- 14 Şubat 2021
- 8.434
- 22.648
- 298
Ben bu pazartesi ve geçen hafta çarşamba oradaydim ama kimseyle konuşmadım
Kimde karar verdiniz, ne zaman başlanacak?Bian öyle hayal ettim galiba bende çok kalabalık oluyor bazen orası. Evet buldum Dr bu arada özel ama bakalım nasıl olacak
Bağcılar Medipol hastanesi var orda bi Dr la görüştüm ama hem raporu bekliyorum çıkması için hemde ufak bi operesyon geçirmem gerekiyor regli bekliyorumKimde karar verdiniz, ne zaman başlanacak?
Bağcılar Medipol hastanesi var orda bi Dr la görüştüm ama hem raporu bekliyorum çıkması için hemde ufak bi operesyon geçirmem gerekiyor regli bekliyorum
Hsg sonrası rahimde t şekli ve yapışıklık çıktı onun için işlem olmam gerekiyor belki sonrası için kendiliğinden gebe kalırsın diyor herkes ama hayırlısıNe operasyonu?
Sadece polip oldu orda başka bişi olmadı hsg daha önce başka Dr istedi çektirmiştim 2019 daÇapa'da tedaviniz öncesi yapılmadı mi hsg ve operasyon?Iron Butterfly
Bende hiç bişey anlamadım şuan herkes dava açmam herektiğini söylüyor ama bilmiyorum. İşte bü sebeple biraz tereddütteyim raporum o hsg (2019) yılında çekilenle bakalım nasıl olacakAla ala yapisiklıgi nasil farkedemediler acaba.
Umarım operasyon sonrasi tedaviniz olumlu sonuçlanır.Iron Butterfly
O raporda gözüküyorsa ve buna ragmen tüp bebek tedavisi yapildiysa hakkinizi arabilirsiniz.Bende hiç bişey anlamadım şuan herkes dava açmam herektiğini söylüyor ama bilmiyorum. İşte bü sebeple biraz tereddütteyim raporum o hsg (2019) yılında çekilenle bakalım nasıl olacak
Sizin adınıza çok sevindim inşallah 3de güzel sonuçlanır alırsınızO raporda gözüküyorsa ve buna ragmen tüp bebek tedavisi yapildiysa hakkinizi arabilirsiniz.
Benimde sabah yapıldı çok şükür. Ara ara hafif bir ağrım oluyor sadece. Islem sonrası 3 yumurtanı da işleme alicaz dediler. Yarin aricam döllenme oldu mu diye. Pazartesi transfer icin çağırdılar
Amin, pazartesiyi bekliyorum sabırsızlıklaSizin adınıza çok sevindim inşallah 3de güzel sonuçlanır alırsınız
Kendşm aklıma geldim birden Allah yar yardımcın olsun umutların çicek olıp6açcın inşallahAmin, pazartesiyi bekliyorum sabırsızlıkla
Opu öncesi çok ağladım, tutamadım kendimi
İnşallah güzel sonuçlar yakın olur sanaAmin, pazartesiyi bekliyorum sabırsızlıkla
Bir aksilik çıkmazsa pazartesi transfer olacak, simdi kaçıncı gün transferi oluyorAmin, pazartesiyi bekliyorum sabırsızlıkla
Dondurmadan mı transfer olacakBir aksilik çıkmazsa pazartesi transfer olacak, simdi kaçıncı gün transferi oluyor4. Gün mü, 5. Gün mü?
EvetDondurmadan mı transfer olacak
Onu bilmiyorum neden donrurmadan transfer yapacaklar. Ben dondurdum öyle yaptılar transfer bu konu hakkında çok bilgim yok açıklama yapılmadı mı hastaneden çıkarken
Hayir pazartesi transfer için gelin dediler sadece. Dondursalar zaten bir sonraki adete kalıyor bildigim kadariylaOnu bilmiyorum neden donrurmadan transfer yapacaklar. Ben dondurdum öyle yaptılar transfer bu konu hakkında çok bilgim yok açıklama yapılmadı mı hastaneden çıkarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?