- Konu Sahibi Melek04140
-
Üstü kapalı anlatsa bir üye atlayıp nerden biliyorsun diyecek, detaya girecek yine. Her halükarda muhalefet olacaklar. Burda aman dedikodu yapayım diye değil de “ kendi ailesinden kocasından bile çekinmeyen bir arsızla ben nasıl başa çıkabilirim?” Olarak bakarsak oldukça büyük bir dert.Üstünü kapatarak anlatabilirdi hamileyken yok ne biliyim böyle özel bi durumda iğrenç şeyler ya rabbim yardım etsin ama hoş değil bu şekilde dedikodu yapilmasi gözle görülmediği halde öyle özel bi durum için.
Polise gidin, herkes biliyor kadının ne haltlar ettiğini, kaynanası bile. Kocası bilmiyor mu sanıyorsunuz? Siz boşverin kocasına mesaj atmayı falan, kendi huzurunuz için şikayet edin.Arkadaşlar yan dairem ile yatak odalarımız bitişik. Size derdimi söylemeden önce yandaki aile ile ilgili biraz detay vermem gerekiyor. Bunları tanıyana kadar böyle bir şeyi anlatsalar inanmazdım. Şöyle ki; yandaki dairede oturan kadında her numara var. Hatta inanmayacaksınız belki ama artık kaynanasından bile gizlemiyor. Eşini defalarca hamileyken bile kendi evinde aldatmış, kadın bunu her yerde kendisi bayağı bayağı övünerek anlatıyor. Yaptıkları çocukların bile dilinde konuşuluyor.. İlk taşındığım da birileri bahsedince ben inanamamıştım o kadar da olmaz diye ama kendisi de ayak üstü sokakta bile bana ne var ne yok döktü. Herkes biliyor yani. 3 tane çocuk var diye sanırım bunu böyle kabullenmişler artık.
Benim sorunum ise; bu kadının kocası gece çalışıyor. Bu kadın sabahın 4'üne 5'ine kadar son ses kahkahalarla telefonda konuşuyor, aşkımlar, bebişkomlar erkeklerle ne konusuyorsa hepsini duyuyorum. Bir de ben hayatımda böyle bir kahkaha görmedim, gündüz saatlerinde bile apartmanı inletir kahkahaları. Değişik bir kafa yaşıyor, sürekli kahkaha atar. Ancak ben çalışan ve yalnız yaşayan biriyim. Alt katındaki de çok şikayetçi, bütün konuşmaları o da duyuyormuş ama onların kiracısı olduğu için sesini çıkaramıyor. Bu kadınla bana yönelik de yaptığı bazı dengesiz davranışlarından dolayı görüşmüyorum, bu yüzden yüz yüze söyleme imkanım yok. Gece yarıları eğer o kahkahaların içerisinde uyuyabilirsem uyuyorum, uyuyamazsam son iki gündür ortak duvara vuruyorum. Hatta şu anda bile duvara vurmama rağmen umursamıyor, bağıra bağıra konuşuyor ve kahkahalar.. Şimdi ben bu sesten dolayı eşine mi mesaj atıp söyleyeyim, yoksa artık polis mi çağırayım? Eşi şu an işte.. Eşinin no'sunu apartman WhatsApp grubundan aldım. Sizce hangisi mantıklı? Kiracı değilim burada. Satma durumum da şimdilik olamaz. Benim buna bir çözüm bullmam gerekiyor..
Size göre sizin fikriniz bence emin olmadığı bi durumu sanalda olsa dillendirmek hoş bir durum değil hamilelikte yapiyor falan diye dillendirmek hiç hoş değil bana yakışmayan şeyler rahatsızlığımı belirttim rahatsız olmayacaklar buyrup devam etsin. Kimseye açıklama yapmak zorunda değil kimse ayrica. Günahı kendine yapıyorsa çok ayıp. Diyeceklerim bu kadar:)Üstü kapalı anlatsa bir üye atlayıp nerden biliyorsun diyecek, detaya girecek yine. Her halükarda muhalefet olacaklar. Burda aman dedikodu yapayım diye değil de “ kendi ailesinden kocasından bile çekinmeyen bir arsızla ben nasıl başa çıkabilirim?” Olarak bakarsak oldukça büyük bir dert.
Kamera taktiracagina gurursuz oglunu bosatsa ya cocuklarini da alsa birde tazminatKaynanası binaya kamera taktırmak istiyordu binaya gelen gideni görmek için. Kameradan korkusun da aldatamasın diye. Komşuların yanında kaynanasına diyor ki; hiç benim için kamera masrafı yapma ben kameranın üstünü kapatır yine yapacağımı yaparım diyor. Şok oldum. Bu rahatlıkta birine polis bir şey yapabilir mi onunla bilmiyorum
Arkadaşlar yan dairem ile yatak odalarımız bitişik. Size derdimi söylemeden önce yandaki aile ile ilgili biraz detay vermem gerekiyor. Bunları tanıyana kadar böyle bir şeyi anlatsalar inanmazdım. Şöyle ki; yandaki dairede oturan kadında her numara var. Hatta inanmayacaksınız belki ama artık kaynanasından bile gizlemiyor. Eşini defalarca hamileyken bile kendi evinde aldatmış, kadın bunu her yerde kendisi bayağı bayağı övünerek anlatıyor. Yaptıkları çocukların bile dilinde konuşuluyor.. İlk taşındığım da birileri bahsedince ben inanamamıştım o kadar da olmaz diye ama kendisi de ayak üstü sokakta bile bana ne var ne yok döktü. Herkes biliyor yani. 3 tane çocuk var diye sanırım bunu böyle kabullenmişler artık.
