Çapa da tüp bebek

Hayir pazartesi transfer için gelin dediler sadece. Dondursalar zaten bir sonraki adete kalıyor bildigim kadariyla
Evet aynen öyle 3 yumurta toplandı dedin ya nasıl transfer yapacaklar 1 yumurta mı 2 falan mı neden dondurmadan transfer demişler pek anlamadım orasını normalde devlet dondurup yapar diye biliyorum transferi yanlış yönlendirmek yada kafanda soru işareti bırakmak istemem açıkçası belki gören olur yazı yazıp bilgilendirir seni ben 2 yumurtamı da dondurup yaptırdım aralık 2021 biri Mart 2022 biri başka da yoktu zaten

Yarin yumurtalarin durumu için arayacaktım. Yarın sorarım.

Yarin yumurtalarin durumu için arayacaktım. Yarın sorarım.
Asla hiç bir konunu kafana takılani ihmal etme sor bence ben çok dikkatsiz davrandım en büyük pişmanlığım oldu. 2.ci gün sorusu yıllardır yedi bitirdi beni hiç bir açıklama sebep bulamadım kime sorduysam gülüp geçti üstünü kapattı

Ben 26 sadece 7 kere çatlatma iğnesini denedim 2022 haziranda sol tüpte sıvıyı öğrendim 2023 mayısta anca ameliyat oldum baska özeldeki doktor sağ tüp sağlam kalırsın dedi doktorumu değişince o Laporoskopi önerdi ama ameliyatta sağ tüpünde çöp olduğunu öğrendim o yüzden eşime sormuş ki alalım mı diye eşimde karıma sormadan olmaz demiş tek başıma karar veremem diye o yüzden ikinci ameliyatı olcam alınacak ya da bağlanacak ama bu sefer çapada denemek istedim elika diye bir uygulama var orda bir kadın tavsiye edince şansımı deneyeyim dedim başka sorun yok cünkü yaşımda genç olmazsa 2.tüp bebek özelde istiyorum benim serüven böyle 2020 den beri cocuk istiyorum 2021 de tedaviye başladım inşallah bu sefer tüp bebekle olacak inanıyorum

Belkide biz seninle karşılaştık çapada eğer geldiysen ben rapor kağıtlarını bırakmaya gittiğim de de aşılama sonucu bekleyen tüp bebeğe geçiş yapan birisi vardı orada
Bende daha yeni başladım benim eşimdede varikosel var ama doktorlar engel değil dedi değerleri etkilememiş cünkü

Benide aradılar çapadan pazartesi sabh gidip raporumu alacağım hayırlısı ile inşallah

Aradım, 2si döllenmiş, diğerinide her ihtimale karşı takip ediyoruz dedi
Ayyyy hadi hayırlısı pazartesi transfer mi şimdi rahim dinlenme yapmayacaklar mı onuda dordun mu kaçıncı gün embriyosu onuda sordun mu ayyy bir sürü soru oldu

Ayyyy hadi hayırlısı pazartesi transfer mi şimdi rahim dinlenme yapmayacaklar mı onuda dordun mu kaçıncı gün embriyosu onuda sordun mu ayyy bir sürü soru oldu
Pazartesi transfer olacak dediler. Rahim dinlendirmeden bahsetmediler. Ayy embriyo olusmus deyince kaçıncı gün diye sormadim. Sadece kalite durumunu sordum, su an belli degil dedi. Arayada haftasonu girdigi icin pazartesi öğreneceğimi.soyledi

Devletin kötü yani bu olsa gerek, detaylı bilgilendirme alamıyoruz

Bende pazartesi sabahı gideceğim normalde bugün de gelebilirsin dedi ama temizlik yapıyorum evimde uzak biraz çapaya bakarsın karşılaşırız evet en kötü yanı diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…