Canımdan can gidiyor muhabbet kuşum ölüyor.

öldü melek oldu

En azindan guzel bir hayat yasamis. Benim oteki kusum 7 ay once gitti. 4 ay ugrastim kurtaramadim. Ustelik veterinerde oldu. Cok agladim , depresyon ilaci kullandim . Ben saksiya gomdum onu her sabah kalktigimda bir merhaba derim:) Yesil diski bazen karacigerden kaynaklaniyor ve cok tehlikeli. Yapabilecegin birsey yoktu. En fazla omrunu uzatabilirdin. Allah sana sabir versin.

öldü melek oldu

Çok kötü oldum Dersana,şu anda ağlamaktan nefes alamıyorum

Küçücük bedenlerindeki kalplerinin atışını elime aldığımda hissederdim.İnci öldüğünde 4 yaşındaydı,6 ay sonra da 13 yıllık kuşum Paşa öldü

Şu anda neler hissettiğini anlayabiliyorum.

Babam çöp poşetine sarıp çöpe atacaktı az kalsın kıyameti kopardım,kedilere yem olacaktı yavru kuşum

Lütfen gömün onu,çöpe atmayın

sıcak su torbasına yanaşınca iyi olur gibi oldu demekki çok üşümüş dedim iyi gelecek dedim .. o anda sadece ölümünü kolaylaştırmışım sonra algıladım .. yüreğim paramparça bomboş kalmış gibim kendimi suçluyorum belkide elimdn geleni yapmadım

yerimden kalkıp son kez elime almaya dahi mecalim yoktu eşim götürdü gözüm görse daha kötü olacaktım .. atmaz bilirim onunda kıymetlisiydi yapmaz öyle bişi..şuan iyileşti yazmak için dünyaları verirdim çevremdeki bir çok insandan çk daha kıymeetli ve degerliydi . ilk geldiği günü hatırlıyorum parmaklarımda mecal yok yazacak kadr

O belkiler hic bitmiyor inan bana. Hastaliklarini belli etmiyorlar basta, hastayken de cok usuyorlar, . Zaten biraz sorunu varmis. En azindan sevildigini biliyordu. Uzulursun ama kendini hirpalama. Sabir diliyorum.

Çok iyi anlıyorum...

Başın sağ olsun,veren de Allah alan da
:26:

Cok uzuldum... 7 yıllık kuşumu kaybettiğim gün geldi aklıma,, ne denir ki yaşadım, anlıyorum sizi... o benim canımdı daha yavruyken yurumeyı bılmezken almıştık sabahları beni ismimle uyandırırdı pinpon topu surerdi hızlı hızlı... akşam evde olmadığım zaman onu karanlıkta bırakınca küserdi arkasını dönerdi geldiğimde... sizinde neler paylaştığınızı tahmin edebiliyorum

Sabahları Diyoş uyandın mı derdi ALLAHım nasıl derin bir acıdır bu

iyi bir besle yemle metobolizması hızlanırsa ölmez..ballı yem yada standart yem birsürüü yemi tek tek dene hangisine iştahı açılırsa yesin ve su içsin metobolizma hızlanır enerji kazanır..tabi fazla abartmamak koşuluyla..

Başın sağolsun

Tesellisi yok bunun, zamanla yaşanabilir hale geliyor o kadar. Keşke bizi hiç bırakmasalar ....

sizi çok iyi anlıyorum 5 yıl önce benim de bi kuşum vardı adını efe koymuştum,onunla yatar onunla kalkardım,kafesi hep koltuk ve kanepede baş köşede dururdu,bol bol konuşurdum onunla,evladım gibiydi ama bi gün kendiliğinden burnu kanadı ve 1 hafta içinde öldü.günlerce ağladım arkasından.çoğu insanın hiç olamayacağı kadar sadık,güvenilir bi dosttu.
evlendikten sonra eşim bi kuş daha aldı bana o da kaçtı sonra bi tane daha aldı o da mantar oldu kuşçuya götürdü eşimsonra bi tane daha aldı onunda vücudunda yaralar çıktı sürekli kanatları kanıyordu

veee son iki kuşu getirdiğinde bana söylediği
2aman hatun bu kuşları fazla sevme,senin sevdiğin kuş 3 günden fazla yaşamıyor ' oldu....

gelen kuşları 5 tane yavrusu oldu veee benim een beğendiğim yavru yuvadan düşerek ayağını kırdı..şimdi netten ayak kırığına ne iyi gelir diye bakıyorum,yan yatmış vazyette kıpırdayamaz durumda yavrum inş kuşunuz çabucak ayaklanır,çok üzüldüm ya

Benimde boncuğum ellimde öldü kaç gün ağladıımm bilmiyorumm rüyama bile girdii

Allah sabır versin..
İnsanın evladı gibi oluyolar ya büyütüyosun besliyosun sonrada gidiyolarr

Dersena bir sure daha hissedersin bu aciyi. Sonra yaptiklarini hatirladiginda tebessum edersin. O zamana kadar kafani dagitmaya calis. Gerekirse baska bir kus daha al . Birinin acisini anca oteki dindiriyor. Keske olmeseler ama aci cekmelerinden cok olmeleri bazen daha iyi. Biz insanlara olarak bencil olmamaliyiz. Zaten kucucuk bedenleri. Demek ki kaldiramadi ki gitti. Sabirli ol. Zamana birak. Istediginde yaz bana. Gorusmek uzere...

Acım hiç hafiflemeyecek gibi sanki göz yaşlarım içime akıyor ağlayamaya dahi gücüm kalmamış hissediyorum .

evdeki çiçekleri dahi verdim verecegim birilerine canlı beslemeyecegim artık .. bu ikinci acım 19.11.2011 de bir kuşumu daha kaybettim 19 gün yaşamıştı onu daha kolaay atlattım bunda çok derin acım .pişmanlık var derin bir pişmanlık

günlerdir kemiklerim sızlıyor vucudumda bir agrı var hareket ettikçe canım yanıyor . belkide haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…