canıma kıymak istiyorum , hiçbir istedgm olmuyor:(

babamın meşur bi lafı var en iiii babamı gördüm onuda anamın üstünde gördüm ne demek bu bi düşün

şaka gbi yazdıkların ya. ben o annenin yerinde olsam o kadar az bile tepki göstermezdim inan. şükret annene. ne demek kadınım ol nerde pşknikte bu kadar ucuzmu hersey ya. dayın mesajları görerek seni neden kurtarmış dön bi düşün

Demezmiyim! korkuyorum yapmayalım dedim.
Sadece bir kere yapıcaz benm olmanı istiyorum dedi ( birlikte olmamızı istemesinin nedeni bana güvenmiyor onun olunca hersey btcek sanıyor)
Onun olursam kmse benimle olamaz die düşünüo snrm :5:

Ben 17 yasındaym o 20 . Zaten bu zamana kdar belden assagıya inmedik. sadece ufak tefek seyler istee .
Askere gdnce bana güvenmemeye basladı ondan sonra oldu hersey.

Askere gttgnden beri yapmak istiyor ve bende tersliorm...
AMa bu konuyu konusmaktan sıkıldıgım için telefonda üstelemedim :( yaparsak nerde yapcazki ? die sordum
piknikte dedi tmm diyip kapadım konuyu. allah askına yani piknik alanında böle bse yapılablrmi ? bu kdr basit deilm ben pknkte bryle yatcak kadar
onun dedigine deil hersye. o hayal kursun dursun :(

Amacı belli işte bunun 1 kere yada 2 kere olması önemli değil ki,amaç seni elde edip yarı yolda bırakmak zevkini almak bu kadar söyleyim sana ..:82: :82:

annen en güzelini yapmış kusura bakmada sen onun biricik kızı değil misin seni her türlü kötülükten koruyup kollamak için canını bile vermez mi bu az bile !
o sözlün de seni ne çok seviyormuş kadını ol istiyormuş olduktan sonra ne olacak ya seni terkederse
başka bir adam başkasının kadınını ister mi
mantıklı düşün biraz aşk güzel birşey sevmek sevilmek ama biraz da mantık lazım
şu dünya da bir kendine bir de ailene güveneceksin geri kalan herkes sana kırk yalan söyler de gözünün yaşına bakmaz
seni çok seviyorsa nikahı kıysın sonra kadını mı olcan neyi olcaksan ol
annene de hiç kızma bence !

Kızamıyorum onada oda haklı beni korumak istiyor.
Ama sözlümün annesi bize geldiği zaman evet izin veriyorm sivasa gelsin dedi
Bu dönülcek bi konumu allah askına ya ? yemn törenine gtmeye iizn verdiğnde sözlümn annesne bende gelicem dedim ama gdemedm yne
ve bu sefer gene aynı durum ne bçm bi ailesi var demezmi kadın. hem okdr hayal kurmştm :(

sok durumdayim ilk satirlri okudugmda yasinin biraz daha büyük ve nisanli sandim......

bence se3n yinede kimselere okadar güvenme, kadinim ol diyor piknikte diyor ! sen okadar degersiz degilsn bence iyikide gidememissin kusura bakma ama kisisel görüsüm:53:

Aramızda sözlendik. lise btcek iste 4 yıl sonrada düğün düşünüyorduk. :25:

Sanırım değil asla etmezdin.Dönüşü olmayan bir şey çnkü bu ,yazık edrsin kendine..
Canım ne ilişkler var birsürü hayal kırıklığı yaşayan ama hala dimdik durabilen.
Yani her şey de bir hayır vardır.
Bu yaşta böyle istekler hoş değil , anlıyorum seviyorsun falan da zamanında yaşamadığın her şey ilerde canını acıtır.

İnsallah bundada bir hayır vardır.
AMA sanırım daha bana güvenmez ve lafımla hareket etmez çnkü buraya gelmek için bletini bile almıştı. bileti kestrdiği için iptal etme şansı da yok
ve hep o benim yanıma geldi ben onun içn hç brşey yapaamdım ne zaman kavga etsek bana soruyor benim için ne yaptın ?

olsun gene de sizin yanınızda böyle bir şey söylemesi doğru değil bence tabii.

ayyyy bu sayfada sorun olarak bunu mu buldun bizim angarada atasözü çokmeşur ve kullanımı ayıp olmuo

canım öyle düşünceksek bence gelemediğin için sorun yapmaz. aksine gelince sorun yapma ihtimali daha yüksek.bak işte kızın ailesi buralara kadar yolluyo.başı boş bu kızın falan diye düşünebilirler.bunu herkes düşünebilir.nişanlı bile olsan tek başına gitmen yanlış

sorun olarak değil de 17 yaşındaki bir çocuğa örnek gösterilecek tarzda bir söz olmamış diyelim. ok ?

