- Konu Sahibi solmaz15646
Doktora gittin mi hiç, çok merak ediyorum. Umarım bu takıntından tedavi yoluyla kurtulabilirsin, yoksa çekilecek dert değil Allah şifa versin canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sacini soyle bi eline dolayip kafasini yere surtseydin???
Icinden sinir olma sana yazik.
gidiyorum tabiki ama kurtulamıyorumDoktora gittin mi hiç, çok merak ediyorum. Umarım bu takıntından tedavi yoluyla kurtulabilirsin, yoksa çekilecek dert değil Allah şifa versin canım
benimde benden bir tane daha mı var diye paranoyak düşünceler aklıma geldi
oluyorum olmuyorummu sanıyorsun ?bak sen hastasin. daha once buna benzer onlarca konu actin. gercekten cok hastasin. lutfen tedavibol. gelecegin icin tedavi ol.
Bizden ne gibi bi cevap seni tatmin eder? Ne duymam istiyorsun? Merakimdan soruyorumoluyorum olmuyorummu sanıyorsun ?
İyi misinizbenimde benden bir tane daha mı var diye paranoyak düşünceler aklıma geldi
Simdi bi 20konu da bununla ilgili acarsinbenimde benden bir tane daha mı var diye paranoyak düşünceler aklıma geldi
bu olayı bir başkası nasıl değerlendiriyor diye merak ediyorumBizden ne gibi bi cevap seni tatmin eder? Ne duymam istiyorsun? Merakimdan soruyorum