Canımızı haksız yere yakanların yanına kalır mı?

üzgünüm ama evet yanlarına kalıyor. Benim gördüklerim öyle oldu genelede.

Kimsenin yaptigi yanina kalmaz iciniz bu konuda ferah olsun.
Gun gelir butun o cektikleriniz yapanin burnundan fitil fitil gelir.
Dua ve tevekkul, en dogru iyilesme bicimidir bence.
Allah yardimciniz olsun, ne diyebilirim.

Kimsenin yaptigi yanina kalmaz iciniz bu konuda ferah olsun.
Gun gelir butun o cektikleriniz yapanin burnundan fitil fitil gelir.
Dua ve tevekkul, en dogru iyilesme bicimidir bence.
Allah yardimciniz olsun, ne diyebilirim.
Öncelikle çok teşekkür ederim.Duaya devam edeceğim hep inşallah gün gelir acımı anlar ve pişmanlıktan içi yanar.

Bende boşanma aşamasındayken buna benzer bi konu açmıştım seni çok iyi anlıyorum. Bi ablam var onunla dertleşirken bana bunu yaptıklar bana şunu yaptılar derken bana kendi yoluma bakmam kendi yolumu güzelleştirmem gerektiğini o frekanstan çıkmam gerektiğini bana iyi gelmiş olsa yol ayrımına girmeyeceğimizi söyledi. Hakikatende öyle oldu. Düşünmemeye başladım kendi hayatıma yoluma baktım ve Allaha havale ettim ilahi adalet tecelli ederken neden benim başıma bu geldi dediklerinde aklına ben geleyim diye dura ettim. Ve çok güveniyorum bi gün mutlaka anlayacaklar, anladıkları zamanda neden sorusunun karşılığı olarak akıllarına geleceğim. Olanları ve kişileri geride bırakıp kendi yolunu güzelleştir için acıyo biliyorum, Allah gönlüne ferahlık versin. İnan ki çıkacak yaptıkları herşey yeter ki sen yoluna devam et. Boşandıktan sonra acıyacak hale gelirsin demişti burdan birisi. Ben boşandıktan sonra ona acıdım gerçekten üzüldüm haline. Pişman olduğunu söyledi hataları olduğunu kabul etti ama ben artık yolumu kabullenmiş olduğum için ona dua ederek devam ediyorum. Hala içinde var mı hak yenmişlik duygusu dersen evet var çok hakkım yendi ama bunuda kabullendim çırpınmıyorum düşsünler diye asla beddua etmedim etmicemde aksine dua ile yoluma devam ediyorum bu şekilde oluncada yüreğim hiç olmadığı kadar huzurla doluyo sen davanı açtın şikayette bulundun gerisini ilahi adalete bırak ve güven en doğru kararı yine Allah verecek

Çok teşekkür ediyorum siz de zor zamanlar geçirmişsiniz Allah size de kolaylıklar versin daima.Daima dua ediyorum bedduadan korkuyorum ama pişman olduğunu içinin sızladığını duymak bilmek istiyorum,mutsuzluğuyla mutlu olacak biri değilim.Aksine Allah ona da hidayet versin diye dua ediyorum.Her ne kadar bana acı yaşatsa da.Allahın adaletine güvenim sonsuz.Tekrar teşekkür ediyorum,kalın sağlıcakla.

Evet anlıyorum bende öyleydim zamanla hafifledi ki çok bi zamanda geçmedi dört ay önce yaşadığım olaylar bunlar ölüm acısı bile zamanla azalıyo bu duygunda azalıcak kendine zaman ver

