Canımı yakıp gitti 😞

lallyyyyyyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2020
10
3
1
31
Arkadaşlar birini çok sevdim 2 yılımı verdim bana ne ümitler sözler evlilik vaadi verdi hayal kurdum sonra birden bahanelerle değişmeye başladı 5 ay önce ayrıldık ama bu 5 ay içinde konuşma oldu borcum var meslekten atılacam önüne bak sen falan dedi 2 hafta önce nişanlandığını öğrendim öyle bir canım yandı ki rabbime ah ettim havale ettim o evlilikten hayır yüzü görür mü bilmiyorum ama ahı mı alıp gitti var mı bu şekilde örnekleriniz ? Bir teselli olur bana ?

Maalesef erkeklerin çoğu böyle canım.Hiç üzülme o seni kaybettiği için üzülsün .İnşallah bu yaptığı yanına kalmaz.Benim de canım çok yanmıştı zamanında.Ahın yerde kalmaz merak etme

Çok zalimler çok cidden mi ee sizin canınız yaktığı kişi bedelini ödedi mi peki ?

Ben anlamıyorum 2 yılı nasıl 5 ayda unutmuş? Demek ki sevmemiş. Üzülme ya seni sevmeyen bu adamla evlenseydin? Allah kurtarmış.

Elbette ödedi.Hiç mutlu olamadı ve sürekli sağlık sorunlarıyla uğraşıyor.En son duyduğumda kalp krizi geçirmişti.

Bende önceden birini sevmiştim ama o sevemedi sonra başkasıyla evlendi ilk zamanlar çok üzgündüm zamanla geçti şimdi hatırlamıyorum bile

Aman zaten ondan birşey isteyen yok.Şu anda eşim ve çocuklarımla mutluyum.Sana tavsiyem hayal kırıklığından dolayı oradan oraya savrulma.Sakın kendini kullandırtma kimseye.Sana layık olan iyi bir insan çıkacaktır karşına

Çok canımı yaktı ama şu an mutlu nasıl unutacam bilmiyorum

O mutluysa zaten bundan dolayı hırslanman lazım.Seni yeterince sevip sahiplenseydi bırakamazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…