canıma kıymak istiyorum , hiçbir istedgm olmuyor:(

Kaçmak istemiyorum zaten cnm ama onun annesi felan biz sivasa gelicez die hazrlık yapıomş temzlk felan yapmş evde babası felan beni beklio sivasta simdi gelemem nasıl derim..

ah be canım daha çok gençsin konunun tamamını okumadım ama eminim var bunda bir hayır... yaşayacakların eminim sana bunu gösterecek sakın üzülme gitmemen de hayır var.

yani derdin bumu inanamıyorum. Ablam sen daha 18 ine yeni gircekmişsin ve sana kadınım ol diyen sevgiline koşa koşa gidecek misin yani. O kadar çok kadının olmasını istiyosa beklesin. Anlayamıyorum gerçekten dert mi bu yani. Aklını başına al bu yaşlarda yapılan yanlışlar ömür boyu pişmanlıklara sebep olur. daha çok küçüksün kimsenin senden yararlanmasına izin verme. Ailenide hiçbir zaman arkana alma

Ar ve namus kelimelerinin günümüzdeki karşılığı bu arkadaşın yaptığı olmuş. Çok yazık...
Şimdi sorsan ardan namustan "Nutuk" çeker bize!

Son düzenleme:

Ağzına sağlık, yazan ellerin dert görmesin ..amin.. Bunun üstüne başka birşey yazmaya da gerek yok..

güzel arkadaşım her şerde bir hayır varmoş.. Allahın sevgili kuluymuun senle birlikte olup evlenmeseydi o zaman canına kıyma olasılığın daha yüksek olurdu.. şimdi onunla vakit geçiremedik diye isyandasın... bence istediklerini gerçekleştirememişin ama çok ama çok şanslısın.. sen sadece eşin olduğunda onun kadını olmayı aklındna çıkarma... sana bir aşık adamaaaa.... ancak kocam olduğunda kadının olurum desen daha mantıklı değil mi?

bende okudum okudum dedim yazık ben olsam bende gidemedim diye üzülürdüm dedim sonra sonunu bi okudum şok bence dayın iyiki yakalamış masajlarını da annene söylemiş saçmalamış bence sevgilin böyle birşeyi senden nasıl ister sebide sana güvenmemesi bununla nasıl bi güvence almaya planlıyorsa senden annen çok haklı bende seninle aynı yaştayım ama hiç böyle düşüncelerim olmadı eger seni zaten gerçekten seviyorsa seni bekler bu durumda annen haklı .

Merhaba,

Inanamiyorum ya 17 yasinda ki genc bir kizin sirf daha nisanlisi bile olmayan biriyle onun kaldigi yere gidip cinselligi yasayamadigindan dolayi intihar etmek istemesini inanin anlayamiyorum. Konuyu gördügümde, acaba neden intihar etmek istiyor diye konuyu okumaya basladim.

birde baktim ki, daha aileler tanismamis, ortada söz yok nisan yok, yani resmiyette hic bisey yok, "kadinim ol dedigi " icin gidip kadini olacak... Belki bana kizanlar olacak ama, arada söz nisan resmi bisey olsa bile bir genc kizin kendini bu kadar kolay bir erkege teslim etmek istemesi hic hos degil. Ona güvenim sonsuz diyorsun, madem güvenilecek biri, niye sana "seni gelinliglinde telli duvakli ailenin evinden alip kendi evimize getirecegim, dügünümüzden sonra kadinim olacaksin" demiyorda, hemen cinselligi düsünüyor? Izin vermezlerse kacarsin diyor? Televizyonlarda her gün izliyoruz kacan kizlarimizin pismanliklarini...

Benden sana bir abla olarak nasihat, böyle seylere kanma. Bu forumda ne yazilar okuduk, halende okuyoruz... insan evliyken esine zor güveniyor, acaba baskasi icin birakir gidermi diye.. daha senin onunla aranda hic bisey yokken, hevesini aldimi - seni daha kolay birakabilir...

Lütfen kardesim, daha cok gencsin, aklini basina al - herseyin vakti zamani gelince oluyor buna inan... Allah seni korumus... Allaha emanet ol... sevgiler selamlar

DİKKAT !!!!!

Mesajda bana" askerden gelnce seninle beraber olmak istiyorum , kadınım ol"demşti (2 yldr beraberz) !!!!!!!!!

yalana gel şimdiii...2 yıldır birlikteyizz yazıyorrrr ama 29.06.2010 da bi topiğinde 3 AYLIK ilişkimiz var diye başlıyorr !!!bu topiğin tarihi 25.07.2011 yani üşenmeden hesapladım 1 yıl 4 ay filan olmuşşşş !!! yani sözde 2 yıl olunca bilikte olmaya hak mı kazanmış oluyosun bee çocukkkkk !!!!

aklıma iffet filmi geldi aradaki fark biri araba camında biri ormanda ama eminimki sonları aynı olucaktır.. ben sana sevgilinin sonraki adımını şimdiden söyleyim canım eylem birlikte bile olamıyoruz bitsin bu ilişki....

anayasada bile var senin haberin yokmu yoksa

esas merak konusu bu kız nerede yaa aklıma iki türlü bir ihtimal geliyorr :
1- Annesi netide yasakladı..
2-Oğlanla piknik yapmaya evden kaçtı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…