- 1 Eylül 2013
- 1.194
- 241
- 173
Kıskanıyor olabilir, güzel bir kadınsan. Çocuğun başarılıysa, biliyorsun okullarda döner bu şeylerBen zaten tesettürlüyüm. Çok şükür alacak durumumda var. Ama o zaten yeni
Ayrıca o yel.z beğenmiyor diye devamlı kap mı değiştirmem gerekiyor. İnşallah bir daha laf ettiğinde kıçının üstüne otutturacak bi kaç kelime edebilirim. Takmış bana sanırım
Aynısını anneme apartmandaki komsu söylemisti:Arkadaşlar çalışıyorum. kızımı kreşe götürürken aynı kreşte çocuğu olan mahalleden bi kadın ile ayak üstü sohbetimiz oldu. Kendisi ev kadını sıradan şeyler giyiniyor. Çocuğumun kreşe alışma evresi olduğu için kreşin içindeki oyun parkında biraz vakit geçiriyorum kızımla sonra işe gidiyorum. Üzerimde baharlık bi kap var. Genellikle o oluyordu üzerimde. Bu kadın bana dediki neden bunu giyip duruyorsun devamlı. Geçiştiriçi bir iki kelime ettim. Havalar ısındı tabi üzerimdeki kap ı çıkardım. Diyalog aynen şöyle: aa üzerindeki mantoyu çıkarmışsın. Daral geldi valla. Şaka yollu dedim sende taktın benin kap-ıma. Hem ben onu daha giyeceğim. Birkaç gün öncede bi ortamda karşılaştık alaycı bi tavır ile seni mantondan tanıyordum artık tanıyamıyorum kız dedi bana milletin arasında. Cevap vermedim kafamı çevirdim. Pek cevap veren biri değilim. Tartışmayı bilemem malesef kavga ederim. Üzerime giydiğim kap 150 liralık marka bişey. Sezon sonu indirimden almıştım. Yani öyle kötü bişey değil. Daha ne kadar bunun lafını edecek çok merak ediyorum. Çok canımı sıkıyor arkadaşlar.
Pardesünün kısa olanı. Kumaşıda farklı olabiliyor pardesüden.Bende seni çamaşır sulu esofmanindan tanıyorum de.
Kap ne onu bilmiyorum.
Pardesu mont gibi birsey sanırım.
Yapma sen de canım, senin canın bu kadar kıymetsiz mi elin kadını yüzünden canını sıkıp bir de gözyaşı döküyorsun.Valla kızlar sinirden ağladım bugün. Kıyafetibalıp kafasında paralayasım var.
Bayılırım kapaPardesünün kısa olanı. Kumaşıda farklı olabiliyor pardesüden.
Sanki hergün aynı donu giymişsin gibi, hey Allahım ceket yani bu insanlar hergün farklı mı giymek zorunda? Belki benim bi tane kabanım var, ne yapalım aynısını giymeyeyim de bi tarafım mı donsun? Hem kaç tane ceketi olmalı ki bi insanın? Öf cahil cüheylaArkadaşlar çalışıyorum. kızımı kreşe götürürken aynı kreşte çocuğu olan mahalleden bi kadın ile ayak üstü sohbetimiz oldu. Kendisi ev kadını sıradan şeyler giyiniyor. Çocuğumun kreşe alışma evresi olduğu için kreşin içindeki oyun parkında biraz vakit geçiriyorum kızımla sonra işe gidiyorum. Üzerimde baharlık bi kap var. Genellikle o oluyordu üzerimde. Bu kadın bana dediki neden bunu giyip duruyorsun devamlı. Geçiştiriçi bir iki kelime ettim. Havalar ısındı tabi üzerimdeki kap ı çıkardım. Diyalog aynen şöyle: aa üzerindeki mantoyu çıkarmışsın. Daral geldi valla. Şaka yollu dedim sende taktın benin kap-ıma. Hem ben onu daha giyeceğim. Birkaç gün öncede bi ortamda karşılaştık alaycı bi tavır ile seni mantondan tanıyordum artık tanıyamıyorum kız dedi bana milletin arasında. Cevap vermedim kafamı çevirdim. Pek cevap veren biri değilim. Tartışmayı bilemem malesef kavga ederim. Üzerime giydiğim kap 150 liralık marka bişey. Sezon sonu indirimden almıştım. Yani öyle kötü bişey değil. Daha ne kadar bunun lafını edecek çok merak ediyorum. Çok canımı sıkıyor arkadaşlar.
Ya ne agliyorsun cahil birnin lafinaValla kızlar sinirden ağladım bugün. Kıyafetibalıp kafasında paralayasım var.
