Canımdan can gidiyor muhabbet kuşum ölüyor.

ona sevgi ver bilirim insanın canından can gibi olur onu hep cici bici oyuncu görmeye alışınca insan çok etkilenir..birde meyve falan ver elma suyuna özel veteriner tavsiyesi vitamin ilaç felan at işallah iyileşsin..

severken bile ağladığımı bilirim insanın çocuğu gibi oluyor..iyiyken başkada hastayken çok masum oluyorlar..

İnşallah durumu iyidir kurtarabilmişsinizdir miniği.
Aklıma gelıyor kedimin kabızken ne halde olduğu.Elin kolun bağlı oluyor.Acı çekişini izliyosu sadece

Allah yardımcın olsun uffffffff çok zorrrrrr:2: Allah korusun öyle bişey olsa ağlama krizine girerim heralde.. o kadar tatlılarki herşeyim olduuu herşeyim. aşık gibi sürekli başıma konup gözüme dikiyor gözlerini.. vitamin verseydin tam okumadım majları ama b12 iyi geliyo. cereyandamı kaldı üşüdümüki acaba:2: inş. iyilerşirr:2:

Benim muhabbet kuşu şu anda kafesinin tepesinde duvarı kemirmekle meşgul. Çocuk gibiler insan kıyamıyor. İnşallah iyileşir...

Çook üzüldümm.. Duygularınızı anlıyorum bende muhabbet kuşumu 3 ay önce kaybettim.. cır cır konuşurdu evimizin neşesiydi hala daha yazarken ağlıyorumm..İnşallah kuşunuz iyileşir Kıyamam onun küçücük canına yaa

kıyamam ya çok geçmiş olsun,inşallah iyileşir çabucak.insan çok kötü oluyor benim de başıma gelmişti.şu an nasıl? veterinere filan götürdünüz mü?

Dersena minik kuşun nasıl oldu :26:
Umarım verdiğin ilaç iyi etmiştir onu :26:
Benim de muhabbet kuşum vardı.
Rahmetli babam doğum günümde almıştı.
3yıl yaşadı
O öldüğünde bir hafta ağladığımı bilirim.
En yakınını kaybetmiş gibi oluyorsun.
Sabahın erken saatlerinde odaya gün ışığının vurmasıyla cikciklemesi başlardı...
Onun canlı sesiyle açardım gözlerimi .Beni görür görmez kanat çırpmaya başlardı .
Hangi tür olursa olsun evde hayvan beslenince bir arkadaş geliyor eve sanki.
Evin yeni bireyi oluyor.
O gidince de sarsılıp kalıyorsun :26:
Kuşum öldükten sonra birdaha kuş istemedim.Ölünce ağlarım çok diye...
Dersena umarım senin kuşun iyidir.
Ve sabah geldiğinde çok şükür kuşum iyi gayet yazarsın buraya :26:

Dün gece 2.30da ellerimde can verdi bi an iyi leşti sandım 2 3 kez cikledi iyileşti sandım güldüm benim oğlum güçlüdr dedim megerse can havliyle ötmüş .. kendimi kaybettim eşimin tokadı ile kendime geldim gelemedim aslında iyi değilim ..Durup durup aglıyorum ev bomboş kaldı çaresiz gibiim en son babamı kaybettiğimde bu kadar bomboş hissettim kendimi

yüreğimin sızladıgı hissediyorum sesini duydum butün gün evin içinde .. akşam üzerine kadar izin vermedim eşimin gmmesine . defalarca gittim sarılı oldugu peçeteye baktım drfalarca yoksa yaşıyormu diye. evladım gibi oldu benim o benim herşeyim di benn aglarkeen kafası ile gözyaşlarımı silerdi .. konuşuyordu .. annem derdi diloşum derdi. ölüyorum kahrımdan

aramadıgım yer kalmadı muayenesi bile 100 tl ilaçları ile 300 bulur dediler.çokmu önemli 300 tl değil ama lanet olsun işte

Merhaba,iki kuşumun biri ishalden diğeri ise ölen eşine hasretten öldü

Aylar sonra kuşçuya kuşları sevmeye gittiğimde sordum neden öldü,ishaldi dedim.Grip olmuştur,keşke suluğuna 5-6 damla limon damlatsaydınız dedi.

Dilerseniz deneyin,sizinki bari gripten ölmesin

Basin sagolsun. Biliyorum acini ve sabir diliyorum. Diskisi ne renkti .

canım ya çok üzüldüm Allah beter acılar yaşatmasın..biraz garip gelecek belki ama benim de hamsterım vardı gonzales olandan o öldüğünde bende çok kötü olmuştum, gece hastalanmıştı hiç kıpırdamadan yatıyordu sabah veterinere götürecektim ama o da aynen gece can vermişti.günlerce ağladım haftalarca gidip gidip kafesine baktım.böyle şeylerin ilacı zaman tabi alıştım sonra...uzun süre başkasına bakamam diyordum bir kaç ay geçince annem bana bir yavru aldı.. şimdi o herşeyim oldu benim..gözünün içine bakıyorum bişey olmasın diye..üzme kendini, ömrü bu kadarmış demek..

Basin sagolsun. Biliyorum acini ve sabir diliyorum. Diskisi ne renkti .

benim kuşum hasta gelmişti bana frençmolt hastasıydı uçamıyordu civciv gibi yürürdü doğuştan en fazla 5 sene yaşar içleri çürüyerek ölür demişlerdi.3 senedir bende geliğinde 2 2.5 yaşlarındaydı . dıştı açık yeşil beyaz sıvısı fazlaydı .. sabahtan akşama kadar oldu ne oldu ise grip atlattık bu nüks etti

Ya Allah askına yapmayın boyle
cok acı bılırım bende aynı acıyı yasadım ama unutuluyor Allah esınıze aılenıze zeval vermesın.
Kuslar yada evcıl hayvanlar bır omur yasamıyor kı bızımle.
Enınde sonunda oluyorlar.
Dısarıda sucsuz bebekler,caresız anneler oluyor.
Sızın acınızı kucumsedıgımden degıl benı anlıyorsunuz dimi?
Bıraz sakın olun beterın beterı vardır oyuzden yazıyorum bunları.
Uzmeyın kendınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…