- 5 Şubat 2020
- 10
- 3
- 1
- 31
- Konu Sahibi lallyyyyyyy
-
Çok sevdim inandım umut verdi sizce yanına kalır mı ?Evlendikten sonra canını yakmasından iyidir. Kurtulmuşsun canım şükret. Zaman her seyin ilacı.
Elbette kalmaz. Ah almak dünyanın en kötü şeyi.Çok sevdim inandım umut verdi sizce yanına kalır mı ?
İnşallah bende görürüm günün birinde bana yaşattığını o evlilikten burnundan gelinceElbette kalmaz. Ah almak dünyanın en kötü şeyi.
Umarım o gün geldiğinde bundan haz almayacak kadar sinirin geçmiş olur.İnşallah bende görürüm günün birinde bana yaşattığını o evlilikten burnundan gelince
Haz almam ama bana yazdığı o cümleyi ona hatırlatırım bana dönüp dedi ki Ama sen o küçük dunyanda hayaller e kapildin bu cümleyi yazdı banaUmarım o gün geldiğinde bundan haz almayacak kadar sinirin geçmiş olur.
Çok zalimler çok cidden mi ee sizin canınız yaktığı kişi bedelini ödedi mi peki ?Maalesef erkeklerin çoğu böyle canım.Hiç üzülme o seni kaybettiği için üzülsün .İnşallah bu yaptığı yanına kalmaz.Benim de canım çok yanmıştı zamanında.Ahın yerde kalmaz merak etme
Çok zalimler çok cidden mi ee sizin canınız yaktığı kişi bedelini ödedi mi peki ?
Aynen zaten sevmemiş ama çok büyük umut verip yarıyolda bıraktı çok inandım güvendim ona çok inşallah öder bunun bedeliniBen anlamıyorum 2 yılı nasıl 5 ayda unutmuş? Demek ki sevmemiş. Üzülme ya seni sevmeyen bu adamla evlenseydin? Allah kurtarmış.
Bende önceden birini sevmiştim ama o sevemedi sonra başkasıyla evlendi ilk zamanlar çok üzgündüm zamanla geçti şimdi hatırlamıyorum bileArkadaşlar birini çok sevdim 2 yılımı verdim bana ne ümitler sözler evlilik vaadi verdi hayal kurdum sonra birden bahanelerle değişmeye başladı 5 ay önce ayrıldık ama bu 5 ay içinde konuşma oldu borcum var meslekten atılacam önüne bak sen falan dedi 2 hafta önce nişanlandığını öğrendim öyle bir canım yandı ki rabbime ah ettim havale ettimo evlilikten hayır yüzü görür mü bilmiyorum ama ahı mı alıp gitti var mı bu şekilde örnekleriniz ? Bir teselli olur bana ?
Desene hakkımı Ödemiş hak etti peki sana ulaşıp helalik istedi miElbette ödedi.Hiç mutlu olamadı ve sürekli sağlık sorunlarıyla uğraşıyor.En son duyduğumda kalp krizi geçirmişti.
Çok canımı yaktı ama şu an mutlu nasıl unutacam bilmiyorumAman zaten ondan birşey isteyen yok.Şu anda eşim ve çocuklarımla mutluyum.Sana tavsiyem hayal kırıklığından dolayı oradan oraya savrulma.Sakın kendini kullandırtma kimseye.Sana layık olan iyi bir insan çıkacaktır karşına
Sevmedi ama duygularımla oynadı ya çok zoruma gidiyor onu cidden çok sevdimO mutluysa zaten bundan dolayı hırslanman lazım.Seni yeterince sevip sahiplenseydi bırakamazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?