Latife ediyor aklinca. Bazı insanlar nerde ne konuşacağını gerçekten bilmiyor. Elinden geliyorsa söylediği şeylere tek bir kelime cvp verme.Arkadaşlar çalışıyorum. kızımı kreşe götürürken aynı kreşte çocuğu olan mahalleden bi kadın ile ayak üstü sohbetimiz oldu. Kendisi ev kadını sıradan şeyler giyiniyor. Çocuğumun kreşe alışma evresi olduğu için kreşin içindeki oyun parkında biraz vakit geçiriyorum kızımla sonra işe gidiyorum. Üzerimde baharlık bi kap var. Genellikle o oluyordu üzerimde. Bu kadın bana dediki neden bunu giyip duruyorsun devamlı. Geçiştiriçi bir iki kelime ettim. Havalar ısındı tabi üzerimdeki kap ı çıkardım. Diyalog aynen şöyle: aa üzerindeki mantoyu çıkarmışsın. Daral geldi valla. Şaka yollu dedim sende taktın benin kap-ıma. Hem ben onu daha giyeceğim. Birkaç gün öncede bi ortamda karşılaştık alaycı bi tavır ile seni mantondan tanıyordum artık tanıyamıyorum kız dedi bana milletin arasında. Cevap vermedim kafamı çevirdim. Pek cevap veren biri değilim. Tartışmayı bilemem malesef kavga ederim. Üzerime giydiğim kap 150 liralık marka bişey. Sezon sonu indirimden almıştım. Yani öyle kötü bişey değil. Daha ne kadar bunun lafını edecek çok merak ediyorum. Çok canımı sıkıyor arkadaşlar.
Ya Allah aşkıniza gülün geçin.''Hı hı canım kesinlikle öyle''Arkadaşlar çalışıyorum. kızımı kreşe götürürken aynı kreşte çocuğu olan mahalleden bi kadın ile ayak üstü sohbetimiz oldu. Kendisi ev kadını sıradan şeyler giyiniyor. Çocuğumun kreşe alışma evresi olduğu için kreşin içindeki oyun parkında biraz vakit geçiriyorum kızımla sonra işe gidiyorum. Üzerimde baharlık bi kap var. Genellikle o oluyordu üzerimde. Bu kadın bana dediki neden bunu giyip duruyorsun devamlı. Geçiştiriçi bir iki kelime ettim. Havalar ısındı tabi üzerimdeki kap ı çıkardım. Diyalog aynen şöyle: aa üzerindeki mantoyu çıkarmışsın. Daral geldi valla. Şaka yollu dedim sende taktın benin kap-ıma. Hem ben onu daha giyeceğim. Birkaç gün öncede bi ortamda karşılaştık alaycı bi tavır ile seni mantondan tanıyordum artık tanıyamıyorum kız dedi bana milletin arasında. Cevap vermedim kafamı çevirdim. Pek cevap veren biri değilim. Tartışmayı bilemem malesef kavga ederim. Üzerime giydiğim kap 150 liralık marka bişey. Sezon sonu indirimden almıştım. Yani öyle kötü bişey değil. Daha ne kadar bunun lafını edecek çok merak ediyorum. Çok canımı sıkıyor arkadaşlar.
kadının işi gücü yok galiba ben olsam gözün kaldı galiba ya da sanane der muhatap almazdım deli çok vallaArkadaşlar çalışıyorum. kızımı kreşe götürürken aynı kreşte çocuğu olan mahalleden bi kadın ile ayak üstü sohbetimiz oldu. Kendisi ev kadını sıradan şeyler giyiniyor. Çocuğumun kreşe alışma evresi olduğu için kreşin içindeki oyun parkında biraz vakit geçiriyorum kızımla sonra işe gidiyorum. Üzerimde baharlık bi kap var. Genellikle o oluyordu üzerimde. Bu kadın bana dediki neden bunu giyip duruyorsun devamlı. Geçiştiriçi bir iki kelime ettim. Havalar ısındı tabi üzerimdeki kap ı çıkardım. Diyalog aynen şöyle: aa üzerindeki mantoyu çıkarmışsın. Daral geldi valla. Şaka yollu dedim sende taktın benin kap-ıma. Hem ben onu daha giyeceğim. Birkaç gün öncede bi ortamda karşılaştık alaycı bi tavır ile seni mantondan tanıyordum artık tanıyamıyorum kız dedi bana milletin arasında. Cevap vermedim kafamı çevirdim. Pek cevap veren biri değilim. Tartışmayı bilemem malesef kavga ederim. Üzerime giydiğim kap 150 liralık marka bişey. Sezon sonu indirimden almıştım. Yani öyle kötü bişey değil. Daha ne kadar bunun lafını edecek çok merak ediyorum. Çok canımı sıkıyor arkadaşlar.
off kapağa bakAynısını anneme apartmandaki komsu söylemisti:
"Üzerine hep aynı seyleri giyiyorsun kıyafetlerinden seni tanıyorum
Düsünüyorum acaba bu kadının parası hic yok mu diye" ben de yanındaydım annemin
Annemin cevabı "canım biz ev aldık borcumuzu ödemeye calısıyoruz borc bitsin buradan tasınırken sana hoscakal demeye gelirim sen bu kıyafet takıntılı halinle uzun süre bu kücücük lojmanda yasayacaksın o belli" olmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?