Canımı sıkmaya başladı artık...

HayatBen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2016
2.698
1.137
133
Arkadaşım sürekli nişan yüzüğümü istiyor. Ver bakayım bende nasıl duracak bi deniyeyim diyo 1 kere olur diye yakın oldgmz için bşy demedim . Ama baktım sonu yok yine istedi uğur getirsin bana die. Bugunde anneme söyledim verme kızım çıkarma parmağından dedi uğursuzluk dedi inanamıyorum böyle seylere ama . Arkadasmnda zırt pırt istemesi rahatsız etmeye başladı . Bugunde istedi dayanamadım kız kaç kere takacaksn dedim olmayınca olmuyor işte kısmet dedin gülerek o da güldü .. 1 kere istedin merak ettn anladm 5-6 kez istemek nedir?

Arkadaşım sürekli nişan yüzüğümü istiyor. Ver bakayım bende nasıl duracak bi deniyeyim diyo 1 kere olur diye yakın oldgmz için bşy demedim . Ama baktım sonu yok yine istedi uğur getirsin bana die. Bugunde anneme söyledim verme kızım çıkarma parmağından dedi uğursuzluk dedi inanamıyorum böyle seylere ama . Arkadasmnda zırt pırt istemesi rahatsız etmeye başladı . Bugunde istedi dayanamadım kız kaç kere takacaksn dedim olmayınca olmuyor işte kısmet dedin gülerek o da güldü .. 1 kere istedin merak ettn anladm 5-6 kez istemek nedir?

Cikaramam dersin olur biter dert edecek bir mevzu kalmadiysa :olamaz:
Ayrica arkadasina olmayinca olmuyor gibi bir uslupla cevap vermen hic hos olmamis.

Cikaramam dersin olur biter dert edecek bir mevzu kalmadiysa :olamaz:
Ayrica arkadasina olmayinca olmuyor gibi bir uslupla cevap vermen hic hos olmamis.
Dert etmedim ki sadece söyledim .
Aramzda söyleniriz böyle o da bana söyler buna benzer sıkıntı yok

Canınız buna mı sıkıldı cidden?
Özenmiş belli ki, kendi içinizde sinir olup duracağınıza arkadaşınıza ima etmeden direkt olarak söyleyin, ne var bunda?
Ya buraya bşy yazınca can sıkıntısı olarak algılanmasa hemen söyledim çyle can sokıntısı yada buyuk dert olarak değil

O da bişey mi
Benim nışanımın ertesi günü 35 yas yasındaki bekar komsu kızı hani şu yüzükleri takıp kestikleri kurdele varya ondan küçük bir parca bana verir misin dedi
Napacaksın dedim
Yutucam dedi😳😂
Şaka degil ,ben çookk yuttum dedi.40 olmadan evlendi şükür:)

Bi gün evdeyken arkadaşını ara .nişan yüzüğünü bulamadığını ,onda olup olmadığını sor .yok falan der zaten .ertesi gün tekrar ara .yüzüğün hala kayıp olduğunu ve iyice bakmasını iste .ertesi gün yüzüğü buldum diye tekrar ararsın.bundan sonra da tövbe billah istemez yüzüğü

O da bişey mi
Benim nışanımın ertesi günü 35 yas yasındaki bekar komsu kızı hani şu yüzükleri takıp kestikleri kurdele varya ondan küçük bir parca bana verir misin dedi
Napacaksın dedim
Yutucam dedi😳😂
Şaka degil ,ben çookk yuttum dedi.40 olmadan evlendi şükür:)
Adettir o yapılır.

Benim bi arkadaşım da yuzuk parmağımda nasıl duracak diye bıkac kez istemişti verdim takıp geri vermişti. Bi kere de kahve falinin üstüne koymuştu yüzüğü. Ben takılmadım öyle yapmasına

Bu durumun seni rahatsiz ettigini belirt bence 😉

Bi gün evdeyken arkadaşını ara .nişan yüzüğünü bulamadığını ,onda olup olmadığını sor .yok falan der zaten .ertesi gün tekrar ara .yüzüğün hala kayıp olduğunu ve iyice bakmasını iste .ertesi gün yüzüğü buldum diye tekrar ararsın.bundan sonra da tövbe billah istemez yüzüğü
Kk kadınları valla zehir gibi. Bravo. Bunu kesin uygula konu sahibi bidaha istemez 😂

Şu sitede görüp okuduklarımı bazen aklım almıyor. Cidden almıyor. Sizlerin nasıl insan ilişkileriniz var anlamıyorum. Biri kayınpeder çikolatamı yedi diye konu açar, biri arkadaşım yüzüğümü takmak istiyor diye. Aman verme takmasın uğursuzluk olur maazallah.

Tamam da takmasindan neden bu kadar rahatsız oldunuz ?
Ne var yani bir kaç defa takmişsa demek ki zevkinizi çok beğenmiş, heveslenmiş. .Genç kız biraz hoş görseniz ..Gerçekten uğursuzluk olmaz öyle şeylere inanmayın.
Arkadaşınızı da ayrıca kırmayın. Yüzü gülse de içten içe üzülebilir.

Şu kısacık ömürde kalp kırmaya ne gerek var.

Nişanlanalı birkaç saat oldu galiba...

Ciddi manada algılamakta zorlanıyorum; yakın arkadaş diyorsunuz bir de. Abartalım 50 kere takmak istemiş olsun ne yazar?

O denli sert bir cevap vermek yerine usturuplu bir şekilde denenmesinden hoşlanmadığınızı belirtseydiniz keşke. Baya belaltı vurmuşsunuz.

Canınız buna mı sıkıldı cidden?
Özenmiş belli ki, kendi içinizde sinir olup duracağınıza arkadaşınıza ima etmeden direkt olarak söyleyin, ne var bunda?
Bu bayan haftada 4 kez cani skildikca konu açıyor, daha 2 gun once görümcesinden dert yanıyordu. Alisin artik. Eften puften daha neler paylaşacak neler
Asfj

Off bu ne buldumcuk olmuşsunuz resmen. Arkadaşınızın yerinde olsam yüzünüze bakmam nasip işte olmayınca olmuyor ne demek? Sanki sizin garantiniz var evlenmeye gerçi uğursuzluk falan zırvaladığınıza göre baya korkuyosunuz kocasız kalmaktan. :D

Back
X