Canımı sıkıyor bu kadın

Kimse kimsenin giydigiyle, yedigiyle alay etmemeli bu çok yanliş belkide durumunuz yok ve alamiyorsunuz bunlar denecek seyler değil. Aynı ortamda bulunmamaya ve bulundugunuzda ise yumuşak yüzlü davranmamaya calisin derim. Ayriyetten 150 tl olsa ne 50 tl olsa ne yani onuda belirtmissiniz 150tlye alınca ustunuzde gexdirmeniz normalde 50tl olsa giymenizle alay etmesi nornal mi olcakti?? 1000tlye filan alanlar en az 5 sene üstünden cikarmanali ozaman marka yani pahalı ya... alemsiniz.

Sen istersen yatarken de giyersin bu kimseyi ilgilendirmez. O kadinin soyledikleri onun seviyesini gosterir ki gordugum kadariyla yerlerde surunuyor. Boyle durumlarda karsilik verip kavga edersen onun istedigini yapmis olursun. Bi kere tavrini net bi sekilde koy. Muhatap olma. Sunu da unutma;o senseviyene cikamaz,sen de onun seviyesine inemezsin. hic moralini bozma bile gul gec. Yazik yaa dunyasindaki tek sey baskalarinin hayatlari. Aci ona bence. Uzuldum valla ben kadina

Bu konuda kompleksiniz olmasa gayet rahat bir sekilde karsiligini verirdiniz. Ama baya ictenlemissiniz hatta aglayacak kadar yani... ben olsam takmazdim mesela.. yani üzerimde hep ayni sey olsa ne olacak diye düsünürüm..kime ne derim. Ha pazardan birsey giymisim ha özel tasarim..ne degisir. Benim degerimi göstermez belirlemez giydigim seyler sonucta.

Bir defa böyle birsey diyen olsa ikinciye diyemezdi bana cunku dalga gecilecek bir durum olarak algilamadigim icin karsimda ki de bunu anladiktan sonra konusu kapanirdi ordan vurma ihtimali kalmazdi. Ve bu hazir cevap olmakla alakasi yok.. kompleksiniz var bu konuda bence.

afferdersiniz sizemi soracaktım ne giyeceğimi hem siz kimsinizki bu cesareti kendinizde buluyorsunuz ? samimi olmadığım insanlarla konuşmayı haz etmiyorum izninizle deyin geçin ..

Sizde onun kıyafetine laf edın Aynı sekılde ... Anlar belki..

Elaleme bak ya
Neleri görüp neleri söylem cesaretinde bulunur oldular vallahi pes
Afedersniz de size ne deyin milletin içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…