Canimi cok sikan uyutmayan mevzuu

Oncelikle bi'sakin olun Allah askina. Tum yorumlari okudum kimse size tu kaka dememis ne bu sinir.

Ablam okul oncesi öğretmeni cevremde de cok fazla bu sekilde ogretmen var. Cocuklar 2-3 yasta bu duygulari kesfetmeye basliyolar. Doktorlar uzun sure emmenin bile cocugun psikoloji icin zararli oldugunu soyluyor. Tamamen bilincsizlikten, cahillikten oluyor boyle soyler. Benim kucuk kuzenim de hic unutmam 4 yasindaydi hala sut olmasa da emmek isterdi halam kizinca babaannesi oy pasam bana gel diye bos memesini verirdi.

Size diyecegim esinizi adam akilli alin karsiniza konusun. Arastirmalari gosterin. Hadi siz geri ittirme yapamadiginiz icin yapismasina neden oldunuz diyelim en fazla doktor mudahale eder. Ancak onun yaptigi tum omrunu etkileyebilir. Bir tanidigimiz da mesela kucuk yegenini bi'degisik opuyo boynundan vs gecen hemsire olan annesi kizdi "cocugu erkenden uyandiracaksin duzgun sev" diye...
Nasilsa cocuk, nasilsa kucuk deyip gecilmemeli.

Görüşlerinizi merak ediyorum deyip ardindan yorum bekleyen yok diyorsunuz. Konuyla ilgili bilgim yok sadece buna takıldım hakikaten bi acayipsiniz.

sen neden degistirmiyorsun??? ben de hamileyim kizim 11 aylik daha babasina bile birakmadim. sebebini merak ettim.

Kendi kesfeder senin öğretmene gerek yok diyin.. pipisini oyuncak gibi kullanmasin esiniz ne düşünüyor çözemedim..
Doktorunuza söyleyin sonra esiniz ile gittiginizde doktor iyice bir uyarsin..

Esiniz de bir problem oldugu kesin anne olarak nasi buna musade ediyorsunuz kucucuk çocuğa şimdiden boylr yaparsa niz ilerde o çocuk ne hale gelir inanamiyorum size ya
kadın zaten rahatsız oluyorum diyor anlamıyorsunuz sanırım, bu kadar saldırgan olmayın lütfen. ittirme olayını çoğu doktor söylüyor bu arada hiç bilinmedik bir şey değil erkek çocuklarının bazılarında sorun oluyormuş bu durumla ilgili.

Geri ittirmekte ne yahu. Rahat birakin çocuğu lutfen.buyuyunce kendi kendine şekillenir ikinizde ayri ayri bi alemsiniz.
Eger o deri ittirilmezse pipiye yapisiyor pipinin basina yani sunnet zorlasiyor.doktor banada demisti elini kremle arada deriyi ittir diye

Arkadasim bu kendi cocugun ya rahatsizsa ceker alir elinden napiyosun sen der oyle kavga cikar oyle basit bisey mi bu ya Allah akil fikir versin ya

Ben de 5 aylikken sunnetini yaptirdim... hic geri ittirin diye bisey soylenmedi..
ben de bi an korktum acaba geri mi ittiriliyodu diye de yazinizin tamamini okuyunca sasirdim..
Esinizin hele ki boyle bir davranista bulunmasi cok tuhaf.. Bir daha degistirtmeyin esinize..

tekrar doktora götürün sekiz aylık kac kilo ki benim bebegimde kiloluydu ayına götre öyle bir sorun olmadı baska doktora götürün.
cocuk zevk alıyo dediğiniz kasınma gibi algılıyodur bziim oglan altını silerken bile gülüyor normal bebektir.

ancak insanların mahrem yerlerini bilmesi gerek korunmak adınada. babamnesi birkere oglumun pipisine dokunup ne tatlı diye konusuyodu sonunda gördüm cırlamamak için zor tuttum kendimi . ben bile dokunmam öyle.

Deriyi geri ittirme meselesinde doktorlar ikiye ayriliyor. (Yuzdesini bilmiyorum) Bir grup ittirin diyor bir grup ittirmeyin. Geriye ittirmeyenlerin cocuklari da normal bir sekilde hayatini devam ettiriyor. Kimsenin (baba, dede, kv dahil) bebeginizin pipisine mudahale etmesine izin vermeyin.

Yillarca hepimiz kulak copu kullandik temizliyor diye. Su an zararlari ortaya cikti ve bilim insanlari uyariyor kullanmayin diye. Aleyhinde cok net kanit olmadigi surece tabii yontemlerin disina cikmayin.

Son düzenleme:
Konu sahibi galiba esi cocugun hosuna gidiyo diye yapiyomus bunu ona sinirlenmis bencede cok hakli
Bu nasil bisey ya hosuna gidiyo boyle yapinca diye oynamak .
İlerisini dusunun bence cocuga bunu ogretirde cocuk kendi oynamaya baslayinca napcak.

Bence bir doktora gidin bunu doktorun yanında sorun cevabı eşinizde duysun..yapışmaması için ittirin demiş olabilir fakat uzerinden kaç ay geçmiş gerek kalmamış da olabilir..cocugun cinsel kimlik gelişimi için de eşinizin yaptığı uygun bir davranış değil maalesef.

Bebek şuanda 8 aylık değil. 8 aylıkken sünnet olmuş ama şuanda 2 yaşında konu sahibi o yüzden cinsellik açısından endişeli

Konu sahibi benim oğlumda da yapışma oldu.Doktoruna msj attık.Yarın bakacak.
Sanırım bu tür yapışmalarda ufak minicik bir operasyon daha yapılıyor.
Yarın inşallah size bilgi veririm.
Bu arada düzelse şimdiye kadar düzelirdi durum.

Yapilan çok yanlış evet pipisini keşfetmemeli erken bunun devaminda kendisi oynamaya baslayabilir bilinç altinda bir erkekten böyle bir his alması korkunç sonuçlar dogurabilir allah esirgesin ...bicok dr erkek cocuga cok gerekmedikce fitil bile önermiyor... erken yaşta mastürbasyona başlayabilir...lütfen yapmayin azarlamadan çaktırmadan unutsun insaallah

Esiniz neden böyle bir şeye gerek görüyor ?bir sorun varsa doktora götürülür .. çocuğun pipisinden uzak durun lutfen ikinizde

Ay bide 2 yasindami bende 8 aylik saniyorum...yapmasın eşiniz anne baba olması bu hakki vermez ve cocugun olumsuz etkilenmeyecegini göstermez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…