- 6 Ocak 2020
- 63
- 51
- 18
- 40
- Konu Sahibi Kilciksizpanda
-
İste sorun su ki ben sevmiyorum, bana böyle demesi aşırı derecede itici geliyor bana. Zaten yurtdışında yaşıyor kendisi su an, ikimiz de aşırı yoğun çalışıyoruz. Bir muhabbet edecek olduğumuzda da canimcim demesi kafamı karıştırıyor.Bazen ben bile yoruluyorum gerçekten herşeyi yorumlamaya çalışmanıza, ne var yani bunda adam canımcım demişse, kötü söz söylememiş, irrite edici bir hitapta bulunmamış, her harekete bu kadar anlam yüklemeye çalışmak cidden ruhunuzu boğmuyor mu, dikkat etmeniz gereken noktalar; adamın size verdiği önem, sizi sahiplenme şekli, size verdiği değeri size hissettirme şekli, size duyduğu saygı gibi gibi gibi bu kadar husus varken bir canımcıma takılmayın ki bunlar nesnel şeylerdir, misal ben bu kelimeyi severim siz sevmezsiniz...
Ben olsam sorardım ama muhtemelen söylemez zaten. Telefonunu karıştırma şansınız varsa whatsappa girin arama yerine canımcım yazın öğrenmiş oluruz kimden duyduğunuYani bana da çok enteresan geliyor iste, hani biriyle aranızda bir muhabbet döner de dilinize takılır ya o sözcük, onun gibi. Soramıyorum da her şeyi kafasına takan biri gibi görünmemek için ama bana her dediğinde sanki benle dalga geçiyormuş gibi rahatsız oluyorum. O bunu gayet normal kullanıyor ama çok itici geliyor bana
Aaaa O zaman ben Fikrimi değiştiriyorum erkeğim bana canımcım demezse küsüyorumCanimin içi demek
Canimin içi demek
Yani bana da çok enteresan geliyor iste, hani biriyle aranızda bir muhabbet döner de dilinize takılır ya o sözcük, onun gibi. Soramıyorum da her şeyi kafasına takan biri gibi görünmemek için ama bana her dediğinde sanki benle dalga geçiyormuş gibi rahatsız oluyorum. O bunu gayet normal kullanıyor ama çok itici geliyor bana
Peki bunu karşı tarafa ilettiniz mi, bana mesela birisi canımcım kelimesini sevmediğini belirtmezse bu kelimeyi sevmeyeceği aklıma gelmez, müneccim değiliz sonuçta.İste sorun su ki ben sevmiyorum, bana böyle demesi aşırı derecede itici geliyor bana. Zaten yurtdışında yaşıyor kendisi su an, ikimiz de aşırı yoğun çalışıyoruz. Bir muhabbet edecek olduğumuzda da canimcim demesi kafamı karıştırıyor.
Yok bacım düşünme Canımın içi demek varken niye canımcım diyo üstü kapalı ben olsam buna da takılırdım
Keske “gülüm” deseNeden rahatsız oldunuz hafif buldunuz herhalde , bana itici gelmedi. Gülüm diyen erkekler var mesela eşim beni çooook kızdırmak istediğinde söylerdeli olurum sinirden. Herkesin hoşlandığı hoşlanmadığı kelimeler farklı farklı
Uyduruk uyduruk kelimeler"Canımcım" uyduruk kelime galiba.
başka hangi kelimeleri kullanıyor ? sadece bu mu ? sadece bu ise bu arkadaşlık seviyesi sanırım, sevgili değil.Keske “gülüm” deseen azından şaka yaptığını anlarım. Aramızda bir espridir bizim de “gülüm”
Evet hafif buluyorum, sevgiyi küçültür gibi canımcım kelimesi. Her şeyin sonuna cim cım getiren kız samimiyetsizliği gibi
Valla ben başka bir noktaya takıldım.Bu hitabı bir kızdan duydu ve hoşuna gitti bence
Eski kullandığı sözcükleri de kullanıyor arada ama daha sık bunu kullanıyor.başka hangi kelimeleri kullanıyor ? sadece bu mu ? sadece bu ise bu arkadaşlık seviyesi sanırım, sevgili değil.
Kimsenin telefonunu karıştırmam ben. Benimki de karıştırılsın istemem.Ben olsam sorardım ama muhtemelen söylemez zaten. Telefonunu karıştırma şansınız varsa whatsappa girin arama yerine canımcım yazın öğrenmiş oluruz kimden duyduğunu
Hanımlar merhaba
Erkek arkadaşım bana whatsapptan yazarken sık sık “canımcım” diyor. Üç sene önce bir ayrılığımız oldu, o başka ülkeye gitti ayrıldıktan sonra. Şimdi tekrar barıştık ama hala da net bir adimiz yok bana yazarken “canımcım” deyip duruyor.
Eskiden hiç böyle bir söz etmezdi. Hayatım, bitanem, canım derdi.
“Canımcım” diyerek ne demek istiyor sizce?
İnternette arattım, kimi demiş canımın bir üst versiyonu kimi demiş gaydir uzaklaşın vs.
Sizin de yorumunuzu merak ediyorum, sizce ne demek istiyor?
35 yaşındayaşlar kaç?
özenti gelmiştir arkadaşından öyle diyen arkadaşı vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?