canıma kıymak istiyorum , hiçbir istedgm olmuyor:(

Amacı o olsaydı çoktan yapardı çünki yalnız kaldıgımız ortamlar çok oldu .
EVde tek kaldıgımız oldu beraber bodrumda yattıgımız oldu ama hiç bşe yaşamadık
ve benim için çook şeyler yaptı ailesini karşına aldı felan.
beraber olmak istemesinin nedeni dediğim gbi güvenmemesi bana.

Sen hiç aşık olmadın sanırım ? sana göre cahillik olan birşey benim için çok önemli
Onun yaşadıgı yeri görmek , sabah onunla aynı kahvaltıyı yapmak felan çok değerli benim için.
Biraz empati kur.

Niye güvenmiyor peki sana sordunmu hiç?

ne hayal perestsin ben sevdiğimle evlendim gerdekten sonra tuaf bi pişmanlığım oldu diil ki kocam senin sözlün tabi bu pastane sözü die tabir edilen dimi

boşver canım onun ailesi ne derse desin senin ailen ağzıyla kuş da tutsa laf söyleyecek olan bulur rezil oldum bi öyle bi böyle diyolar diye kafana takma
benim de ne hayalllerim yıkıldı ne istediklerim olmadı anam babam engelledi bir de şöyle düşün her işte bir hayır var zaman geçince anlarsın hepimiz bu yollardan geçtik biraz söz dinlemekte fayda var telafisi olmayan şeylerden uzak dur :)

Amacı o olsaydı çoktan yapardı çünki yalnız kaldıgımız ortamlar çok oldu .
EVde tek kaldıgımız oldu beraber bodrumda yattıgımız oldu ama hiç bşe yaşamadık
ve benim için çook şeyler yaptı ailesini karşına aldı felan.
beraber olmak istemesinin nedeni dediğim gbi güvenmemesi bana.

Sen hiç aşık olmadın sanırım ? sana göre cahillik olan birşey benim için çok önemli
Onun yaşadıgı yeri görmek , sabah onunla aynı kahvaltıyı yapmak felan çok değerli benim için.
Biraz empati kur.
güvenmiyosa yollarınızı ayırın.belki bir gün başkasına aşık olacak.seni sevmeyecek. seni o halde bırakacak. bunları yapmaz deme. burası türkiye neler görüyoruz.

canım bunun aşkla alakası yok herşey zamanında güzel. 17 yaşındasın daha :) reşit bile değilsin.onun yaşadığı yeri görmek beraber kahvaltı yapmak tabikide güzel değerli fakat zamanını bekle.Allah kısmet ederse herşey olur. okulunu düşün geleceğini düşün. herşey dört dörtlük gitmeyebilir.evlenseniz bile ömür boyu herşey güzel gidecek diye bir kaide yok. anlaşamayabilirsiniz. yada çok iyi anlaşsanız bile kader yollarınızı ayırabilir. aileni bu şekilde üzersen ileride yanlarına sığınabileceğin bir ailende olmaz. yaşının değerini bil.bi daha 17 yaşına gelmeyeyeceksin.hiçbir zaman 1 dakika öncene dahi dönemeyeceksin :)Hakkında hayırlısı olsun..

Son düzenleme:
Ucuz atlatmışsın.Verilmiş sadakanız varmış ailecek.Askerde erkeklerinböyle düşünmesi belki olabilir.Sonuçta o da çok genç.Sen de.Yaşınızın verdiği cahillik.Ama iyi ki sen o mesajları silmemişsin,dayın görmüş ve annene göstermiş.Sakın ha annenin sözünden çıkma.Erkek arkadaşın askerden dönsün aradan biraz zaman geçsin,hala böyle tekliflerde bulunursa işe yaramaz sana söyleyeyim.Geçmiş olsun ucuz atlatmışsın.

Mesajın için çok tesekkür ederm. Bu sekilde düşününce belkide ucuz atlatmışımdır gerçekten..
yok sözünden çıkmıyorum , suan ikimizde birbrmize çok kırgnz zaten :25:

Beklesin bi zahmet seni çok seviyorsa sözlün, kaldı ki seven insan senin yüzüne bakmaya kıyamaz nasıl olur da seni böyle zor bir duruma düşürmeyi göze alır da evlenmeden birlikte olmak ister senle? Hadi diyelim birlikte oldun onunla, ailenin yüzüne nasıl bakacaksın? Babanı gördüğün zaman yüzün kızarmayacak mı utancından? Aman ha diyeyim, vardır bu işte bir keramet, neyse ki dayın yakalamış mesajlarını. Sakın kendini kullandırtma, daha yolun başındasın:50:

Kızarıcak tabiki ama o bunları düşünemicek kadar salak :5:
Kendisi köyde büyüdüğü için şehr hayatına yeni yeni alısıo ve " gördüm delisi" olmak diye bşe varya aynen öyle :14:
hersyi bende gördü ve herseyi kolay basit sanıyor her dediğini takmıyorum o yzden :19:

Bu KK da neler okuyoruz aklım mantığım almıyor hala :44:

Herşey basitleşmiş sevgi bile seks bile ayağa düşmüş artık...

