- Konu Sahibi carvelregret
-
bende hamileyim neyse ki eşim bu konuda kesin kararlı kendi annesine karşı dahi net.çocuk her ağladığında kucağa alınmayacak hemen bacaklara yatırışıp sallanmaycak ve kayınvalide üst katta oturuyor eltinin bebeği daha doğduğu gibi bi onların daire bi eltinin daire kucakta gezdirilirdi hemen kayınpeder uyandımı getirin buraya sevelim derdi eşim bu konuda çok net sevmek görmek isteyen gelsin görsün ama uzaktan öyle el kadar bebeği kucağa almak yok diyor..ohh benimde işime geliyor eltinin gibi bi o daire bi bu daire kucaktan kucağa gezdirilecek diye içten içe korkuyordum tartışma çıkacak bişey desem diye ama çok rahatım eşim sağolsun benden yana
bence kucağa almakta gerekir neticede bebek dünyaya çok yabancı, bilmiyorum belkide şimdi böyle düşünüyorum
tabıkı doğru koklarsın opersın konuşursun ama haldır duldur pışpışlamazsın yanı. saga sola sallamazsın gereksız bence
Canım sen yinede kendini azda olsa hazırla. Benim esimde ne sozler verdi kati konuştu ama cocuk dogdu baba oldu ne annesine ne babasina soz soyledi. Neden değişti düşüncelerim dedigimde ise cevabı ben baba oldum uukusuz kaliyorum maddi manevi yikiliyorum demekki onlarda bemde bu eziyetleri çekmişler hem ben daha genaymisim haklarini nasil oderim olmustu. Tek kelime ettim diue dayak bile yedim ben. Sen anneme nasil oyle konusursun demişti halbuki bişi dediğim bile yoktu. Sen yinede dikkatli ol canimbende hamileyim neyse ki eşim bu konuda kesin kararlı kendi annesine karşı dahi net.çocuk her ağladığında kucağa alınmayacak hemen bacaklara yatırışıp sallanmaycak ve kayınvalide üst katta oturuyor eltinin bebeği daha doğduğu gibi bi onların daire bi eltinin daire kucakta gezdirilirdi hemen kayınpeder uyandımı getirin buraya sevelim derdi eşim bu konuda çok net sevmek görmek isteyen gelsin görsün ama uzaktan öyle el kadar bebeği kucağa almak yok diyor..ohh benimde işime geliyor eltinin gibi bi o daire bi bu daire kucaktan kucağa gezdirilecek diye içten içe korkuyordum tartışma çıkacak bişey desem diye ama çok rahatım eşim sağolsun benden yana
Canım sen yinede kendini azda olsa hazırla. Benim esimde ne sozler verdi kati konuştu ama cocuk dogdu baba oldu ne annesine ne babasina soz soyledi. Neden değişti düşüncelerim dedigimde ise cevabı ben baba oldum uukusuz kaliyorum maddi manevi yikiliyorum demekki onlarda bemde bu eziyetleri çekmişler hem ben daha genaymisim haklarini nasil oderim olmustu. Tek kelime ettim diue dayak bile yedim ben. Sen anneme nasil oyle konusursun demişti halbuki bişi dediğim bile yoktu. Sen yinede dikkatli ol canim
Allahim yüzünü göstersin inşallah. Canım dilerim bu konuda uzulme ve mutlu mesut bebecigini büyüt. :)sağol canım uyardığın için ama eşim katıdır dediği dediktir evet annecidir babacıdır ama inat ettimi bi konuda böyle olcak dedimi inattır dediğini de yapar biz geç ve zor bulduk kızımız 6 sene sonra tüp bebekle geldi o yüzden kolayını bulsa pamuklara sarcak kimselere vermeycek beni de çok uyarıyor asla yüksek sesle konuşmak yok azarlamak yok ağlatmıcan falan filan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?