hep ellerini tuttum hiç bırakmadım .
Çok üzüldüm , çok ağladım o gdicek dieama gitti işte 23.05.11 de askerimi yolculadımm ağlayarak ardından bakarak...
Şimdi acemi birliği bitmek üzere 6 ağustosta izne gelicek o 1 haftalık iznindede hep onun yanında olucam. Sivasa onunla beraber ailesinin yanına gidicem ( bu arada ailelerimiz brbrleriyle tanısıo oturmaya geldi annesi bize annemle tanıstılar konustular annem annesine güvenince sivasa gtmeme izin verdi)
1 hafta askerimle aynı evde kalıcam. Çok mutluyum o günü bekliyorumher gece basımı yastga koydugumda onun hayalini kuruyorum. Yapıcaklarımızınn .Yasıcaklarımızın.. Aynı yatakta yatmıcak olsak bile sabah aynı yemegi onunla yemek aynı koltukta oturmak bile yeterli bana yeterki yanımda olsun..
Suan şafak 408 .. Mehtab 23.. Allahın izniyle 23 gün sonra yanımda askerimm..ve O izine geldiğinde sözlenicezz (ailelerle değil kendi aramızda yüzük takıcaz)
ünv bitincede düğün allahın iznylee..
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...ilimin-eski-sevgilisi-yardim-edin-lutfen.html
eski sevgilisiyle gayet yakınlaşmışki kız hamileyim dediği zaman koşa koşa yanına gidebiliyo.turarsızlık çok kesin fake!
Bu açtığı konuda Laalenin yorumu dikkatimi çekmişti benim.Sevgilisi eski kız arkadaşına dokunmaya kıyamıyor fakat kız hamileyim deyip çağrıyor yanına.Ne kadar garip değil mi?Bir de sevgilisi 20 yaşında,bu arkadaşımızdan önce dört yıllık bir ilişkisi olmuş ve evlenmeyi düşünmüş.Konu sahibi kusura bakmasında tencere kapak olmuşlar.Hiç yaşlarının insanı olma durumu olmamış hep 5-10 sene önceden gitmek istiyorlar.Zaten başta birlikte olmayı kabul edip,sonra bizler karşı çıkınca aslında düşüncesinin bizler gibi olduğunu söylüyor.Şimdi de kayıp.Hadi hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?