O çocuk niyeti cidden bozmuş, annen seni dışarı çıkarmamakta haklı açıkçası.
Ben olsam çocuğuma böyle teklif yapılsa ağzıma geleni sayardım ona. :52:

annen iyi bişey yapmamış sana ben olsam canına okurdum..
yaa bekleyemiomusunuz dayanamıomusunz anlamış değilim yine gezin elele tutuşun öpüşün fln neyse şimdi buna ne gerek var ailene ve dayına rezil olduğun yetmemiş bi de kalkmış bunca kişiye anlatıosun heyy allahım yaaaa ne dicemi şaşırdım:20:

canım kardeşim hepimizin sevdiği oldu çok aşıktık gebercek kadar nerde hannniiiiiiiiiiiiiiiiiiii

cvp verenlerin çoğu hiç aşık olmamış gibi yha verilen cvplara bak siz hiç istemediniz mi sevdiğiniz kişinin kokusunu çeke çeke uykuya dalmayı sabah öpülerek uyandırılmayı :40::40:

işine gelen yeri almışsın. asık oldum 14 yasındaydım 10 sene cıktım gecen sene evlendim ilk aşkım lise aşkımla. adam olan adam bekler kadınımol piknikte demez kendini kandırma. yasadığı sehri gör ne olucak ben ondanmı bahsediyorum. dön bi daha oku istersen. bu kadar ucuzmusun piknikte birlikte olucakmış bak sen. bende asker bekledim 10 yıllık ilişkimde 1 kere lafını etmedik adam gibi otur düşün neden kurtulduğunun o dayıyada şükret. sana beraber oluncamı güvenicekmiş. olunca ne olucak bunu söyleyen adam daha sonra benle oldun herkesle olursun dicek :82:

Birbirimizi bekliceğiz zaten ünv btmeden evlenmem demştm ona tm beklerm ben seni dedi.
Ama bu aralar çok sevri ve gerizek..lıca davranıyor sanırım askerde ondan bende alttan alıyorum
her dedigine he , tamam diyorum ama gelnce öle olmucak tabiki.
Benimde ilk aşkım , belkide böyle kararlar vermemn sebebi budur size danışmak istedm büyüklerm oldugunuz için
siz benden daha çok yaşamış , görmş geçrmşrsnz yorumun için tesekkr ederm
Haklsn ancak ucuz kızlar pknkte brlkte olur. Düşünüyorumda şmdi büyük bi felaketten dönmşm

1. si tamam diyelim çocuk çok aşık sizde çok aşıksınız..
seni çok seviyor çok özlüyor bu böyle plan programlı olmaz ki..
birde piknikte ne kadar basit..
niyeti gayet açık..ki 2 sene çıkmışsın olabilir ama bu sitede kaç tane 4 5 senelik ilişki bitiren gördük..sevgilileri eskisi gibi olmayan..
ilerisini düşünsen bence iyi edersin..
ve sevgilin 20 yaşında askerde ergenlik çağında bir erkek.. cinsel istekler tavan yapmış durumda..birde asker..
bunu durdurması gereken sensin..
ayrıca sen zor durumdayken bunu da berbat ettin ne demek.. bütün planımın içine ettin ne güzel günümü gün edicektim gibi birşey..

2. seninle birlikte olacak.. sebep: güvenmiyormuş ya sana..
seninle beraber olduktan sonra bir gün sana şunu derse napacaksın..
sen artık kız değilsin nereden bileyim benbenden başkasıyla yatıp kalkmadığını..
bunu düşündün mü..

cvp verenlerin çoğu hiç aşık olmamış gibi yha verilen cvplara bak siz hiç istemediniz mi sevdiğiniz kişinin kokusunu çeke çeke uykuya dalmayı sabah öpülerek uyandırılmayı :40::40:

hala verdiğin cevaplara bakya . herkes aynı seyi söylüyor sen hala ne diyorsun. kullanılmak hoşuna gidiceksen git kim tutar seni banane . aşk ile kendini kullandırmayı bir sanma. aşkın ne oldunu nasıl beklenildiğini benden iyi bilemezsin. hersey zamanında güzeldir . paylaşıcak neyin kalıcak .cahillik bu baska hiç birşey değil.

verilmiş sadakan varmışda annen görmüş o mesajı. kızım deli misin sen? ne zorun var? hiç okumuyor musun burda yazılan şeyleri? yaşın 25-30 olsa anlıycam. daha 17 yaşında. kendini bir erkeğe teslim edince mutlu olacakmış? yarın birgün o kişiyle evlensen bile bu yaptığını 40kre burnuna kakacak. kakacak çünkü evlenmeden bahsetmeden beraber olmaktan bahsediyor. birde ayağına çağırıyor. belli onunda yaşı küçük..bunlar dert değil ilerde iyiki böyle olmuş diyeceksin. ailenin kıymetini bil.

Back
X