Çapa da tüp bebek

Ala ala yapisiklıgi nasil farkedemediler acaba.
Umarım operasyon sonrasi tedaviniz olumlu sonuçlanır. Iron Butterfly
Bende hiç bişey anlamadım şuan herkes dava açmam herektiğini söylüyor ama bilmiyorum. İşte bü sebeple biraz tereddütteyim raporum o hsg (2019) yılında çekilenle bakalım nasıl olacak

Bende hiç bişey anlamadım şuan herkes dava açmam herektiğini söylüyor ama bilmiyorum. İşte bü sebeple biraz tereddütteyim raporum o hsg (2019) yılında çekilenle bakalım nasıl olacak
O raporda gözüküyorsa ve buna ragmen tüp bebek tedavisi yapildiysa hakkinizi arabilirsiniz.

Benimde sabah yapıldı çok şükür. Ara ara hafif bir ağrım oluyor sadece. Islem sonrası 3 yumurtanı da işleme alicaz dediler. Yarin aricam döllenme oldu mu diye. Pazartesi transfer icin çağırdılar

Sizin adınıza çok sevindim inşallah 3de güzel sonuçlanır alırsınız

Amin, pazartesiyi bekliyorum sabırsızlıkla

Opu öncesi çok ağladım, tutamadım kendimi
Kendşm aklıma geldim birden Allah yar yardımcın olsun umutların çicek olıp6açcın inşallah yıpranmadan bi çırpıda hamile kal

Onu bilmiyorum neden donrurmadan transfer yapacaklar. Ben dondurdum öyle yaptılar transfer bu konu hakkında çok bilgim yok açıklama yapılmadı mı hastaneden çıkarken
Hayir pazartesi transfer için gelin dediler sadece. Dondursalar zaten bir sonraki adete kalıyor bildigim kadariyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…