Canımı sıkıyor bu kadın

Moonlight

Huzur'da..
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2008
1.530
64
688
Arkadaşlar çalışıyorum. kızımı kreşe götürürken aynı kreşte çocuğu olan mahalleden bi kadın ile ayak üstü sohbetimiz oldu. Kendisi ev kadını sıradan şeyler giyiniyor. Çocuğumun kreşe alışma evresi olduğu için kreşin içindeki oyun parkında biraz vakit geçiriyorum kızımla sonra işe gidiyorum. Üzerimde baharlık bi kap var. Genellikle o oluyordu üzerimde. Bu kadın bana dediki neden bunu giyip duruyorsun devamlı. Geçiştiriçi bir iki kelime ettim. Havalar ısındı tabi üzerimdeki kap ı çıkardım. Diyalog aynen şöyle: aa üzerindeki mantoyu çıkarmışsın. Daral geldi valla. Şaka yollu dedim sende taktın benin kap-ıma. Hem ben onu daha giyeceğim. Birkaç gün öncede bi ortamda karşılaştık alaycı bi tavır ile seni mantondan tanıyordum artık tanıyamıyorum kız dedi bana milletin arasında. Cevap vermedim kafamı çevirdim. Pek cevap veren biri değilim. Tartışmayı bilemem malesef kavga ederim. Üzerime giydiğim kap 150 liralık marka bişey. Sezon sonu indirimden almıştım. Yani öyle kötü bişey değil. Daha ne kadar bunun lafını edecek çok merak ediyorum. Çok canımı sıkıyor arkadaşlar.

Senin gibi sıradan giyinmiyorum en azından de,bak bakalım bir daha takıyor montuna

Yahu ne cins insanlar var... Görmezlikten gel bence. Yapamıyorsan da sen de onun bir kusurunu bul ve yüzüne söyle...

Valla kızlar sinirden ağladım bugün. Kıyafetibalıp kafasında paralayasım var.

Boyle insanlarin evde oturmaktan aksam kocayi beklemekten mahalle kadinlariyla dedikodu fesatcilik yapmaktan hee birde cocuk yapmaktan baska isleri yok canım. Zaten baska bir is yapacak bilgi de yok kafa da yok. O yuzden kiskanmis seni ve gorgsuz oldugu her halinden belli. Zeka seviyeni indirme boyle insanlae icin. Gul gec.

Kadin beni gorse bi daha siz aklina bile gelmessiniz o zaman

Sakasi bir tarafa be dengesiz insanlar var sanki herkea imkan sahibi biribde var iburunde olmaz yani o samimiyetide kendibkendine nasil bulmussa kalkip sizin kılık kiyafetinizi elestiriyor

Bende kıskandığını düşünüyorumda işte.. yani o her defasında laf edince sadece dumura uğruyorum.

Ben de dışarıda hep aynı seyi giyerim kimin ne dedigide pek umrumda olmaz acikcasi.Üstelik elimden dikiş gelir , elbiselerimi kendim dikiyorum bunu bilen bi kac kisi sordu,böyle rahatım forma gibi kullanıyorum dedim.

Yani kıyafetime laf edecek kadar da yüz göz olmadım bu cüreti nereden buluyor anlamadım.

bu tipler boyle salla gec ne diye takiyon kafana benim komsularda oyle bi bende kapi susu varmis dis kapiyidami susledin dediler balkona ipte boncuklar vardi demirine dolamistim ay ne o oyle ilahi sen dedi daha bugun biri sananeyi istiyoda hadi neyse diyorum cevap bile vermiyorum yuz goz olmaya gerek yok zaten bazi insanlarla

Yani kıyafetime laf edecek kadar da yüz göz olmadım bu cüreti nereden buluyor anlamadım.
Bazıları vardir oyle kendi kendiletine samimi de olurlar lafda ederler

Ama bence bir daha birsey derse yukardaki arkadasun dedigini yapin cok begendiysen vereyim bi turlu dilinden dusurmedin de

Aslına bakarsanız ne salağım değil mi. Onun ağzının payını veremediğim için!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…