- Konu Sahibi fatmahatun
-
..........en son dün söylediğim birşey için çok fena dalga geçtiler .............
Neydi o söylediğin mesela ?
Canım kıskanıyorlar seni belli ki, hiç canını sıkma 4 elle derslerine tutun..
ailemde öyle diyor sözlü tartışmaya girmek istemiyorum cevap vermediğim için de eziyorlar beniCnm seni kıskanıyorlar slklr sende onlara yakışır bir biçimde davran bence mesela yanlarından geçerken bir çatırdı duydum birileri kıskancından çatlıyormu ne gibisinden laflar sok yada hiç umursama sen en güzel başarılarınla onları mafediyorsun zaten.
Belliki baya kiskaniliyorsun.
Aileni dusunmen kendince caban gercekten cok guzel...
Oyle insanlarla muhabbet kurmaman en iyisi.
Varsinlar kendini begenmis desinler.
Hic degilse oyle kalitesiz insanlarla ne zaman harcarsin...
Ne canini sikarsin...
Eskiden cok arkadasi olan biriydim..
Simdi hic arkadasim yok kendi kendime yetiyorum...
Eskiden girdigim streslere girip bunaltmiyorum kendimi.
Sende oyle yap canim bosver takma kafana...
E canim ne isin var oyle tiplerle senin.
Birak burnu havada desinler daha iyi.
Belliki kiskaniyorlar
Seni kıskanıyorlar canım,hem de bahsettiklerinin tamamı..aslında onlar da senin gibi olmak istiyorlardır,lise de hem başarılı hem güzelsen kimse çekemez canım,bir iki yakın dışında muhattap olma çok bırak havalı sansınlar..lise de ben de çok başarılı ve hem de çok süslüydüm,çekemeyen çok insan vardı,bir gün gitmedim yanlarına,uzaktan konuşmalar seni daha havalı yapar boşver onları sen canım
Senin seviyene çıkamayan insanların seviyesine hiç inme derim....
Bırak ne halleri varsa görsünler...
Sen kendini geliştirmeye devam et..
Kazanan sen olacaksın..
Kıskançlıktan çatlıyorlar,gül-geç boş ver. Burnu havada desinler.Sen aileni düşünen başarılı bir öğrencisin seni hep kıskanan birileri olacaktır. Buna alış, kötü bir şey değilAman nazar değdirmesinler de
senin başında hoca bir paragraf okuttu bana bir kelimeyi çok farklı telaffuz ettim sınıftaki herkes 10 dakika boyunca bana güldü. hiç okulda ağlamazdım ilk kez o gün ağladım sıra arkadaşım teselli etti
böyle bi durumda sen utanıp sıkılıp kızarıyorsan, somurtuyorsan daha çok üstüne gelirler emin ol. sen de gül öyle bişey olduğunda, kendinle dalga geçebilmeyi öğren ve onların dediklerine de gül...kendini buna alıştır bak çok rahat edeceksin
yaa bırak kım ne demıs kım ne yapmısı
onlar mı senın ekmegını verecek .bosver allah askına yaa
sen kendı egıtımıne odaklan kım ne yapıyor bosver .
emın ol o zaman yaranırsın .boyle ılıskıler de bıraz bencıl olmayı bıleceksın
Başarılı olan insan her ortamda çekilemez nedense, boşver canım okulda bitiyomuş nasıl olsa bir daha hangi birinin yüzünü görüceksin sanki sen elinden geleni yapmışsın bu yüzden dert etme onların ayıbı.
gerçek bir dostum olmadan bitecek bu lise ona üzülüyorum. lise 3ü bitiriyorum bu sene gelecek yıl zaten pek muhattap olmucam kimseyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?