Canimi cok sikan uyutmayan mevzuu

Cani sikilan yorum yazmasada olur
Zorlamayin kendinizi
Cnm sikkin tartismak istemiyrm kimseyle
Butun yorumlari okudum kimse sana kotu birsey dememis. Ki burasi ozgur bir platform insanlara ne yapip ne yapmayacagini soyleyemezsiniz. Caninizi sikan yorum olursada sikayet edin gercekten kotuyse cezasini alir zaten. Ama hem yardim isteyip hemde ikide bir sinirli tavirlar sergilemeniz hic hos degil. Bakin konu hakkinda yorumum olmadigi icin cocugunuzun pipisiyle oynamaniz hakkinda yorum yapmiyorum. Iyigunler

Kocanız çok bilinçsiz bir insan.
Çocuğa pipiyle oynamanın normal olduğunu gösteriyor, kendisinden başkasının da pipisine elleyebileceğini de güzel öğretiyor. İleride kötü niyetli insanlar pipisine ellerse bunda bir sakınca görmeyecek çocuk.
Şu an ne olduğunu anlamasa da bilinçaltı denen bir şey var. Çocuğa nasıl bir hasar verdiğinizi asla bilemeyeceksiniz.
Resmen kendi çocuğuna mastürbasyon yapıyor kocanız. Hiç sağlıklı bir durum değil.
Yazık günah çocuğa.
Lütfen engel olun kocanıza.
Çok çirkin bir şey

Arkadaaslarbenianlayip yaptiginiz yorumlaratesekkurr ederim

Aynenoyuzden cok sinirleniyrm
Oyanlis bu anliyordoktorundedigini

Aynenoyuzden cok sinirleniyrm
Oyanlis bu anliyordoktorundedigini

Bence doktora eşinizle gittiğinizle açıklayın yaptığını. Doktor muhtemelen yaptığının yanlış olduğunu anlatacaktır. Yine anlamazsa ileride sapığın teki oğlumuzun pipisine ellese ve çocuk bunu normal görse bize anlatmasa hoşuna gider mi diyin.
Anlayacağı dilden korkutmak işe yarar.
Homofobik bir kocanız varsa oradan da yürüyebilirsiniz.
Bir şeyler yapıp engel olun ama.

Bos yorumbeklemedigimibelirttim
Tipkibunun
Gibi
Esizdesikayettedin
Tartismakistemiyrm
Sorunbunlardegil
Ayyysabir

Kesinkkle alt acmasina izin vermeyecegim
Anlatmayacalistim
Bnm yuzumdenpipisininyapisikoldugunusoyledi
Cunkubendokunamiyrm
Drdediginideyapamiyrm
Yokamaaslaartik

eşinize beraber bi doktora gidin. ne demek pipi ile oynamak. çocuğa başkalarının cinsel organı ile oynayabileceği fikri aşılanıyo resmen. hayır bi baba bunu nasıl yapar onu da aklım almıyor. iğrenç

Esiniz ne cahilmis ya. Hic bilmese bile az cok tahmin etmesi lazim. Ikinci cocukta geliyor

Ya benim oğlumda sünnetli ama geriye ittirme yapmıyoruz yani ne için yapılıyor bilmiyorum... eşiniz müdahale etmesin bence 2 yasindan sonra bilinç altına kaydediyor ama cocuk burda nasil bir mesaj alip depolayacak ilerde nasıl bir etki yaratacak, yanlış anlamyin ben bilmiyorum ama hamileyken neden degsitiremiyorsunuz, ya da ben olsam bir kere gördüm esimin oyle bir hareketini , eşimi uyarırim ikinci defa yaptığında altını değiştirtmem o hakki elinden alırım...
Çocuğa cok yanlis mesajlar gidiyor olabilir

Tipkibunun
Gibi
Esizdesikayettedin
Tartismakistemiyrm
Sorunbunlardegil
Ayyysabir
düzgün yazın düzgünnn!!!
herkes tel den yazıyor burda biçok kişi
ayyyy bu yazışmalardan bize de sabır!!

konunuza gelince eşiniz yanlış yapıyor
ileride başkası da dokunursa Allah korusun doğruyu yanlışı ayırt edemez çocuk

Esiniz ne cahilmis ya. Hic bilmese bile az cok tahmin etmesi lazim. Ikinci cocukta geliyort
Degildir aslinda amacocugunpipisiyapisiyordiyeendiseleniyr
Yaptigikabuledilebilirdegilciddenyaofff
Telyuzundenyazis
Seklimden
Ozurilerim

Cok TEŞEKKÜR GUZEL dzgun yorrum
İicin
Dikateallacagm

kusuyorum bezin kokusndan
Bide tekme atiyor
Aama izinvermicem

Oglumkilolu
Pipisi gomuluyor
Oyuzden yapismasorunu oluyor

Eşinizin yaptığı çok ama çok yanlış.
Ki siz de bunun farkındasınız yoksa moraliniz bozulmazdı zaten.

Oglumkilolu
Pipisi gomuluyor
Oyuzden yapismasorunu oluyor
Benim oğlumunda pipisi gömüktü 9 aylikken götürdük gömük dedi ama cok kilolu değildi 18 aylik aylikken sünnete karar verdik, pipi bize küçük geldi sunneti yapan doktor endokrinolojiye yönlendirdi doktor normal buldu boyunu ,ama hormon testleri yaptırdık testeron, östeorejen hormonuna filan bakıldı normal şuanda sünnetli eskiye nazaran daha farkli görünüşü ama yine icine gidiyor gibi , bu sizin yapacağınız birşey değil kimisi 4 yasinda vs çıkıyormus gomuklukten.

Tipkibunun
Gibi
Esizdesikayettedin
Tartismakistemiyrm
Sorunbunlardegil
Ayyysabir

Sakin olun..Nefes alip verin..sakinnn..sakinnn.. kimse kimseye dusman degil. Kimsede sizinle tartismak istemiyor zaten. Yorumuma bos demissiniz ama dikkatinizi cekerim tartisma ortamini siz hazirliyorsunuz. Neyden rahatsizsaniz celallenmeden esinize soyleyin ama onada boyle nevrotik tavirlar sergilerseniz kavga cikar benden soylemesi

henuz cok kucuk oldugu icin bazi konulari bilemiyorum ama bizim esimle cok dikkat ettigimiz bir konu vardir.senin vucuduna sen izin vermedigin surece kimse dokunamaz biz bile.ve surekli tembihleriz eger biri bu bolgelerine dokunmaya calisirsa hemen bagir diye.benimde iki oglum var sunnet olduklarinda bile sadece krem surmek icin acar hemen kapatirdik ki ben bakmazdim bile.cocuklara cok kucukken bedeninin ona ait oldugunu hissettirmek lazim bence.ben boyle dusunuyorum.esinize ilerki yaslarda baskalari allah korusun bir tesebbus ettiginde cocugunuzun ayrim yapamayacagini anlatin.umarim faydasi olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…