• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çantacı ... 5 TL SON FİYAT!!!

tüh en beğendiğim gitmiş en baştan 2. sıradaki idi neyse alan arkadaş güle güle kullansın inş. sen sadece onumu beğendin takas yapacakmıyız

10 ve 11 deki çantaların durumları nedir canım birde en alt kutu olan kare çanta

canım onları sorunsuz diye hatırlıyorum sabahtan fotograflarini çekebilirsem yayınlarım.. yoksa şehir dışına çıkacağım bikac gün sonraya kalır olurmu

canım onları sorunsuz diye hatırlıyorum sabahtan fotograflarini çekebilirsem yayınlarım.. yoksa şehir dışına çıkacağım bikac gün sonraya kalır olurmu

tamam canım olur birde şu yazdığım mesajı ben özele göndermesini becerebilsem ne iyi olurdu yani:52:

canım 1 numarayı konu sahibi arkadaş istedi istersen diğerleri için yardımcı olurum takasada varım
canım yırtık falan yok ikisinde de sadece ilkinin tabanin da biraz kirlenme var kalem makyaj malzemesin falan :(

Eklentiler

• $1402464362890.webp
    $1402464362890.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 50
  • $1402464400514.webp
    $1402464400514.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 55
tmm canım yok mu başka beğendiğin digeride o kadr kötü değil kullanımını engelleyecek bi durum yok :)

canım çantaların ve cüzdanların hepside birbirinden güzel ama sen bir ürün beğendin diye bende bir ürün seçmek zorunda kaldım yoksa diğerlerine içim gidiyor yani

canım çantaların ve cüzdanların hepside birbirinden güzel ama sen bir ürün beğendin diye bende bir ürün seçmek zorunda kaldım yoksa diğerlerine içim gidiyor yani

diğerini de gondererim ben size onda sorun yok başka beğendiğiniz olursa anlaşırız yine :)

Back
X