Canımı sıkmaya başladı artık...

Batıl da olsa ugursuzluk getirdigine inaniyorum de ve verme. Ben hep oyle soyluyordum isteyenlere. Gerek yok yani oyuncak mi bu habire zirt pirt ver ver.
işte bende ona ayar oldum. .
Tamam da takmasindan neden bu kadar rahatsız oldunuz ?
Ne var yani bir kaç defa takmişsa demek ki zevkinizi çok beğenmiş, heveslenmiş. .Genç kız biraz hoş görseniz ..Gerçekten uğursuzluk olmaz öyle şeylere inanmayın.
Arkadaşınızı da ayrıca kırmayın. Yüzü gülse de içten içe üzülebilir.

Şu kısacık ömürde kalp kırmaya ne gerek var.
kalp kırmak derken ?

Nişanlanalı birkaç saat oldu galiba...

Ciddi manada algılamakta zorlanıyorum; yakın arkadaş diyorsunuz bir de. Abartalım 50 kere takmak istemiş olsun ne yazar?

O denli sert bir cevap vermek yerine usturuplu bir şekilde denenmesinden hoşlanmadığınızı belirtseydiniz keşke. Baya belaltı vurmuşsunuz.
aramızda böyle konusmalar normal o da bana bende ona söyleriz. onn bna söylediklernı yazsam ooooo :D

Bu bayan haftada 4 kez cani skildikca konu açıyor, daha 2 gun once görümcesinden dert yanıyordu. Alisin artik. Eften puften daha neler paylaşacak neler
Asfj
haftada 4 değil her gun açıyorum... madem rahatsz benden hem yazıma yoruma yapma o zaman silah dayamıyorum ya..

aramızda böyle konusmalar normal o da bana bende ona söyleriz. onn bna söylediklernı yazsam ooooo :KK70:
Desene seviye yerlerde:işsiz: O hâlde soylemek zor olmamalı; birbiriyle bu perdeden şakalaşan insanlar rahatça yüzüğünü taktırmak istemedigini de soyler diye dusunuyorum..

Desene seviye yerlerde:işsiz: O hâlde soylemek zor olmamalı; birbiriyle bu perdeden şakalaşan insanlar rahatça yüzüğünü taktırmak istemedigini de soyler diye dusunuyorum..
seviye yerlerde derken sizin de bizden pek bir farkınız yokmuş sevındım :)

Abinden evi alabildin mi? Bence bu sınır yapmış sana. Gereksiz gereksiz konu açar oldun.

Öküz altında buzağı arayayim dur hele..

Arkadaşınızın nisanliniza karşı meyli olduğuna dair şüpheniz falan mı var?

şüphem yok yani böyle dusunmedm hiç.. ama neredeyse her gün 4-5 kez istiyor.

Tabiat meselesi o zaman.
Ben şahsen asla ve asla başkasına ait takıyı takamam. Çıkmayabilir ya da daha fenası kaybederim bir sey olur düşer yakalayamam diye...

Her neyse arkadaşınıza direkt söyleyin çıkarmayayım uğursuzluk olur falan diyorlar durduk yerde başımıza iş açmayalım deyin gülerek tabii..
Sizin diliniz biraz sivri(patavatsızlık boyutunda) böylece arkadaşınızı kırmamış da olursunuz. Zira o lafı bana etseydiniz arkadaşlığımızı çoktan kesmiştik

Tabiat meselesi o zaman.
Ben şahsen asla ve asla başkasına ait takıyı takamam. Çıkmayabilir ya da daha fenası kaybederim bir sey olur düşer yakalayamam diye...

Her neyse arkadaşınıza direkt söyleyin çıkarmayayım uğursuzluk olur falan diyorlar durduk yerde başımıza iş açmayalım deyin gülerek tabii..
Sizin diliniz biraz sivri(patavatsızlık boyutunda) böylece arkadaşınızı kırmamış da olursunuz. Zira o lafı bana etseydiniz arkadaşlığımızı çoktan kesmiştik
evet dilim sivri ama o da bana söyler.. aramızda ki diyolog öyle kendisiyle.
diğer arkadaslarımla böyle değiliz mesela..
kız ilk bana söylendiğinde garibime gitmişti bende söyleyınce baktım gülüyo..
hee dedim bnnla böyle anlaşıcaz ..

Arkadaşım sürekli nişan yüzüğümü istiyor. Ver bakayım bende nasıl duracak bi deniyeyim diyo 1 kere olur diye yakın oldgmz için bşy demedim . Ama baktım sonu yok yine istedi uğur getirsin bana die. Bugunde anneme söyledim verme kızım çıkarma parmağından dedi uğursuzluk dedi inanamıyorum böyle seylere ama . Arkadasmnda zırt pırt istemesi rahatsız etmeye başladı . Bugunde istedi dayanamadım kız kaç kere takacaksn dedim olmayınca olmuyor işte kısmet dedin gülerek o da güldü .. 1 kere istedin merak ettn anladm 5-6 kez istemek nedir?
uğur değil uğursuzluk getirir veremem de kestir at.

' Nişanlım bey' buldumcuk sendromu.

ben de aynısını diyecektim de tepki çekmek istemedim...
aslında ilk sevdiğim bu üyenin git gide nişanlandı nişanlanalı bir haller ben burada başlıklardan anlıyorum.

Ve konu sahibi çok ayıp etmişsiniz olmayınca olmuyor diyerek...

Back
X