- Konu Sahibi Eylemsaglam
gülşah10 taktire şayansın ne yalan sölim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amacı o olsaydı çoktan yapardı çünki yalnız kaldıgımız ortamlar çok oldu .
EVde tek kaldıgımız oldu beraber bodrumda yattıgımız oldu ama hiç bşe yaşamadık
ve benim için çook şeyler yaptı ailesini karşına aldı felan.
beraber olmak istemesinin nedeni dediğim gbi güvenmemesi bana.
Sen hiç aşık olmadın sanırım ? sana göre cahillik olan birşey benim için çok önemli
Onun yaşadıgı yeri görmek , sabah onunla aynı kahvaltıyı yapmak felan çok değerli benim için.
Biraz empati kur.
gülşah10 taktire şayansın ne yalan sölim
güvenmiyosa yollarınızı ayırın.belki bir gün başkasına aşık olacak.seni sevmeyecek. seni o halde bırakacak. bunları yapmaz deme. burası türkiye neler görüyoruz.Amacı o olsaydı çoktan yapardı çünki yalnız kaldıgımız ortamlar çok oldu .
EVde tek kaldıgımız oldu beraber bodrumda yattıgımız oldu ama hiç bşe yaşamadık
ve benim için çook şeyler yaptı ailesini karşına aldı felan.
beraber olmak istemesinin nedeni dediğim gbi güvenmemesi bana.
Sen hiç aşık olmadın sanırım ? sana göre cahillik olan birşey benim için çok önemli
Onun yaşadıgı yeri görmek , sabah onunla aynı kahvaltıyı yapmak felan çok değerli benim için.
Biraz empati kur.
Ucuz atlatmışsın.Verilmiş sadakanız varmış ailecek.Askerde erkeklerinböyle düşünmesi belki olabilir.Sonuçta o da çok genç.Sen de.Yaşınızın verdiği cahillik.Ama iyi ki sen o mesajları silmemişsin,dayın görmüş ve annene göstermiş.Sakın ha annenin sözünden çıkma.Erkek arkadaşın askerden dönsün aradan biraz zaman geçsin,hala böyle tekliflerde bulunursa işe yaramaz sana söyleyeyim.Geçmiş olsun ucuz atlatmışsın.
Beklesin bi zahmet seni çok seviyorsa sözlün, kaldı ki seven insan senin yüzüne bakmaya kıyamaz nasıl olur da seni böyle zor bir duruma düşürmeyi göze alır da evlenmeden birlikte olmak ister senle? Hadi diyelim birlikte oldun onunla, ailenin yüzüne nasıl bakacaksın? Babanı gördüğün zaman yüzün kızarmayacak mı utancından? Aman ha diyeyim, vardır bu işte bir keramet, neyse ki dayın yakalamış mesajlarını. Sakın kendini kullandırtma, daha yolun başındasın![]()
sen yaz bacı birini kurtarmak güzel şey hata yapmasın genç kız sonuçta
işine gelen yeri almışsın. asık oldum 14 yasındaydım 10 sene cıktım gecen sene evlendim ilk aşkım lise aşkımla. adam olan adam bekler kadınımol piknikte demez kendini kandırma. yasadığı sehri gör ne olucak ben ondanmı bahsediyorum. dön bi daha oku istersen. bu kadar ucuzmusun piknikte birlikte olucakmış bak sen. bende asker bekledim 10 yıllık ilişkimde 1 kere lafını etmedik adam gibi otur düşün neden kurtulduğunun o dayıyada şükret. sana beraber oluncamı güvenicekmiş. olunca ne olucak bunu söyleyen adam daha sonra benle oldun herkesle olursun dicek :82:
cvp verenlerin çoğu hiç aşık olmamış gibi yha verilen cvplara bak siz hiç istemediniz mi sevdiğiniz kişinin kokusunu çeke çeke uykuya dalmayı sabah öpülerek uyandırılmayı![]()