- 13 Nisan 2018
- 3.125
- 10.535
- 208
- Konu Sahibi Kilciksizpanda
-
Anaaaaaammm erkek arkadaşına canımcım diyen erkek daha fenayaşlar kaç?
özenti gelmiştir arkadaşından öyle diyen arkadaşı vardır
35 yaşında
Siz bilirsiniz merak etmeye devam o zamanKimsenin telefonunu karıştırmam ben. Benimki de karıştırılsın istemem.
Anaaaaaammm erkek arkadaşına canımcım diyen erkek daha fena
Hanımlar merhaba
Erkek arkadaşım bana whatsapptan yazarken sık sık “canımcım” diyor. Üç sene önce bir ayrılığımız oldu, o başka ülkeye gitti ayrıldıktan sonra. Şimdi tekrar barıştık ama hala da net bir adimiz yok bana yazarken “canımcım” deyip duruyor.
Eskiden hiç böyle bir söz etmezdi. Hayatım, bitanem, canım derdi.
“Canımcım” diyerek ne demek istiyor sizce?
İnternette arattım, kimi demiş canımın bir üst versiyonu kimi demiş gaydir uzaklaşın vs.
Sizin de yorumunuzu merak ediyorum, sizce ne demek istiyor?
Kuzum kelimesini kullanan erkekte mi varmışbiri kendisine kullanıyorsa ondan kullanmıştır da, koskoca kelli felli adammış ya, komik canımcım demesi.
canımcım dediğinde gulun, çocuklara kullanırız biz onu falan gibi rahatsız oluyosanız.
canımcım nedir ya, kadınsı kadınsı.
erkeklere kuzum demek de, canımcım demek de, tatlım demek de yakışmıyor.
Cidden arama motorunda arattınız mı ne demek anlamı Canımcım diyeHanımlar merhaba
Erkek arkadaşım bana whatsapptan yazarken sık sık “canımcım” diyor. Üç sene önce bir ayrılığımız oldu, o başka ülkeye gitti ayrıldıktan sonra. Şimdi tekrar barıştık ama hala da net bir adimiz yok bana yazarken “canımcım” deyip duruyor.
Eskiden hiç böyle bir söz etmezdi. Hayatım, bitanem, canım derdi.
“Canımcım” diyerek ne demek istiyor sizce?
İnternette arattım, kimi demiş canımın bir üst versiyonu kimi demiş gaydir uzaklaşın vs.
Sizin de yorumunuzu merak ediyorum, sizce ne demek istiyor?
Aradan onca zaman geçtikten sonra yakınlaşmışız tam da bunu mu sorun ettin deyip uzaklaşmasından korkuyorum.Peki bunu karşı tarafa ilettiniz mi, bana mesela birisi canımcım kelimesini sevmediğini belirtmezse bu kelimeyi sevmeyeceği aklıma gelmez, müneccim değiliz sonuçta.
Erkeğe yakışmıyorAhaha şu kk beni şaşırtamaz diyorum yine şaşırtıyor yine şaşırtıyor. Net bir adımız yok nedir allasen? Doğunca konulmuyor mu adımız? İlla süpersonik romantik aşkitomsu falan gibi bişey mi olması lazım.
Eşim canımcım ve güzelcim çok kullanır. Çevresindeki pek çok kişiye, özellikle genç kızlara. Gay olduğunu da öğrendim burdan kırk yıllık kocamın, çok şükür.
Bilemiyorum, belki dediğiniz gibi sevimli görünmeye çalışıyordur.Şirin olmaya yada farkli olmaya çalışıyor olabilir mi
Ahaha şu kk beni şaşırtamaz diyorum yine şaşırtıyor yine şaşırtıyor. Net bir adımız yok nedir allasen? Doğunca konulmuyor mu adımız? İlla süpersonik romantik aşkitomsu falan gibi bişey mi olması lazım.
Eşim canımcım ve güzelcim çok kullanır. Çevresindeki pek çok kişiye, özellikle genç kızlara. Gay olduğunu da öğrendim burdan kırk yıllık kocamın, çok şükür.
Ya konu sahibininde sıkıntısı kendisine kullanılması çevresindeki genç kızlara kullansa bu kadar sıkıntı olmazdı eminimAhaha şu kk beni şaşırtamaz diyorum yine şaşırtıyor yine şaşırtıyor. Net bir adımız yok nedir allasen? Doğunca konulmuyor mu adımız? İlla süpersonik romantik aşkitomsu falan gibi bişey mi olması lazım.
Kuzum kelimesini kullanan erkekte mi varmıştövbe bismiilah Allahu Ekber veleddaallin amin
Evet, bana çok itici geldi ilk duyduğum anda, hala da alışamadım. Tek aratan ben değilmişim zatenCidden arama motorunda arattınız mı ne demek anlamı Canımcım diye
Hey Yaradan Allahım ne demek istedi ki bu çocuk Canımcım diyerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?