Merhaba,iki kuşumun biri ishalden diğeri ise ölen eşine hasretten öldü
Aylar sonra kuşçuya kuşları sevmeye gittiğimde sordum neden öldü,ishaldi dedim.Grip olmuştur,keşke suluğuna 5-6 damla limon damlatsaydınız dedi.
Dilerseniz deneyin,sizinki bari gripten ölmesin
benim kuşum hasta gelmişti bana frençmolt hastasıydı uçamıyordu civciv gibi yürürdü doğuştan en fazla 5 sene yaşar içleri çürüyerek ölür demişlerdi.3 senedir bende geliğinde 2 2.5 yaşlarındaydı . dıştı açık yeşil beyaz sıvısı fazlaydı .. sabahtan akşama kadar oldu ne oldu ise grip atlattık bu nüks etti
öldü melek oldu
En azindan guzel bir hayat yasamis. Benim oteki kusum 7 ay once gitti. 4 ay ugrastim kurtaramadim. Ustelik veterinerde oldu. Cok agladim , depresyon ilaci kullandim . Ben saksiya gomdum onu her sabah kalktigimda bir merhaba derim:) Yesil diski bazen karacigerden kaynaklaniyor ve cok tehlikeli. Yapabilecegin birsey yoktu. En fazla omrunu uzatabilirdin. Allah sana sabir versin.
Çok kötü oldum Dersana,şu anda ağlamaktan nefes alamıyorum
Küçücük bedenlerindeki kalplerinin atışını elime aldığımda hissederdim.İnci öldüğünde 4 yaşındaydı,6 ay sonra da 13 yıllık kuşum Paşa öldü
Şu anda neler hissettiğini anlayabiliyorum.
Babam çöp poşetine sarıp çöpe atacaktı az kalsın kıyameti kopardım,kedilere yem olacaktı yavru kuşum
Lütfen gömün onu,çöpe atmayın
sıcak su torbasına yanaşınca iyi olur gibi oldu demekki çok üşümüş dedim iyi gelecek dedim .. o anda sadece ölümünü kolaylaştırmışım sonra algıladım .. yüreğim paramparça bomboş kalmış gibim kendimi suçluyorum belkide elimdn geleni yapmadım
O belkiler hic bitmiyor inan bana. Hastaliklarini belli etmiyorlar basta, hastayken de cok usuyorlar, . Zaten biraz sorunu varmis. En azindan sevildigini biliyordu. Uzulursun ama kendini hirpalama. Sabir diliyorum.
yerimden kalkıp son kez elime almaya dahi mecalim yoktu eşim götürdü gözüm görse daha kötü olacaktım .. atmaz bilirim onunda kıymetlisiydi yapmaz öyle bişi..şuan iyileşti yazmak için dünyaları verirdim çevremdeki bir çok insandan çk daha kıymeetli ve degerliydi . ilk geldiği günü hatırlıyorum parmaklarımda mecal yok yazacak kadr
Cok uzuldum... 7 yıllık kuşumu kaybettiğim gün geldi aklıma,, ne denir ki yaşadım, anlıyorum sizi... o benim canımdı daha yavruyken yurumeyı bılmezken almıştık sabahları beni ismimle uyandırırdı pinpon topu surerdi hızlı hızlı... akşam evde olmadığım zaman onu karanlıkta bırakınca küserdi arkasını dönerdi geldiğimde... sizinde neler paylaştığınızı tahmin edebiliyorum
Acım hiç hafiflemeyecek gibi sanki göz yaşlarım içime akıyor ağlayamaya dahi gücüm kalmamış hissediyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?