Konuyu okudugumda taciz vs yaşadınız diye üzülüp yorum yapmak istememiştim. Ama eski sevgili meselesiymis.
Ben bu konuda "Benim de hatalarım oldu elbet ama benimki 1 se onunki beş hatta on yüz katıydı.Çok canımı yaktı" tarzı cümleler kurana demek isterim ki; sana bunca kötülük yapmasına neden izin verdin?
İnsan ilişkisinde her şeyi yaşayabilir; aldatilabilir,dayak yiyebilir, şantaja uğrayabilir,devamlı ağlatilabilir... Ama böyle bir şey sadece bir kez yaşansa bile gereken yapılıp (şikayet etmek ya da uzatmadan) direkt terketmeli.
Size bin kere yanlış yapılmasına neden izin verdiniz ki????
O suçluysa , üzüldüğü ilişkiyi ısrarla (hatta genelde terkedilene kadar sürdüren) kişi de suçlu . Çünkü sana defalarca kötülük yapan insana hala kucak açmışsın. Senin canını bin kere yakmasina izin vermişsin.
Bu olaydan ders çıkarıp çocuğu hayatınin her alanından çıkarman gerekirken hala bir umit 'pisman olur da benden özür diler mı?'diye bekleyip kendini o olumsuz durumun içinde bırakıyorsun.
Yahu yaşandı bitti, çıkmaya çalış artık o frekanstan. Allah onun belasını verse sana ne faydası var ki? Adamın kafasına tuğla düşse mesela senin kırık kalbin mi onarilacak? Ya da sonraki ilişkilerinde ağzına edilen taraf o olup 'ulan beyza gibisini bir daha bulamam' derse içinin yaglari mı eriyecek?? Bitmiş gitmiş bir şey. Artık onun hisleri senin için önemli olmamalı, hakkını helal etme, ama yoluna bak.
Benim de 'allah belasını versin' dediğim insanlar var, hepsi telefonumda ve tüm sosyal medyalarimda engelli, hepsiyle ortak bir arkadaş bile bırakmadim-laf taşınma ya da haber gelme ihtimalinden korkup. Asla da stalk yapmıyorum. Başlarina anahabere çıkacak şekilde feci bir şey gelmedikçe onlardan herhangi bir bilgi alma ihtimalim sıfir. İster mutlu olsunlar, ister mutsuz. Umrumda bile değil, ben hakimi helal etmedim - eger ilahi bir adalet varsa (ki buna inanıyorum) benim ugradigim haksızlığın hesabı sorulacaktır. İlahi bir adalet yoksa da içine edeyim böyle dünyanın madem hesabı da sorulmayacak,bir köşede bunu düşünüp kendimi mutsuz etmek yerine bırakıp yoluma bakayım.
Benim düşüncem bu .
Bence sen de bu düşünce yapısından çik.
Ayrılalı iki ay olmuş ama böyle düşünerek sadece depresysonu, mutsuzluğu çekiyorsun. Bu düşünce yapısından kurtuldugun vakit hayat senin için daha kolay olacaktır.
Bol sans

Başıma geldi derken ahınız mı tuttu
Yengenc okadar dogru soylemis ki
Benim ahim tuttumu diye takip etmedim
Ama duyduklarimda oluyo hic haber almadiklarimda
Icim rahat cunku ilahi adalete sonsuz inaniyorum
Burada adam gulluk gulistanlik yasada mahserde boynuzsunun hakki bile boynuzludan sorulacakken elbette benimkide sorulacak
Hem soyle bi durumda var ben kendimi yuzde 99,9 haklida gorsemde oylemi acaba bunu Allah bilir anca oyuzden Allah belasini versin Diyecegime Allahim sen daha iyisini bilirsin sana havale ettim dogruyuda yanlisida derim. Bircok kez sahit olduklarimda oldu tepetaklak gidenin hic bise olmayanida gordum
Cok kafaya takmamaya bak
Kendine ugrasilar bul

Kesinlikle içiniz ferah olsun, mazlumun ahi kimsede kalmıyor
Bunu somut olarak çoğu kez yaşadım . Yalnız beddua etmeyin Allah’a havale edin
Çok geçmiş olsun. Umarım yaşadıklarınızı unutturacak çok güzel günler gelir .

Yok siz yanlış anlamışsınız ilişkimiz devam ederken değildi o beş katı on katı dediğim açıklayıcı olmamışım benim hatamYani ilişki biterken konuşurken dedikleri sözleri olsun karakterinin değişimi olsun benim bi hatamın kaç katı ederdi o anlamda demiştimBeraberken o da çok çabaladı ikimiz de çok iyiydik.Sadece benim bi hatama karşılık aldatma olayını seçmesi bu şekilde bitirmesi kaç katı demiştim.Ama evet haklısınız.Kendi önüme bakmalıyım sonuçta mutu da olsa mutsuz da olsa geçmiş değişmeyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…