Canımcım diyen erkek

İste sorun su ki ben sevmiyorum, bana böyle demesi aşırı derecede itici geliyor bana. Zaten yurtdışında yaşıyor kendisi su an, ikimiz de aşırı yoğun çalışıyoruz. Bir muhabbet edecek olduğumuzda da canimcim demesi kafamı karıştırıyor.

Ben olsam sorardım ama muhtemelen söylemez zaten. Telefonunu karıştırma şansınız varsa whatsappa girin arama yerine canımcım yazın öğrenmiş oluruz kimden duyduğunu

Biz bunu birilerinin muhabbetinden duymustuk ve o gun bu gundur guleriz:) erkegin kullanmasi asiri itici.

Peki bunu karşı tarafa ilettiniz mi, bana mesela birisi canımcım kelimesini sevmediğini belirtmezse bu kelimeyi sevmeyeceği aklıma gelmez, müneccim değiliz sonuçta.

Keske “gülüm” dese en azından şaka yaptığını anlarım. Aramızda bir espridir bizim de “gülüm”
Evet hafif buluyorum, sevgiyi küçültür gibi canımcım kelimesi. Her şeyin sonuna cim cım getiren kız samimiyetsizliği gibi

başka hangi kelimeleri kullanıyor ? sadece bu mu ? sadece bu ise bu arkadaşlık seviyesi sanırım, sevgili değil.

yaşlar kaç?
özenti gelmiştir arkadaşından öyle diyen arkadaşı vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…