Çapkın kadın komşu terörü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Detayları neden anlatmasın ki? Karşısında tuhaf hayat yaşayan ve normal insanlara uygulanacak çözümlerden anlamayacak garip davranışlı bir kadın var. Ve muhtemelen çirkin çevresi olduğundan bulaşmaması gerektiğini anlıyor ve kendisine bu konuda uyarıda bulunuyoruz. Bebek gazı kolik ne alaka anlamadım. Karşısında koskoca bir kadın var ve yapılan davranış bilinçli. Bir bebek olsa herkes bilir sabretmeyi.

Üstü kapalı anlatsa bir üye atlayıp nerden biliyorsun diyecek, detaya girecek yine. Her halükarda muhalefet olacaklar. Burda aman dedikodu yapayım diye değil de “ kendi ailesinden kocasından bile çekinmeyen bir arsızla ben nasıl başa çıkabilirim?” Olarak bakarsak oldukça büyük bir dert.

Polise gidin, herkes biliyor kadının ne haltlar ettiğini, kaynanası bile. Kocası bilmiyor mu sanıyorsunuz? Siz boşverin kocasına mesaj atmayı falan, kendi huzurunuz için şikayet edin.

Size göre sizin fikriniz bence emin olmadığı bi durumu sanalda olsa dillendirmek hoş bir durum değil hamilelikte yapiyor falan diye dillendirmek hiç hoş değil bana yakışmayan şeyler rahatsızlığımı belirttim rahatsız olmayacaklar buyrup devam etsin. Kimseye açıklama yapmak zorunda değil kimse ayrica. Günahı kendine yapıyorsa çok ayıp. Diyeceklerim bu kadar:)

Boyle tipler cirkef olur, basiniza dert acmayin hic. Polisi arasaniz da pek birsey olmuyor o d ayri dert.
Olabilecek zamanda tasinmaya bakin. Yatak odanizi da farkli odaya alin o zamana kadar

Kamera taktiracagina gurursuz oglunu bosatsa ya cocuklarini da alsa birde tazminat

Polise şikayet edin bütün apartman herkes şikayetçi olursa ev sahibi degilse cıkartabilirsiniz o da en az 1 yıl alır diye biliyorum

Kendi ailesinden, kocasından bile çekinmeyen bir arsızla nasıl başa çıkabilirim diye sorabilirdi mesela. Mahalle dedikoduları sanal platformlara taşınınca konu sahibi haklı olsa da hak veresim gelmiyor benim açıkçası.

Her mesajda verilen polis önerisi de çok saçma bu arada. Polis evimizin içide yaptığımız telefon konuşmalarıyla ilgilenmez.

Evimizde yaptığımız telefon konuşmalarına dair bir kanun maddesi bilmiyorum ben. Siz biliyorsanız paylaşın öğrenelim.
E bu bakis acisiyla...mevzu tlfla konusmak degil bariz rahatsizlik veriyor bunu yapamaz heleki toplu sikayette ,polis gelir uyarir belki ceza kesilir durama gore komsusu mahkeme acabilir vs vs cozumsuz bir konu degil

Kadın çirkefin teki. Ama polis ne alaka anlayamadım. Polise gidip ne diyeceksiniz ki?

E bu bakis acisiyla...mevzu tlfla konusmak degil bariz rahatsizlik veriyor bunu yapamaz heleki toplu sikayette ,polis gelir uyarir belki ceza kesilir durama gore komsusu mahkeme acabilir vs vs cozumsuz bir konu degil
Gayet çözümsüz bir konu. Polis hiç bir işlem yapmaz, gelmeye bile tenezzül etmez hatta. Evinize gelen ses 60 desibel üstü değilse işlem yapılmaz. 60 desibel 1 metreden yüksek sesli televizyon sesidir. Çağımız internet çağı, azıcık araştırsanız bu bilgilere ulaşırsınız aslında.

Neye göre kime göre? Polis gelip evinde telefonla konuşan kadına işlem mi yapacak? Konu sahibi şikayetçi olursa uyarmaya korkan komşular mı şahit olacak? Yoksa kayınvalide mi?
Haklısınız. Ya yatak odası değiştirilecek, ya da o evden taşınılacak. Başka çare kalmıyor. Çirkeflik kazanıyor malesef bu memlekette.

Nasıl bir konuşma o kadar rahatsız edici bir şekilde başka daireye gelebiliyor anlamadım gerçekten duvarlar çok ince. Kadının evinde konuşma ve kahkaha atma hakkı var, özel hayatı da başkasını ilgilendirmez. Gürültülü müzik tv vs yoksa hukuki bir suç göremedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…