Kizlar kerhaba
Moralim cok bozuk
Acik acik yaZacagim lutfen kusura bakmayin
Oglum iki yasinda, 8 aylik sunnet oldu
Pipi derisini geri ittirmede cani aciyo die biraz ihmalkar oldum ve derisi hafif yapisti
Dr bisi olmaz banyoda geri ittirin herzaman
Buyuyene kadar olasi bi durum dedi
Simdi hamileyim oglumun altini esim fegistiriyor
Pipisi ile oynuyor neymis kalkinca duzeluyormus bilmem ne
Cicuk bubdan Zevk aliyir
Bende cocugun cinselligi kesfetmesi acisindann yaptiginin yanlis oldugunu dusunuyorum
Konu hakkinda bilgili ve tecrubeli arkadaslar
Cocugun pipisine dokunmak ne kadar dogru
Sinirden cildircam
Soruyu acma ihtiyacim dogdu
Bu yaslarda coxugu olan doktoru ile cinsellik konularini konusan anneler, pedogiji egitim i almis arkadaslarimiZ olabilir, ben nette bir bilgiye ulasamadim
Esimin yaptiginin cocugumun cinselligi kesfeymesine olan etkileri bnm olaya nasil mudahale etmem gerektigi, oglumunda etki birakmissa ne yapmam gerektigi ya da cok problem yaratacak bir durum olup olmadigi gibi goruslerinizi metak ediyrm
Bu arada bida altini degistirmesine musade etmeyecegim[/QUOTE
erkek çocuklarında bebekken bu işlem yapılır ve genel bir davranıştır.yani yaygın bir durum ama zevk alma meselesini nereden çıkardınız anlamadım.ben oğlumda hiç böyle birşey fark etmemiştim.ayrıca size doktor da tavsiye etmiş.
kadın zaten rahatsız oluyorum diyor anlamıyorsunuz sanırım, bu kadar saldırgan olmayın lütfen. ittirme olayını çoğu doktor söylüyor bu arada hiç bilinmedik bir şey değil erkek çocuklarının bazılarında sorun oluyormuş bu durumla ilgili.Esiniz de bir problem oldugu kesin anne olarak nasi buna musade ediyorsunuz kucucuk çocuğa şimdiden boylr yaparsa niz ilerde o çocuk ne hale gelir inanamiyorum size ya
Eger o deri ittirilmezse pipiye yapisiyor pipinin basina yani sunnet zorlasiyor.doktor banada demisti elini kremle arada deriyi ittir diyeGeri ittirmekte ne yahu.Rahat birakin çocuğu lutfen.buyuyunce kendi kendine şekillenir ikinizde ayri ayri bi alemsiniz.
Arkadasim bu kendi cocugun ya rahatsizsa ceker alir elinden napiyosun sen der oyle kavga cikar oyle basit bisey mi bu ya Allah akil fikir versin yakadın zaten rahatsız oluyorum diyor anlamıyorsunuz sanırım, bu kadar saldırgan olmayın lütfen. ittirme olayını çoğu doktor söylüyor bu arada hiç bilinmedik bir şey değil erkek çocuklarının bazılarında sorun oluyormuş bu durumla ilgili.
Bebek şuanda 8 aylık değil. 8 aylıkken sünnet olmuş ama şuanda 2 yaşında konu sahibi o yüzden cinsellik açısından endişeli1 .8 aylik bebek cinselligi kkeşfetmez.yaptigi yanlış lakin cinsellik ile alakasi yok...
2.fazla ugrasmayin bu.sefer tahris edeceksiniz
3.banyo esnasinda geri çekerek banyo sonrasi da belki bir bebe kremi isinizi görür
Yani benim oglum da hemen hemen ayni seyleri yasadi sunnet dediler .sonra baska bir diktor5da ucunun kapanma riski oluşabilir sunnet sonrasi bir de surekli geri cekmeye çalışırsanız bu sefer yara iyileşmez dedigi icin kendi haline bıraktım .dedigim gibi banyo esnasında ve sonrasinda yapilabilir bazi seyler o da sık olmamak kaydıyla
Alt degistirme işini siz yapin
Mumkunse baska bir odada kimse yaninda yokken
Endişelenecek bir durum su an icin söz konusu değil .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?