Canımcım diyen erkek

biri kendisine kullanıyorsa ondan kullanmıştır da, koskoca kelli felli adammış ya, komik canımcım demesi.
canımcım dediğinde gulun, çocuklara kullanırız biz onu falan gibi rahatsız oluyosanız.
canımcım nedir ya, kadınsı kadınsı.
erkeklere kuzum demek de, canımcım demek de, tatlım demek de yakışmıyor.

Ahaha şu kk beni şaşırtamaz diyorum yine şaşırtıyor yine şaşırtıyor. Net bir adımız yok nedir allasen? Doğunca konulmuyor mu adımız? İlla süpersonik romantik aşkitomsu falan gibi bişey mi olması lazım.

Eşim canımcım ve güzelcim çok kullanır. Çevresindeki pek çok kişiye, özellikle genç kızlara. Gay olduğunu da öğrendim burdan kırk yıllık kocamın, çok şükür.

Kuzum kelimesini kullanan erkekte mi varmış tövbe bismiilah Allahu Ekber veleddaallin amin

Cidden arama motorunda arattınız mı ne demek anlamı Canımcım diye
Hey Yaradan Allahım ne demek istedi ki bu çocuk Canımcım diyerek

Erkeğe yakışmıyor can diyecek cano diyecek maho diyecek öyle bişiler

canımcım ve guzelcim çok kadınsı geliyor bana ya, bu arada nasılsa soracaksınız ya da ne bileyim fesatlandı dersiniz belki benimki bana aşkım ya da yavrum der.
ben olsam uyarırdım canımcım guzelcim deme irrite ediyor diye.

Ya konu sahibininde sıkıntısı kendisine kullanılması çevresindeki genç kızlara kullansa bu kadar sıkıntı olmazdı eminim

Ben de gülüm lafını sevmem ama yasadigim yerde gülüm kelimesini kadın erkek herkes hitap kelimesi olarak söyler
Yani bir erkegin ağzına gülüm/canimcim tarzi cıvık sevgi hitaplarini yakıştıramıyorum
35 yasinda bir adam bunu kullanıyorsa bence ya fazla samimi olmayi seven biri ya ezik (bu şahıs için kullanıyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…