Aşılama ÇAPA TIP FAKÜLTESİ HASTANESİNDE AŞILAMA YAPACAK OLANLAR GELIN DERTLEŞELİM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Zeynepistanbul

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2017
108
19
18
35
Merhaba... ben 3 aşılama sonrası 4. Aşılamaya hazırlanıyorum kısmetse. Çapa da aşılama yapacak arkadaşlar gelin dertlerimize ortak olup arkadaş olalım...

Öyle mi ne güzel. Bir arkadaş buldum. Insallah hayırlısıyla pozitif sonuç alırsın. Ben şimdi tüm evraklarımı hazirladim. Eşimin androliji bölümünden rapor almasi kaldi. Ne zormus bu raporu almak yaaa. Zaten o bölüme zar zor randevu aliyoruz. Bu raporu ne zaman verirler eşime acaba? Yardımcı olurmusun

Öyle mi ne güzel. Bir arkadaş buldum. Insallah hayırlısıyla pozitif sonuç alırsın. Ben şimdi tüm evraklarımı hazirladim. Eşimin androliji bölümünden rapor almasi kaldi. Ne zormus bu raporu almak yaaa. Zaten o bölüme zar zor randevu aliyoruz. Bu raporu ne zaman verirler eşime acaba? Yardımcı olurmusun
Sen pskiyatri dahiliye esinde androlojiye gidiyor asilama onaylatmak icin onunu soruyorsun

Cnm ben dahiliye pskyatri bunlarin hepsini hazirladim. Aşılama raporu kaldi. Onuda eşim androloji bolümunden almasi gerekmiyormu? Nasil olucak

Cnm ben dahiliye pskyatri bunlarin hepsini hazirladim. Aşılama raporu kaldi. Onuda eşim androloji bolümunden almasi gerekmiyormu? Nasil olucak
Evet vla canim bendede istediler dahiliye piskiyatri bde esime adroloji kaqit verdi onaylat diye sen onlari halledene kadar bu ay bosa gecmesin femara verelim sonrada buyurse catlatma ignesi yapariz bdaki ayda asilama tamam dedim bende o ara randevu falan ariyom kaqitlari onaylatmak icin biyandanda yumurta takibine gidyom 2 kere qitim sonra bida caqirdi 3.gittim baktim dedi yumurtan buyumus igneyi aksam vurun 2 gun sonra sabahta esinle gel asilama yapilacak cok sasirdim cunku daha o kagitlari onatlatmadim hem bidaki ay demislerdi asilama benimde isime geldi hic ses etmedimm 2 gun sorada asilama yapildi kagitlarda kaldi oyle orda bi kiz vardi oda ayni olmus kagitlari vermisler yaptrmadan asilama yapmislar oda ilk asilama tutmus kontrola qelmisdi

Halla halla. Fotoğraftami vermedin. Bende hazirladıklarımı götürsemmi acaba. Nasil yapsamki? Yani androlojiden eşine aşılama raporu vermedenmi tedavin yapildi

Ewet fotograf fln hicbirsey yaptrcaktim yaptiramadan bianda asilama dediler sormadilarda yani sen yumurta buyutucu ilac yedavisine baslamadinmi dha

Bana adet olunca gel femara vercez bidaki ay asilama dediler femara kullandim yumurta buyudu birden asilama dediler iste tuaf ama oyle oldu

Bende 27 yasindayim. 3 yillik evliyim canim. Bu aşılaman tutmazsa devam edecekmisin peki?
Him evet edicem tabii bebis olana kadar kacdefa asilamam olmam qereksede olucam yapcak bise yokki. Bide bilqin varmi bilmiyorumda asilama yapilinca 118 tl yatiriyorsun 18 tl kayit acip 100tlde bankaya yatiriyorsun

Back
X