Canımızı haksız yere yakanların yanına kalır mı?

beyzaa99

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2020
70
43
3
26
Merhaba herkese
Çok detay vermek istemiyorum mazur görün.Canım yanıyor şu sıralar haksız yere hem de.Kötü bi olay geçti başımdan.Şükür biraz daha iyi gibiyim,günler geçtikçe toparlandığımı hissediyorum.Günlerce kabuslar gördüm o geçti.Şimdi ise kalp çarpıntım oluyor uyuyamıyorum bazen.Çok sık dua ediyorum.Allah gözyaşlarımı üzüntümü görüyor.Beddua etmekten korkuyorum ama beni böylesine üzen birinin yaptıkları yanına kalır mı?Hani derler ya mazlumun ahı diye?Böyle siz de ahınızın çıktığı bir olay yaşadınız mı merak ediyorum.Çok korkuyorum dua ederken böyle düşündüğüm için kötü mü oluyor bilmiyorum.Biraz da olsa içi sızlasın pşşman olsun.Demek ki hakkımda hayırsızmış diyorum sürekli.Büyük dersler çıkardım her ne kadar detay vermesem de haksız yere canımın yandığını bilseniz yeterli.Sizlerden de dua alırsam çok sevinirim gerçekten kötü günler geçirdim.Ve bir de böyle ilişkinizde herhangi bir can yakıcı olay yaşadığınızda ne kadar sürede toparlanabildiniz? Şimdiden teşekkür ederim biraz dertleşmek iyi gelecek.

sevgili olarak değil ama işten çıkarken 1400 TL olan asgari maaşımı vermeyen ve beni hüngür hüngür ağlatan, 750 TL kiramı bile ödemek için annemden kaynanamdan para istemek zorunda bırakan patrona çok çok çok büyük ah etmiştim, 1 sene sonra tepe taklak geldi. İşi devretti, kendi müdür pozisyonundayken başka bir pozisyonda çalıştı filan.

Bu dünyada yanına kalmadı, öbür dünyada da kalmaz inşallah. 3 sene geçti ama içim soğumadı hâlâ.

Allah içinize ferahlık versin.. Olan her ne ise sürekli onu düşünmeyin daha da dibe vurursunuz.. Ama ilahi adalet bir şekilde yerini bulur inşallah.. Ben bu dünyada zalimlerin, kötülük yapan insanların hep yanına kar kaldığını gördüm ama inanıyorum ki Rabbim illaki hesabını soracak.. Yine olan iyilere oluyor maalesef..

Allah yanına bırakmamış işte.Ben de görsem keşke acısını pişmanlığını.Ama sanırım ben tam unuttuğum vakit göreceğim o zaman da umrumda olmayacak.Acısını görüp de sevinmeyelim diye Allah süreci uzatıyot belki de acı çekiyor ben görmüyorum.

Teşekkür ederim düşüne düşüne bir yere varamayacağım aynen öyle zalimler mutluyken.Çok görüyorum böylr hikayeleri zamanı geliyor kötü olan taraf dibe batıyor helallik istiyor affetmekten değil ama gün yüzüyle görsem diyorum pişmanlığını

İnşallah canım o günleri görmek de nasip olur sana.. Ama düşünme kendini başka yönlere odakla.. Bu hayat herşeyi kafamıza takıp kendimizi perişan etmek için çok kısa.. Zamanla hepimiz öğreneceğiz herkese ederi kadar değer vermeyi..

Tekrar teşekkür ederim :)

İnşallah yanına kalmaz bende birilerine çok ah ettim, halada çok üzgünüm allaha havale ediyorum hakkımı yediler iftira attılar .

Ben bir sene bir olay yüzünden ağladım ama hiç ah etmedim Allahım sana havale ediyorum dedim ve bir senenin sonunda gördüm ki o kalbimi kıran kişiler yaptıkları hatanın farkına varmışlar. Kendi ağızlarıyla söylediler hem de. Siz de inanın, ah etmeyin beddua etmeyin Allah biliyor her şeyi görüyor. Kimsenin yanına kar kalmaz.

Kötü insanlar baskalarindan önce en büyük zarari kendilerine verirler. Ne yasadiginizi bilmiyorum ama genelde kiskanc, haset, kötü kisiler neye sahip olurlarsa olsunlar asla mutlu olmazlar. Iclerinde hep bir eksiklik vardir.
Bu insanlarin en büyük arzusu baskalarininda kendileri gibi üzgün olmasi, o yüzden onlarin istediklerini onlara vermeyin.

Allah inşallah size sabır versin ama kendi huzurunuzu başkasının yaşayacağı acıya bağlamayın bence. Bırakın o ne yaşarsa yaşasın. Siz kendinizi toparlamaya bakın. Ömrünüz bana ettiğini bulsun diye beklemekle geçmesin.

Öyle de diyorum şimdi acısına sevinecek değilim zaten bedduadan da korkarım sadece yaptıklarını anlasın Allah hidayet versin istiyorum.Umarım toparlanırım en kısa sürede aklımdan çıkartırım bu düşünceleri acım taze diye tüm bunlar

Öyle yapacağım amin inşallah

Ben çok ender beddua ederim ve maalesef ki tutar. Hatta öyle ki o insanlar bana gelip helallik ister ama maalesef ettiğim duaların hiç geri dönüşü olmadı. Detay vermeyeyim ama çok ağır şekilde ödedi hepsi...

O yüzden mümkün mertebe beddua etmemeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…