Benim sorunum ise; bu kadının kocası gece çalışıyor. Bu kadın sabahın 4'üne 5'ine kadar son ses kahkahalarla telefonda konuşuyor, aşkımlar, bebişkomlar erkeklerle ne konusuyorsa hepsini duyuyorum. Bir de ben hayatımda böyle bir kahkaha görmedim, gündüz saatlerinde bile apartmanı inletir kahkahaları. Değişik bir kafa yaşıyor, sürekli kahkaha atar. Ancak ben çalışan ve yalnız yaşayan biriyim. Alt katındaki de çok şikayetçi, bütün konuşmaları o da duyuyormuş ama onların kiracısı olduğu için sesini çıkaramıyor. Bu kadınla bana yönelik de yaptığı bazı dengesiz davranışlarından dolayı görüşmüyorum, bu yüzden yüz yüze söyleme imkanım yok. Gece yarıları eğer o kahkahaların içerisinde uyuyabilirsem uyuyorum, uyuyamazsam son iki gündür ortak duvara vuruyorum. Hatta şu anda bile duvara vurmama rağmen umursamıyor, bağıra bağıra konuşuyor ve kahkahalar.. Şimdi ben bu sesten dolayı eşine mi mesaj atıp söyleyeyim, yoksa artık polis mi çağırayım? Eşi şu an işte.. Eşinin no'sunu apartman WhatsApp grubundan aldım. Sizce hangisi mantıklı? Kiracı değilim burada. Satma durumum da şimdilik olamaz. Benim buna bir çözüm bullmam gerekiyor..
Kendi ailesinden, kocasından bile çekinmeyen bir arsızla nasıl başa çıkabilirim diye sorabilirdi mesela. Mahalle dedikoduları sanal platformlara taşınınca konu sahibi haklı olsa da hak veresim gelmiyor benim açıkçası.Üstü kapalı anlatsa bir üye atlayıp nerden biliyorsun diyecek, detaya girecek yine. Her halükarda muhalefet olacaklar. Burda aman dedikodu yapayım diye değil de “ kendi ailesinden kocasından bile çekinmeyen bir arsızla ben nasıl başa çıkabilirim?” Olarak bakarsak oldukça büyük bir dert.
Kuzum cagimiz internet çagi acip kanunlardan bakabilirsinKendi evinde yüksek sesle konuşmak bir suç teşkil etmiyorken hangi sebeple mahkemeye taşıyacak durumu peki?
Evimizde yaptığımız telefon konuşmalarına dair bir kanun maddesi bilmiyorum ben. Siz biliyorsanız paylaşın öğrenelim.Kuzum cagimiz internet çagi acip kanunlardan bakabilirsin
E bu bakis acisiyla...mevzu tlfla konusmak degil bariz rahatsizlik veriyor bunu yapamaz heleki toplu sikayette ,polis gelir uyarir belki ceza kesilir durama gore komsusu mahkeme acabilir vs vs cozumsuz bir konu degilEvimizde yaptığımız telefon konuşmalarına dair bir kanun maddesi bilmiyorum ben. Siz biliyorsanız paylaşın öğrenelim.
Huzur ve sükunu bozma?Evimizde yaptığımız telefon konuşmalarına dair bir kanun maddesi bilmiyorum ben. Siz biliyorsanız paylaşın öğrenelim.
Gayet çözümsüz bir konu. Polis hiç bir işlem yapmaz, gelmeye bile tenezzül etmez hatta. Evinize gelen ses 60 desibel üstü değilse işlem yapılmaz. 60 desibel 1 metreden yüksek sesli televizyon sesidir. Çağımız internet çağı, azıcık araştırsanız bu bilgilere ulaşırsınız aslında.E bu bakis acisiyla...mevzu tlfla konusmak degil bariz rahatsizlik veriyor bunu yapamaz heleki toplu sikayette ,polis gelir uyarir belki ceza kesilir durama gore komsusu mahkeme acabilir vs vs cozumsuz bir konu degil
Neye göre kime göre? Polis gelip evinde telefonla konuşan kadına işlem mi yapacak? Konu sahibi şikayetçi olursa uyarmaya korkan komşular mı şahit olacak? Yoksa kayınvalide mi?Huzur ve sükunu bozma?
Haklısınız. Ya yatak odası değiştirilecek, ya da o evden taşınılacak. Başka çare kalmıyor. Çirkeflik kazanıyor malesef bu memlekette.Neye göre kime göre? Polis gelip evinde telefonla konuşan kadına işlem mi yapacak? Konu sahibi şikayetçi olursa uyarmaya korkan komşular mı şahit olacak? Yoksa kayınvalide mi?
Nasıl bir konuşma o kadar rahatsız edici bir şekilde başka daireye gelebiliyor anlamadım gerçekten duvarlar çok ince. Kadının evinde konuşma ve kahkaha atma hakkı var, özel hayatı da başkasını ilgilendirmez. Gürültülü müzik tv vs yoksa hukuki bir suç göremedim.Arkadaşlar yan dairem ile yatak odalarımız bitişik. Size derdimi söylemeden önce yandaki aile ile ilgili biraz detay vermem gerekiyor. Bunları tanıyana kadar böyle bir şeyi anlatsalar inanmazdım. Şöyle ki; yandaki dairede oturan kadında her numara var. Hatta inanmayacaksınız belki ama artık kaynanasından bile gizlemiyor. Eşini defalarca hamileyken bile kendi evinde aldatmış, kadın bunu her yerde kendisi bayağı bayağı övünerek anlatıyor. Yaptıkları çocukların bile dilinde konuşuluyor.. İlk taşındığım da birileri bahsedince ben inanamamıştım o kadar da olmaz diye ama kendisi de ayak üstü sokakta bile bana ne var ne yok döktü. Herkes biliyor yani. 3 tane çocuk var diye sanırım bunu böyle kabullenmişler artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?