Amacı belli işte bunun 1 kere yada 2 kere olması önemli değil ki,amaç seni elde edip yarı yolda bırakmak zevkini almak bu kadar söyleyim sana ..:82: :82:

Amacı o olsaydı çoktan yapardı çünki yalnız kaldıgımız ortamlar çok oldu .
EVde tek kaldıgımız oldu beraber bodrumda yattıgımız oldu ama hiç bşe yaşamadık
ve benim için çook şeyler yaptı ailesini karşına aldı felan.
beraber olmak istemesinin nedeni dediğim gbi güvenmemesi bana.

çok doğru yazmışsınız bu kadar cahillik olamaz

Sen hiç aşık olmadın sanırım ? sana göre cahillik olan birşey benim için çok önemli
Onun yaşadıgı yeri görmek , sabah onunla aynı kahvaltıyı yapmak felan çok değerli benim için.
Biraz empati kur.

Ucuz atlatmışsın.Verilmiş sadakanız varmış ailecek.Askerde erkeklerinböyle düşünmesi belki olabilir.Sonuçta o da çok genç.Sen de.Yaşınızın verdiği cahillik.Ama iyi ki sen o mesajları silmemişsin,dayın görmüş ve annene göstermiş.Sakın ha annenin sözünden çıkma.Erkek arkadaşın askerden dönsün aradan biraz zaman geçsin,hala böyle tekliflerde bulunursa işe yaramaz sana söyleyeyim.Geçmiş olsun ucuz atlatmışsın.

Beklesin bi zahmet seni çok seviyorsa sözlün, kaldı ki seven insan senin yüzüne bakmaya kıyamaz nasıl olur da seni böyle zor bir duruma düşürmeyi göze alır da evlenmeden birlikte olmak ister senle? Hadi diyelim birlikte oldun onunla, ailenin yüzüne nasıl bakacaksın? Babanı gördüğün zaman yüzün kızarmayacak mı utancından? Aman ha diyeyim, vardır bu işte bir keramet, neyse ki dayın yakalamış mesajlarını. Sakın kendini kullandırtma, daha yolun başındasın:50:

Son düzenleme:
Kızamıyorum onada oda haklı beni korumak istiyor.
Ama sözlümün annesi bize geldiği zaman evet izin veriyorm sivasa gelsin dedi
Bu dönülcek bi konumu allah askına ya ? yemn törenine gtmeye iizn verdiğnde sözlümn annesne bende gelicem dedim ama gdemedm yne
ve bu sefer gene aynı durum ne bçm bi ailesi var demezmi kadın. hem okdr hayal kurmştm :(

Acaba anneside oğlunun yaptığı çirkin teklifi duysa heleki piknikte kısmını bu durumda kim acayip ...

İnsallah bundada bir hayır vardır.
AMA sanırım daha bana güvenmez ve lafımla hareket etmez çnkü buraya gelmek için bletini bile almıştı. bileti kestrdiği için iptal etme şansı da yok
ve hep o benim yanıma geldi ben onun içn hç brşey yapaamdım ne zaman kavga etsek bana soruyor benim için ne yaptın ?

Mutlaka var. Ya güvenilmeyecek olan sen misin ? İiyi düşün ? Kendini bu kadar suçlamasana , suçlayacağın tek nokta kararların.
O gelecek tabi ,17 yaşında genç bir kızın yollarda ne işi var ?!Senden bir şeyler yapmanı mı bekliyor ? Seviyor olman ,kalbinin onun için çarpması yetmiyor mu ? sende bunları sor ona. .:47:

Amacı o olsaydı çoktan yapardı çünki yalnız kaldıgımız ortamlar çok oldu .
EVde tek kaldıgımız oldu beraber bodrumda yattıgımız oldu ama hiç bşe yaşamadık
ve benim için çook şeyler yaptı ailesini karşına aldı felan.
beraber olmak istemesinin nedeni dediğim gbi güvenmemesi bana.

Sen hiç aşık olmadın sanırım ? sana göre cahillik olan birşey benim için çok önemli
Onun yaşadıgı yeri görmek , sabah onunla aynı kahvaltıyı yapmak felan çok değerli benim için.
Biraz empati kur.

işine gelen yeri almışsın. asık oldum 14 yasındaydım 10 sene cıktım gecen sene evlendim ilk aşkım lise aşkımla. adam olan adam bekler kadınımol piknikte demez kendini kandırma. yasadığı sehri gör ne olucak ben ondanmı bahsediyorum. dön bi daha oku istersen. bu kadar ucuzmusun piknikte birlikte olucakmış bak sen. bende asker bekledim 10 yıllık ilişkimde 1 kere lafını etmedik adam gibi otur düşün neden kurtulduğunun o dayıyada şükret. sana beraber oluncamı güvenicekmiş. olunca ne olucak bunu söyleyen adam daha sonra benle oldun herkesle olursun dicek :82:

Back
X